arkadaşlar herkes maç yapacağı kişiye ulaşsın ve maçlarınızı yapın
henry_99 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #41 arkadaşlar herkes maç yapacağı kişiye ulaşsın ve maçlarınızı yapın
henry_99 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #43 bizim de bitti maç mesela 4-0 yendim pit10u gelecek maçalra bakacaz
misafir916 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #45 Arkadaşlar eşinizi bulun maçınızı yapın,sonucu da bana ss olarak atın. Msn de konusun kuralları biliyorsunuz zaten.İkinizin de müsait olduğu bir zamanda ve bu günde olsun lütfen.
Arkadaşlar eşinizi bulun maçınızı yapın,sonucu da bana ss olarak atın. Msn de konusun kuralları biliyorsunuz zaten.İkinizin de müsait olduğu bir zamanda ve bu günde olsun lütfen.
henry_99 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #46 Bazı Maçların tamamlanamaması nedeniyle maç yapmayan arkadaşlar için bir gün daha izin veriyoruz ilk maçlar yarın da devam edecektir gruptaki ikinci maçalra yarından sorna geçilecektir
Bazı Maçların tamamlanamaması nedeniyle maç yapmayan arkadaşlar için bir gün daha izin veriyoruz ilk maçlar yarın da devam edecektir gruptaki ikinci maçalra yarından sorna geçilecektir
henry_99 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #48 UntiLDeaTh-q4 demiş ki: KAF-KEF nerdessin maçı yapamadık Hepsini görmek için tıklayın... yarın da zamanınız var kaf kefe pm at msnsini iste
UntiLDeaTh-q4 demiş ki: KAF-KEF nerdessin maçı yapamadık Hepsini görmek için tıklayın... yarın da zamanınız var kaf kefe pm at msnsini iste
iLLeqaL-q4 Daimi Üye 11 Ağustos 2008 #50 henry99 demiş ki: yarın da zamanınız var kaf kefe pm at msnsini iste Hepsini görmek için tıklayın... Kaf kefe pm attım cevap gelmedi hatta baskasındn msn sini buldum hiç açmadı insallah yarın yapıcaz
henry99 demiş ki: yarın da zamanınız var kaf kefe pm at msnsini iste Hepsini görmek için tıklayın... Kaf kefe pm attım cevap gelmedi hatta baskasındn msn sini buldum hiç açmadı insallah yarın yapıcaz
henry_99 Forum Ustası 11 Ağustos 2008 #52 2-3 maç dışında tamamladık ilk maçları yarın da o maçlar yapılır umarım
JubiLant Forum Kalfası 11 Ağustos 2008 #54 SanDoKaN. demiş ki: Nasıl oynuyorsunuz bende oynardım Hepsini görmek için tıklayın... Katılım sona erdi,gecikdiniz malesef
SanDoKaN. demiş ki: Nasıl oynuyorsunuz bende oynardım Hepsini görmek için tıklayın... Katılım sona erdi,gecikdiniz malesef
umit_yldrm Daimi Üye 11 Ağustos 2008 #55 Ben eseskartalı bulamıyorum.Msnde yok gelince pm at dedim gelen mesajda yok. Ayrıca maç sonuçları nerde yazıyor.
Ben eseskartalı bulamıyorum.Msnde yok gelince pm at dedim gelen mesajda yok. Ayrıca maç sonuçları nerde yazıyor.
Rossii Forum Kalfası 11 Ağustos 2008 #56 Abi nerde puan vetveli gruplar ilk maçlardan sonra oluşan sıralama falan filan
TrancEnergy Banned 11 Ağustos 2008 #57 sonuclar nerde yazıyo kım kımı yenmıs kac-kac yenmıs bı gorelım
LorD of The Pit10 Forum Kalfası 12 Ağustos 2008 #59 ilk maçlar bitmedi mi benim ikinci maçım bile bitti...
!PEKmez! Banned 12 Ağustos 2008 #60 Pit10. demiş ki: ilk maçlar bitmedi mi benim ikinci maçım bile bitti... Hepsini görmek için tıklayın... 2. maclara yarin baslicaz... karsiklikda olabilir ...bence sununan zamanda yapsaniz daha yararli mustafa.
Pit10. demiş ki: ilk maçlar bitmedi mi benim ikinci maçım bile bitti... Hepsini görmek için tıklayın... 2. maclara yarin baslicaz... karsiklikda olabilir ...bence sununan zamanda yapsaniz daha yararli mustafa.