Wardom Forum Kuralları

Zafer
Forum Ustası

Üye olurken kabul ettiğimiz kurallar...(birçoğumuz okumadan kabul ettiği için hatırlatayım dedim)

Forum Kurallarımız

1- Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur.

Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2- T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çigneyen mesajlar foruma gönderilemez.

3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

4- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

5- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

6- Her türlü taciz edici yazılar ve post kasmaya sebep olacak forum oyunları yasaktır.

7- Forumda, büyük harfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır!

8- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır.

9- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanılamaz. Imzalara image eklenemez.

10- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

11- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

12- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

13- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmis sayılır.

Gizlilik ilkeleri Kisisel Bilgileriniz: Foruma üye olurkengirdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafindan görülecektir. Girmis oldugunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz.

Üyelik İptali: Forum üyeliğini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiginizde size ait kişisel bilgiler tarafımızdan silinecektir.

Forum Kullanımı ve Cookieler: Cookieler, (çerezler) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır.

- Yönetici düzenlemesi: :
Senkron.
Forum Ustası
Konu tam yerinde olmuş..Konuyu açmadan önce başlığa ve konunun bulunduğu yere bakmak herşeyi anlamaya yetiyor..

Teşekkürler..

henry_99
Forum Ustası
Zafer 9.kuralı okursan :D mesela senin de 9. kurala uymadığın görülür.
Yani herkes ufak tefek hatalar yapabiliyor demekk istiyorum

Kontrol
Forum Ustası
9- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanılamaz. Imzalara image eklenemez.

Saygılar..

M3KS3F3
Daimi Üye
9. kuralı görende imzasını silmiş :rolleyes:

forumda moderatörlerinde bir çoğu resim kullanıyor imzasında ;)

belli bir boyut sınırı vermişler forumu kasmasın diye.. niye hepiniz sözleşmiş gibi 9 a bak diyosunuz anlam veremedim çok büyük bir imzası yok zaferin..

Kontrol
Forum Ustası
Maksat Forum Kasmasın, İmza & Avatar Yok..

Ben Siteye Çok Ağır Ulaşıyorum.

Üstünüze Alınmayın, Bazen İmzalar 1MB Üstüne Çıkıyo ?

100 KB Sınır Varken.

Neyse Teşekkürler Tekrar.

Saygılar..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bence üyeler, çıraklıktan üyeliğe hatta daimi üyeliğe terfi ettikleri zaman bu kuralları bir hafta boyunca hergün okumalılar. çünkü asıl gereklilik o zaman başlıyor.

crimson
Forum Ustası
evet en fzla dikkat edilen kuralardan birisi forum 9 kuralı

daha sonra uyarı gelmişti imzağanızı kaldırınız diye :)
ama soru şu Moderator imzağamı nasıl farketmişti ?
bana kalırsa ya imzağalar tek tek kontrol ediliyor yada arkadaş fenerliydi. :D

ReQuiemForAsaW
Forum Ustası
evet en fzla dikkat edilen kuralardan birisi forum 9 kuralı

daha sonra uyarı gelmişti imzağanızı kaldırınız diye :)
ama soru şu Moderator imzağamı nasıl farketmişti ?
bana kalırsa ya imzağalar tek tek kontrol ediliyor yada arkadaş fenerliydi. :D
http://www.wardom.org/showpost.php?p=1641421&postcount=2

bu postunuzda imzanız için uyarıyı ben yapmışım... imzaların kontrol edildiği de doğru benim Fenerli olmam da doğru... Fb'li arkadaşlara da sorabilirsin,aynı uyarıyı onlar için de yapmışımdır... (örnek:Elvis) bizde yamuk olmaz...:cool: kural ne ise uygularız :cool:

saygılar

edit: şimdiki imzana da baktım 65 kb falan...rahat rahat takılabilirsin:)

trigger
Forum Ustası
Önceden verilmiş olmasına ve zaten forumda bulunmasına rağmen bence bununla ilgili yeni konu açılması yine de isabetlidir.

Böyle temel konularda sık sık zihin tazelemek lazım.

Teşekkürler Zafer.

|Selçuk|
Forum Kalfası
kesinlikle uymamız gereken ama bir türlü uymakta zorluk çektiğimiz konular ve kurallar bütünü. Okuımadan geçtiğimiz ama bu konu sayesinde tekrar okuyup anlamamız gereken forum kuralları. Sağol Zafer abi

+Pozitif
Daimi Üye
Foruma üye olurken okumadığım ama burada sabit başlık olarak görünce hepsini tek tek okuduğum kurallar bütünü. Aslında Forum kurallarının sadece bu bölümde değil. Her yerde sabitlenmesi lazım ki üyeler okuyabilsin. Ben okudum ve Bilgilendim. Forum kurallarını düşünüp konu başlığı ile veren ve bizlerle paylaşan Zafer arkadaşa teşekkür ederim. Herkese saygılar.