Vatani Görev

TSoprano
Cool Çırak
Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Özellikle askerliğini yapmış abilerime sonrasında da cevap vermek isteyen herkese şu soruları sormak istiyorum.
Allah nasip ederse 28 şubatta Erzincan il jandarma birliğine teslim olacağım. Jandarma olarak yapacağım askerliğimde beni neler bekliyor, piyade olarak yapacaklara göre ne gibi artı eksileri var. Bir de bana ne gibi tavsiyeleriniz olur. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

akay
Super Moderator
Site Yetkilisi
15 aya gittik Tansu abla 19 kilitledi bize..eskiden koca 2 valiz yapıp giderdin eşofmanından donuna diş fırçana kadar :confused: şimdilerde ise elin kolun bomboş gidiyorsun :oops: 6 ay kamp yapıp geliyorsun gibi
Yinede şükür ki 2 yıldan 5 yıla askerlikler varmış eskiden

Tıkla bak gör :p

Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum kardeşime bir şarkı eşliğinde

Rahmetli Afro-Türk muhteşem ses Esmeray

TSoprano
Cool Çırak
15 aya gittik Tansu abla 19 kilitledi bize..eskiden koca 2 valiz yapıp giderdin eşofmanından donuna diş fırçana kadar :confused: şimdilerde ise elin kolun bomboş gidiyorsun :oops: 6 ay kamp yapıp geliyorsun gibi
Yinede şükür ki 2 yıldan 5 yıla askerlikler varmış eskiden

Tıkla bak gör:p

Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum kardeşime bir şarkı eşliğinde

Rahmetli Afro-Türk muhteşem ses Esmeray

Çok teşekkür ediyorum güzel cevabınız için. Şuan bir pilot uygulama var artık dağıtım yok deniliyor. Yani acemi birliği hangi şehire çıkarsa usta birliğinde orada oluyormuş. Bakalım inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırım.