VPSler için PPTP VPN Sunucusu Otomatik Kurulum Scripti

scqo
Daimi Üye
Öncelikle,
Türkiye'deki en eski güvenlik/hack forumlarından biri olmasına rağmen linux başlığında bu kadar az bilgi olmasına gerçekten şaşırdım.Sadece web kodlama üzerine olan forumlarda bile çok daha fazla kaynak var.Buna dikkat çekmek isterim.

Anlatıma geçeyim,

Script benim değil ama vps'lerde çok sayıda deneme yapıp modifiye ettim.Tak çalıştır tarzı birşey oldu.Zaten bundan dolayı script'teki yazar kısmına dokunmadım.Şu an tüm OpenVZ tabanlı ve Debian'lı işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

Kurulum:

Script'i vps'ye indirdikten sonra chmod +x yapıp çalıştırın.Karşınıza iki seçenek gelecek.İlk kurulum için 1 yazıp kurulum başlatın.En başta sizden ilk vpn kullanıcısını eklemeniz için kullanıcı adı ve şifre girmenizi isteyecek.

Kurulum bittikten sonra sunucuyu yeniden başlatın.Yeni kullanıcı eklemek isterseniz kurulum scriptini yeniden çalıştırıp 2. seçeneği seçin.Hepsi bu kadar.

Nereden ucuz vps bulurum ?
Buradaki siteden unmanaged vps'leri gerçekten ucuz bir şekilde bulabilirsiniz.Özelliklerine göre yıllık 10$'dan başlayan fiyatları var(araba reklamı gibi oldu :D).Tabi ucuz ve unmanaged olduğundan dolayı da sağlamlık ve güvenliği fazla beklemeyin ama kesinlikle işe yarıyorlar.

Ve asıl bomba; vpn sunucunuzu aynı zamanda debridns'i kullanmak içinde ayarlayabilirsiniz.

Script içindeki google dns'lerini debridns ile değiştirin.Daha sonra vpn ile bağlıyken sadece bir kez debridns hesabınıza giriş yapın.Böylece hem vpn kullanın hemde debridns ile premium linklere tıkladığınız anda indirmeyi başlatın.

Yeni - MirrorCreator linki

Kurulumda yaşayacağınız sorunlar için özelden mesaj atmak yerine buraya yazarsanız herkes yararlanır.

İyi çalışmalar.

- Yönetici düzenlemesi: :
AYKENN
Forum Ustası
hack olayı tamamen adminin özel ilgisinden var yoksa toplanıp saldırmıyoruz inci sözlük gibi :D:D

şaka bi yana wardomu bu zamanda tanıyan ya siyasetten ya uygarozdemir hocamızdan tanıyor tabi necdet35 modumuz olsun küskün olsa da Peker modumuz olsun Balamir modumuz olsun sidar2000 hocamız olsun adını unuttuğum donanımcı abimiz olsun vantura modumuz olsun estergon modumuz olsun gila modumuz olsun esra modumuz olsun

olmazsa olmazlarımız bu değerli harikuladenin harinde güzel insanlarımız bize sevdirdi wardomu

yoksa vindovzmuş linukzmuş epılmış geçelim bunları efendim geçelim :D

konu için teşekkürler konunun açılış cümlesine bakınca bunları söyleyesim geldi umarım kızmassın :D

scqo
Daimi Üye
Bilgilendirme: Debridns upload siteleriyle sorun yaşıyormuş.Bundan dolayı şu an sadece paralı üyeliklere hizmet veriyorlar.VPN sunucumda debridns niye çalışmadı diye soracaklar olursa diye bilgilendireyim dedim.