VB 60 Türkçe Yama Wardom Farkı ile - by suk1y3n

111111_hack
Banned
saol elien sağlık bari tamamen Türkçe yapsaydın
Türkçe dokuman bulamazsınız becne TR yapmayın.ama olsun benım ing d eii dokumandna analrın ne nerde dersen yukle.ing ii olan TR yuklemez ama:D neyse:D

saol:D

Suk1y3n
Forum Ustası
Herkez ing bilmiyordur dimi ? , böyle istekler çok olduğu için yaptım işine yarayan kullanır zaten :)

Bjk_Çarşı
Misafir Üye
Türkçe dokuman bulamazsınız becne TR yapmayın.ama olsun benım ing d eii dokumandna analrın ne nerde dersen yukle.ing ii olan TR yuklemez ama:D neyse:D

Yeni başlayanlar için türkçe daha uygun olacaktir .Türkiye'de büyük çogunluk ing bilmiyor çogu kişiye faydali olacagina inaniyorum.!

Teşekkürler suk1y3n:rolleyes:

Dtkn
Çırak
karma veremiyorum

Suk1y3n isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.

diyor,bi zahmet nasıl yaptığını da anlatır mısın?

BeraaTMerT
Forum Kalfası
sUK1YEN dOSTUM dEDİGİN gİBİ hERKES iNG. bİLMEZ mESALA bEN eMEG
NE sAGLIK çOK sAGOL + K
bAŞARILARININ dEVAMINI dİLERİM

Teğmen
Forum Ustası
ing.bilmeyenin de programlama yapması biraz garip oLur :) Şimdi vb nin tr yamasını buldular,diğer dillerinkini nasıl temin edecekler Heryerde gerekiyo ing.

Ama sen yinede iyi iş çıkarmışın kanky...sağol ;)

taxim
Daimi Üye
kardes cok gusel ama keske rapide atmasaydin ya alternatif bir link olsaydi malum yaa

R.E.M.
Daimi Üye

kardeş ne saçmalıyon sen neyi anlatmaya çalışıon allah allah....kullandığı kelimelere bak TR,dokumandna analrın, böle bi yazış şekli yok.....