VBde Keylogger Yaptım_-_ -YARDIM-

Xxhacker19xX
Çırak
Merhaba Arkadaşlar bn keylogger yaptım amma basit sadece log atıyor. ben bunu geliştirmek istiyorum mesela keylogger menüsüne ekran görüntüsü
alsın diye oluşturucuya checkbox koydum checkbox checked olursa keylogger oluştuğunda ekran görüntüsüde
yollasın ekran görüntüsü Çekme kodları buldum biraz kurcalayarak içine kendim kaydetme flan yaptım bu kodları ben nasıl
keyloggerime ekleyeceğim stub'amı Yoksa Kayloggeremı Koyacağım Yardım Edermisin.
veya kendini kopyalasın checbox koydum adam bunu checked yaparsa açıldığında kendini kopyalasın ama ben stubamı ekleyeceğim bunu onu bulamadım.
Benim mantığıma Göre:
yapılacak işlemler stuba bir timer içine yazıalcak kesin... ama bu timer'in intervalini oluşturucudan ayarlamak istiyorum bunu nasıl yapacağım.
veya kodların hepsini stuba ytazdık diyelim bu oluşturucudaki seçenek checked olunca o nasıl oacak.

ŞÖYLE BİR FİKRİM VAR:
her özelliği bir timere koyarım ve her checkbox checlenince o timere start komutu yazarım. boyle olur ama
Timerlere start komutunu nasıl ekleyeceğim...
Timer1.start () bu kod olur ama stub ayrı bir program olduğu için Timer1.start olmaz!
ben o start komutunu Stub'daki Timeri tetiklesin isterim nasıl yapacağım...

Keyloggerim Başlangıçta Çalışssın. İstiyorum : Başlangıçta çalıştırma kodları buldum olmadı hata veriyordu hep kendini kopyalama kodu ile
appdatada başlangıç klasorune kopyalattım amam gine bu özelliğide keyloggerime ekleyemedim.

En çoook Merak Ettiğim şey ise ekran görüntüsü çekme,kendini kopyalama,serveri sistem dosyası yapma yapma, ve flashlara bulaşıp kendini flashın takıldığı pcde çalıştırma bunun kodlarını bilen varsa özelden veya konu altına yazssın lütfen gibi komutları keyloggeramı Stubamı Yazacağım Bilmiyorum.
Stuba yazacaksam adam Keylogger Menüsünden Ekran Görünüsü Alsını Checked Yapınca Nasıl Bağlayacağım Stuba Yardım Edermisiniz...

Hepinizin yardımını Bekliyorum Keylogger bittiğinde çook güzel olacak zatten herşeyi hazır yaptım fakat yukarıda belirttiğim olayı yapamadım...
bu konuda yardım edenlere Çook Teşekkür Ederim Lütfen Yardım Edin...

:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

axipower7
Çırak
bu siteden daha önce satın almıştım admin e ulaşamıyorum keylogger nasıl satın alabilirim bna yardımcı olurmusunuz