Üç kelimeyle anlatılır o.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ulu Forum Ustası 25 Ekim 2010 #162 Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Mustafa Kemal Atatürk Atam'a Saygılarımla...
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Mustafa Kemal Atatürk Atam'a Saygılarımla...
Numune19 Banned 7 Kasım 2010 #164 Türkiyenin şu günlerinde , istiklal marşımızın bile kötü amaçlara alet edildiği bir günde , Atamıza baktıkca neleri kaybettiğimi birkez daha anladım . Teşekkürler Murattk .
Türkiyenin şu günlerinde , istiklal marşımızın bile kötü amaçlara alet edildiği bir günde , Atamıza baktıkca neleri kaybettiğimi birkez daha anladım . Teşekkürler Murattk .
m4blast Çırak 19 Kasım 2010 #166 arkadaşlar facebook atatürk blogunu hacklemişler piç pkklılar lütfen bu işte usta olan arkadaşlar blogu kurtarsınlar... teşekkürler ilginiz için
arkadaşlar facebook atatürk blogunu hacklemişler piç pkklılar lütfen bu işte usta olan arkadaşlar blogu kurtarsınlar... teşekkürler ilginiz için
0sM@N61 Forum Ustası 19 Kasım 2010 #167 ATAM gün geçtikçe özleniyorsun.. türklerin gururu bizlerin onurusun..
salih_h Cool Üye 11 Şubat 2011 #169 Atatürk Milletin enson lideridir ATATÜRK Dünya'da gurur kaynağımızdır ATATÜRK CUMHURİYET'in kurucusudur ATATÜRK TÜRK'lüğün koruyucusudu ATATÜRK Medeniyetimin kurucusudur ATATÜRK Ali Rıza Bey 'in oğludur ATATÜRK saygılarımla
Atatürk Milletin enson lideridir ATATÜRK Dünya'da gurur kaynağımızdır ATATÜRK CUMHURİYET'in kurucusudur ATATÜRK TÜRK'lüğün koruyucusudu ATATÜRK Medeniyetimin kurucusudur ATATÜRK Ali Rıza Bey 'in oğludur ATATÜRK saygılarımla
Burakkolik Hızlı Çırak 19 Mart 2012 #170 Ellerimizden tutup yolumuza ışık oldun Bu cennet vatanı kanının son damlasına kadar korudun Sana selamlar olsun nur içinde yat. BaşKomutanım...
Ellerimizden tutup yolumuza ışık oldun Bu cennet vatanı kanının son damlasına kadar korudun Sana selamlar olsun nur içinde yat. BaşKomutanım...
bektsas Çırak 24 Ağustos 2014 #171 Çok teşekkürler. Mustafa Kemal Atatürk biz gençlere emanet ettiğin bu vatanı sonuna kadar koruyacağız.
Çok teşekkürler. Mustafa Kemal Atatürk biz gençlere emanet ettiğin bu vatanı sonuna kadar koruyacağız.
kamuran. Forum Kalfası 29 Ekim 2015 #172 Ben her zaman atatürkü allah tarafından gönderilen bir veli kurtarıcı olarak görmüşümdür allah mekanını cennet eyler inşallah
Ben her zaman atatürkü allah tarafından gönderilen bir veli kurtarıcı olarak görmüşümdür allah mekanını cennet eyler inşallah