Wardom ATATÜRK ziyaretçi defteri

teknisyen46
Çırak
Yazılan metnin noktası ve virgülüne kadar her kelimesine aynen ve yürekten katılıyorum.
Alllah' ımın verdiği naçiz bir canım var. Yurdum, Cumhuriyet' im ve Şanlı Bayrağım tehlikeye düşerse, 63 yaşında olmama rağmen, kanımın son damlasına kadar feda etmezsem namerdim.
Tehlikenin farkındayız.
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk' ün Devrimleri ve Tam Bağımsız Türkiye.

ESTERGON
Genel Moderator
Yazılan metnin noktası ve virgülüne kadar her kelimesine aynen ve yürekten katılıyorum.
Alllah' ımın verdiği naçiz bir canım var. Yurdum, Cumhuriyet' im ve Şanlı Bayrağım tehlikeye düşerse, 63 yaşında olmama rağmen, kanımın son damlasına kadar feda etmezsem namerdim.
Tehlikenin farkındayız.
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk' ün Devrimleri ve Tam Bağımsız Türkiye.

Hoşgeldiniz aramıza ve ilk mesajınızı bu bölüme yazdığınız için teşekkür ederim. :)

Kolay gelsin,esen kalın.

filedelfiya
Daimi Üye
Çoğu zaman resimlerin, heykellerin sana benzemese de, bir dolu fikirlerden hakkında yanlış düşünseler de, her güzel övgüyü katıp gerçekleri zenginleştirseler de, değerlerini kalbimizde muhafaza edeceğiz...Örnek alınası, azimli ve çalışkan, bir milletin içinden doğmuş güçlü tek bir adam! İzindeyiz atam, sen rahat ol, bölünmez bu bıraktığın vatan!

Phantaso
Forum Kalfası
Ey atam keşke uyanıp görsen düştüğümüz halleri.Cumhuriyet devri artık Türkiye için kapanmıştır diyenler ülkeyi yönetiyor.Yazıklar olsun Atamıın emanetine hıyanet edenlere.

T@M@Y
Forum Ustası
Atam bazen vazgeçmek istiyorum. İnsan kendi vatandaşlarının vatana ihanet ettiğini gördükçe direnci kırılıyor inancı kayboluyor. tam vazgeçeceğimde senin bize hitaben yazdığın gençliğ hitabın aklıma geliyor.
şu an bu ülke senin bize devrettiğin gibi bağımsız değil aslında bize devredenlerde bize bağımsız devretmediler biz genlik olarak bizden sonraki nesillere Tam bağımsız bir Türkiye devretmek için elimden geleni yapacağıma yemin ederim.

erolsehir
Çırak
Tek Gerçek Var
ATATÜRK
tek sayfalık bir site . acizane bana ait. Tanrı Dağından Bizi İzleyenler başlıklı bir yazıdan oluşuyor sadece. yazı bana ait değil . okunsun ve buraya taşınsın. hem üyelerimiz biraz duygulansın . hemde o yazı daha çok kişiye ulaşsın. adresi=
...................................................................

.............................................................

- Yönetici düzenlemesi: :
saah
Çırak
Atamızın aklının,zekasının,ufkunun,karakterinin,onurunun 10 da 1 ine sahip olanlar ülkemizi yönetse dünyaya hakim olurduk ne abd si ne ab si...
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Umit_Aykut
Banned
Bu günleri gördükçe sana olan özlemim sana olan saygım her geçen dakika dahada fazla artıyor.

"Aynı milletin evladı olmaktan gurur duyuyorum‚ her şey için sonsuz teşekkür ediyorum. "

Ne mutlu Türküm diyene.