arkadaşlar kimler evli kimler bekar bi görelim...:)
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 19 Kasım 2009 #2 Onsekiz yıldır evliyim onyedi yaşında bir oğlum var... saygı ve sevgiler..
türkiye20 Forum Kalfası 19 Kasım 2009 #3 necdet35 demiş ki: Onsekiz yıldır evliyim onyedi yaşında bir oğlum var... saygı ve sevgiler.. Hepsini görmek için tıklayın... maşallah nejdet abi allah uzun ömürler versin
necdet35 demiş ki: Onsekiz yıldır evliyim onyedi yaşında bir oğlum var... saygı ve sevgiler.. Hepsini görmek için tıklayın... maşallah nejdet abi allah uzun ömürler versin
Technogirl En Romantik Üye 19 Kasım 2009 #5 Evli değilim evsizim ben bekarım, evlenmeyi düşünmeyi bile düşünmemekteyim
55serkan Daimi Üye 19 Kasım 2009 #7 evliyim ama evlenecek arkadaslara tavsıye etmıyorum hayatım kısıtlandı en guzelı sevgılı kalmak,,,guzel olan şeyi ise cocuk saygılarımla
evliyim ama evlenecek arkadaslara tavsıye etmıyorum hayatım kısıtlandı en guzelı sevgılı kalmak,,,guzel olan şeyi ise cocuk saygılarımla
türkiye20 Forum Kalfası 19 Kasım 2009 #8 55serkan demiş ki: evliyim ama evlenecek arkadaslara tavsıye etmıyorum hayatım kısıtlandı en guzelı sevgılı kalmak,,,guzel olan şeyi ise cocuk saygılarımla Hepsini görmek için tıklayın... Bunu herkes dediği için evlenmek istemiyorum dost hayatı yaşayacağım ben dost
55serkan demiş ki: evliyim ama evlenecek arkadaslara tavsıye etmıyorum hayatım kısıtlandı en guzelı sevgılı kalmak,,,guzel olan şeyi ise cocuk saygılarımla Hepsini görmek için tıklayın... Bunu herkes dediği için evlenmek istemiyorum dost hayatı yaşayacağım ben dost
Phoebe WarrioR 19 Kasım 2009 #10 Evli değilim ama evlenmek istiyorum Burdan da duyurayım hani olurmu olur
55serkan Daimi Üye 19 Kasım 2009 #16 enbiyaonur demiş ki: Bunu herkes dediği için evlenmek istemiyorum dost hayatı yaşayacağım ben dost Hepsini görmek için tıklayın... en guzelını yaparsın bı ara cocuk ta düşün ama
enbiyaonur demiş ki: Bunu herkes dediği için evlenmek istemiyorum dost hayatı yaşayacağım ben dost Hepsini görmek için tıklayın... en guzelını yaparsın bı ara cocuk ta düşün ama
tayfam_30 Banned 19 Kasım 2009 #17 Şu anda pusuya yatmış bekliyorum eğer bekar bir kız post atarsa sarkıntılık yapacam ona göre
wolfindark Forum Kalfası 19 Kasım 2009 #20 yaş 27 evlilik çabaları anne babaya düştü harıl harıl kız arıyorlar