Wardom Bursa BuLuşması

bennybenassi..
En Geveze Üye
dağa felan gitmeyelim dağ sakat:D daha merkezi noktalarda dolasalım:D

ayarlayın bana tarih verin ama haftasonu olsun ona göre. 6 7 kişi olduk sanırım on kişiye kadar yolu var:D on kişiden fazlasını bursanın bünyesi kaldıramaz:p

FueGoN
Banned
dağa felan gitmeyelim dağ sakat:D daha merkezi noktalarda dolasalım:D

ayarlayın bana tarih verin ama haftasonu olsun ona göre. 6 7 kişi olduk sanırım on kişiye kadar yolu var:D on kişiden fazlasını bursanın bünyesi kaldıramaz:p
Hehe Bursa da 10 Wardomlu...Bi Sonraki Gunun Haber Baslıklarını Dusunemiyorum.
Bu Arada Sormadm Ama %99 thesensizlik de Gelir:)

bennybenassi..
En Geveze Üye
tamamdır, dostum senide yazdım kara Listeye :)

Hafta içi yada hafta sonu oLup oLmaması iLerLeyen zamanLarda müsaitLik ve uygunLuk durumuna bagLı oLarak degisebiLir arkadasLarım :)) Ama sunu unutmayın birazda oLsun fedakarLık göstermek sizden birsey kaybetmez. 1 gün okuLu asmak yada küçük bir zaman diLimini erteLemek, bazen çok daha egLenceLidir.

tamam nan sömürü yapma gene sen tarih ver:D
yanlız ben çocukum daha, dışlamazsınız demi beni oralarda :D
dışlarsak evine gidersin:D:D şaka şaka olmaz öle şey bak benimde boyum kısa dert ediyormuyum koy gitsin:D

NoPainNoGain
Forum Ustası
tamamdır, dostum senide yazdım kara Listeye :)

Hafta içi yada hafta sonu oLup oLmaması iLerLeyen zamanLarda müsaitLik ve uygunLuk durumuna bagLı oLarak degisebiLir arkadasLarım :)) Ama sunu unutmayın birazda oLsun fedakarLık göstermek sizden birsey kaybetmez. 1 gün okuLu asmak yada küçük bir zaman diLimini erteLemek, bazen çok daha egLenceLidir.
çok haklısın :D ama okuldan kaçınca velinin telefona mesaj gönderiyo *mk okulu :D

hacker-inside
Forum Kalfası
tarihi seçin beni haberdar edersin:D bursa bursa olalı bu kadar sapığı bir arada görmemiştir:D:D
beny sen gitme oğlum nazallah kötü şeyler olabilir:Dcyber seni tenada kıstırır oğlum milleti içir içir sonra 3.5mm(kalın) lik cd kalemi ile yüzlerine vücutlarına hoş bir şeyler çiz wardoma ver konuyu sabitleriz bile...:D
Bulusalm.Bende Warım =)
sen biraz yeni değil misin?kimse takmadı postlarını:)sen biraz büyü öyle gel bence:)

FueGoN
Banned
beny sen gitme oğlum nazallah kötü şeyler olabilir:Dcyber seni tenada kıstırır oğlum milleti içir içir sonra 3.5mm(kalın) lik cd kalemi ile yüzlerine vücutlarına hoş bir şeyler çiz wardoma ver konuyu sabitleriz bile...:D

sen biraz yeni değil misin?kimse takmadı postlarını:)sen biraz büyü öyle gel bence:)
Hehe Ben 6 Aydır Bu Forumdayım.Bu Nicki Bilmiyolar Orası Ayrı.:D

deepak_kumar
Forum Ustası
S!lmarlioN
Son Hareketi: Bugün 19:40
Bulunduğu Yer: Konuyu görüntülüyor: Çocukların korkutan seks oyunu

:DD:D:D:D:D:

bennybenassi..
En Geveze Üye
süper olacak süper:D buluşalım tanısalım kaynasalım bursaya can verelim:p

alıntıyı kesme artser iynx i salarım üstüne bak:D

Nef'î
Daimi Üye
Her türLü vereLim odunu hacı :D affetmek yok WardomBursa TeaM eş zamanLı operasyon vakti :D gostereLim wardoma bursa zenciLerinin gücünü :D