Wardom Gazetesi haber ve muhabirlik

ALmiLa_
Banned

Merhaba arkadaslar biliyorsunuz bir gazete projem var bunu haftalık olarak hazırlamayı düşünüyorum . Bunun için desteginize ihtiyacım var gazetedede gercek olayların olmasını dogru olanların yazılmasını istiyorum asparagas haberlerden ziyade gercekte burda yaşadıklarımızdan oluşursa daha güzel olur kanatindeyim.

amma velakin daha cok yeniyim ve hakkınızda hiçbir bilgim yok sırf gördüklerimden ibaretsiniz.

bunun için gazetede haberi bulunmasını isteyen yada ben haber hazırlarım diyecek arkadaslarla irtibat halinde olmak istiyorum.

gazetemizde günün üyesi , kapak güzeli tartışmalar ban haberleri buna benzer bölümler olacak kendi şiirlerinizi denemelerinizi wardomda gözünüze carpan ne varsa benle paylaşabilirsiniz inanıyorum ki beraber güzel şeylere imza atacagız.

Bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz gonderdikleriniz yanıtsız kalmayacak.:)

sevgi ve saygılarımla.

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ne eksiğin olursa haberim olsun...

bütün plan ve programını yap, eksik kalan kısmını ben tamamlarım..

blackmode
Forum Ustası
Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Bu arada çok yaratıcısın.Senin kadar zeki bir kızın dünyada var olacağına seni tanımadan önce inanmazdım.:cool:

Blackmode :p saolasın bunu duymak güzel sayemde zeki kızlarında oldugunu fark ettin:D
Eheh biraz burnunu kaldırıyım.:D

- Yönetici düzenlemesi: :
Bgk
Elit Üye
ben günlük abonesi olmak isterim pek bişeyden anlamam ama boşbuldugum vakite yardımcı olabilrim....

Cellatpapa'
Forum Ustası
Ben köşe yazısı yazmak isterim şöyLe günceL oLayLarLa espriLi bir şekiLde eLEştirmek :D FeLam oLabiLir..:D Tabi ihtiyacın varsa :D

ALmiLa_
Banned
joker:p seni haber yapcam goreceksin:p

arkadaslar katılmak isteyen herkez katılabilir kimseyi rencide etmeyecek dozunda geyikler olur tabi ama sadece geyik olmasın bana ulaştırın pmden:)