Wardom Gazetesi -Sevgililer günü özel sayı-

ALmiLa_
Banned
şu koca wardomda aşk diye arattım hiç bişey bulamadım güya üyelerin aşk tanımlamalatını alıntı olarak ekleyecektim:D

2 tane anca buldum gazetemiz de aşşagda:p

Aşk, mükemmel birşey hele hele doğru kişi ile yaşanırsa, daha da mükemmel.. :)

Aşk çok güçlü bir bağlılık duygusudur. Aşk tutkudur, obsesyondur. Aşk, beraberinde sonsuz fedakarlık, umut ve acı getirir.Aşkın cinsellik ile tamamen bağlantısı kurulamaz. Aşk, sevgi ile de karıştırılmamalıdır. Aşk çok çeşitli duyguların yoğun bir biçimde bir araya gelmesidir. Aşk, karşılıklı ise sonsuz mutluluk, karşılıksız ise derin acı ve üzüntü, platonik ise aşırı merak ve şüphe doğurur. Bazı aşıklar aşık oldukları kişiye nefret de besleyebilirler
Aşık olunan kişi hayatın merkezine yerleşir ve onun mutluluğu herşeyin üstünde tutulur. Bedeli de aşık olanın derin bir mutsuzluk yaşamasına rağmen aşkını mutlu etmeye çalışmasıdır.

Yine de aşk yaşanırken ve sonrasında hatırlanırken hayatın en önemli parçasıdır. Aşk, ona inananlar için vardır ;)
bunuda video ben yaptım:p

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=1315326749067775366&hl=en[/GVIDEO]

- Yönetici düzenlemesi: :
ibrahimyildiz
Forum Ustası
aşk üç harfli aradın mı bulamazsın :D söyleyende yok zaten :p

sevgi felan diye aratırsan belki çıkar :)

gazete güzel olmuş hemen piyasaya sürmek gerek

misafir916
Forum Ustası
3 harfe kadar olan kelimeleri algılamıyor malesef.:) 'aşkı' olarak tarrtım.500 konu geldi. :)

Konu çok orijinal olmuş wardom içerikli olması çok güzel. Teşekkürler :)

swarthy90
Forum Ustası
Aşk,davaya benzer,acı çekmek de şahide;şahidin yoksa davayı kazanamazsın.

benim şahidim yok bi bulsam ilk duruşmada kazanırım ama yok işte :(

m@rduk
Banned
tüm arkadaşların en iyi aşkı sonuna kadar yaşamasını dilerim.
çünkü

hayatne aşksız ne cigarasızçekilmiyor.

edit:noldu ya bizim gasteci banlanmış:D