Vatan ekibine yapılan lincin görüntüleri

Exnuc
Banned
puahah sendenmi öğrencem konuyla ilgili yorum yapmayı.

Nerde osmanlı dien bendim sanki.

Adamların tiplerini beni ilgilendirio.Nasıl güzel giyinmiş bir kıza abazalar bakıp duruyorsa bende böyle giyinmiş insanlara ister istemez olumsuz bakıyorum.Bu devir de islamı tam anlamıyla yerine getirmekmi?ne o? nerde orası?

birkere zamanın gereklerini karşılamıyor islamiyet artık nasıl tam uygun yaşayabilirizki
Sana acıyarak birde şu atasözünü cümlenin altına iliştirmek isterim.

'' Cahil ile münakaşaya girme, kaybeden sen olursun ''

Bu cümlen ile bunu ispatlamış oldun. Sana islam dışındaki dinlerde mutluluklar. :rolleyes:

ωαгзż
Banned
pffff bu habere çok güldüm bu video neden olaydan 9 gün sonra çıktı ki. Bu milletin gözü açık. lanet olsun böyle medyaya :(

Circassian
Forum Kalfası
Bunlar reklam kokan hareketler her iki tafaf içinde..Boşuna dememişler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye..Danışıklı dövüş bence bunlar ne de olsa it iti ısırmaz...!

biyoweb
Cool Üye
Her geçen gün müslümanlardan daha çok korkmaya başlıyorum... Her dinde olduğu gibi islamda da radikalleşmek çok tehlikeli sonuçlar doğurur... İslam artık radikal gruplarla anılır olmaya başladı ve bir çok insan için başlı başına bir korku kaynağı oldu...

MarcoS_
Forum Ustası
Bunların bi çember sakallı otobüs şoförleri vardı vallahi süperdi :D.

Vurun tabi canım tüm İslam alemi için gavura vurur gibi hadi vurun vurun.

yasba
Forum Ustası
Aramızda bu cemaatin üyeleri var galiba , baksanıza gazeteciyi dövdükleri yerin bahçe olduğunu , bahçeye girmeye çalıştıklarını falan iddia ediyorlar , bende görüntülerden bu dayak girişiminin sokakta olduğunu görüyorum .

Sırf dini değerlere bağlı diye tarikatlara iyi gözüyle bakan arkadaşlarıma söylüyorum , bunların birçoğunun amacı bellidir , amaç halkı uyutmaktır , birçok mürit varını yoğunu bunlara teslim ederken bunlar lüks villalarda yaşar mersedeslere binerler , istedikleri beğendikleri hatunları eşleri yapar koyunlarına alırlar , istemedikleri kişileri yanlarından uzaklaştırırlar , kimisini FBI korur , kimisini Türk polisi . Her makamdan her mevkiden adamları vardır , İslamiyet en son dindir en modern dindir peki bunlar ne yapıyor bizleri eskiçağlara götürmeye çalışıyor , kara çarşaflarla , cübbelerle sarıklarla dini yaşadıklarını zannediyor ve insanları bunlara teşvik ediyorlar .

DESERT-ROSE
Cool Çırak
Aramızda bu cemaatin üyeleri var galiba , baksanıza gazeteciyi dövdükleri yerin bahçe olduğunu , bahçeye girmeye çalıştıklarını falan iddia ediyorlar , bende görüntülerden bu dayak girişiminin sokakta olduğunu görüyorum .

Sırf dini değerlere bağlı diye tarikatlara iyi gözüyle bakan arkadaşlarıma söylüyorum , bunların birçoğunun amacı bellidir , amaç halkı uyutmaktır , birçok mürit varını yoğunu bunlara teslim ederken bunlar lüks villalarda yaşar mersedeslere binerler , istedikleri beğendikleri hatunları eşleri yapar koyunlarına alırlar , istemedikleri kişileri yanlarından uzaklaştırırlar , kimisini FBI korur , kimisini Türk polisi . Her makamdan her mevkiden adamları vardır , İslamiyet en son dindir en modern dindir peki bunlar ne yapıyor bizleri eskiçağlara götürmeye çalışıyor , kara çarşaflarla , cübbelerle sarıklarla dini yaşadıklarını zannediyor ve insanları bunlara teşvik ediyorlar .
kardeş sen neyumişsin ya sözlerin düşüncelimdir aynnen;)