Wardom Bursa BuLuşması

Artser
Forum Ustası
Tamamdır kardesim :) Seni bekLiyoruz gözümüz yoLLarda...
ekLiyorum kara Listeye :D TuLum çıkartacagız...

Artser, sen niye geLmiyorsun? :)
:D benny'cigin öyLemi istedi yoksa...

Aga benim hanımdan izin kağıdını imzalatmam lazım ona sormadan olmaz..Akşam işten gelsinde bir sorayım ondan sonra.:D:D

Bende tulum çalacağız anladım tamam dedim o zaman kesin gelirim diye ama çalmıcakmışız...:eek::eek:

Artser
Forum Ustası
Etiketlerinizi editleyin..Bak onlar artık ban sebebi..Hatırlatayım..Bursalı hemşerilerim Provakasyana gelmeyin...

Elric
Forum Kalfası
Buluşan Arkadaşlara İyi Eğlenceler :) Darısı Tekrar İstanbul Buluşmasına :p

SylarGray.
Banned
Herkes buluşmaya gider ama kimler geri döner orası meçhul :p Mesela dün gece İynx'i zorladım baya adam sağlam :p :D

FueGoN
Banned
Herkes buluşmaya gider ama kimler geri döner orası meçhul :p Mesela dün gece İynx'i zorladım baya adam sağlam :p :D
Yha Gecende Arklarla Gttik Izgara İcin.Bunlar Sabah Sabah Vodkamı İcilir Dediler İcmediler. :D Butun Siseyi Ben İctim :D En Son Ormanin Ortasnda Yarı Cıplak Bı Kayanın Ustune Oturmus Eski Sevglimi Arıyodum :D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Em-meeeet

tehlikeli sularda yüzüyorsun

ülkede vilayet mi kalmadı :D:D:D:D

demedi demeee :D:D:D:D

Wishladie
Hızlı Çırak
tüh,bursa'da olsam gelirdim yeniyim biraz ama ankarada'yım malum okul:):) iyi eğlenceler,mahfele gidin bence ^^

-MaTRaX
Forum Kalfası
Ah be bu okul olmasa koşa koşa gelirdim ama şu an Balıkesir sularındayım.

Koca yaz geçti o zaman olsaydı 10 numara olurdu

Herkese iyi eğlenceler .

bennybenassi..
En Geveze Üye
ne oldu olum bursa buluşması kimseden çıt + tık yok:p 8 aralık 2009 pazar günü saat 11 de bursanın en romantik yeri olan TOPHANE de buluşuyoruz. itirazı olanı döverim:p

NoPainNoGain
Forum Ustası
hemen bi öneri getiriyorum :)

Şuan Bursada OTOSHOW var :D (buttimde)

Wardom Olarak oraya el atabiliriz süper olur :D:D Mankenler arabalar uvv cıstak cıstak :D:D Bulusamadık gitti :D