Wardom Fifa Turnuvası Duyurular,Eşleşmeler ve Sonuçlar

mu_tu
Cool Üye
benim makine çok takılıyo hamachi de yoksa iddialıyım iyi oynuyosun ama okadar yemem. takılmasa maximum 4,5 yerdim....:D

misafir916
Forum Ustası
A grubu maçları sona ermiştir.

levent yıldırım çıkmayı garantilemiştir,tebrik ederiz.

averajla eşitliği devam eden makavali ve alpertunga arasındaki maç yarın oynanacaktır,2. çıkan o zaman belli olacaktır.

iyi geceler,sonuçları yarın açıklayacağım.

mu_tu
Cool Üye
arkadaşlar ben de elendim devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum. vede bu turnuvayı organize eden alper tunga ve henry arkadaşlarımızıda kutluyorum ve devamını bekliyorum daha kalabalık olarak. ama benim öncelikle şu hamachi nin takılması sorununu halletmem gerek...

misafir916
Forum Ustası
arkadaşlar ben de elendim devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum. vede bu turnuvayı organize eden alper tunga ve henry arkadaşlarımızıda kutluyorum ve devamını bekliyorum daha kalabalık olarak. ama benim öncelikle şu hamachi nin takılması sorununu halletmem gerek...
hayır mutu,gözden geçirdik.
sen çıkıyorsun gruptan.

henry_99
Forum Ustası
elenmedin pit10 elendi
averajla çıktın
o penaltılar sayılmaz 90 dk oynanıyor grup maçları :)
bizim gruptan ben 1. mutu 2. olarak çıktık

mu_tu
Cool Üye
arkadaşlar benmi çıktım gerçekten ? ben averaj meselesini hiçç hesaba katmamıştım penaltılarda kaybenince.....eee çeyrek final maçları ne zaman oynanacak ...:D