Wardom Müşteri Hizmetleri tüm sorularınızı cevaplıyoruz

Durum
Yanıtlara kapalı.
mustione
Banned
WARDOM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Tüm GSM şirketleriyle ilgili aklınıza takılanlar, bilmedikleriniz, sorun yaşadıklarınız ne varsa buradan bizlere sorabilirsiniz.

Kampanyalar

tarifeler

ücretler

paketler

Dr.Josef Mengele
Forum Kalfası
O değilde :D

Bneim telefonda sinyal zayıf:D

model samsung L-700

Konuyu düşünmek çok güzel olmuş

İyi akşamlar

- Yönetici düzenlemesi: :
N3F3R
Forum Ustası
Güzel bir konu, avea kullanıyorum, her yöne sınırsız, fakat aylık 77 tl ödemekten imanım gevredi, diğer operatörlerle sık sık görüşüyorum, daha az ödeyebileceğim ve her yöne dahil olarak bir kanpanya veya diğer operatörlerin seçenekleri nelerdir, :) şimdiden teşeşkür ederim

mustione
Banned
O değilde :D

Bneim telefonda sinyal zayıf:D

model samsung L-700

İyi akşamlar
o tellerde sorun oluyor. tek seçenek 7 ayetel kürsiyi suya oku o suya tükür, karıştır ve beze dök, telefonu komple sil bak sonra sinyal gücüne :D:D:D :rolleyes:

Güzel bir konu, avea kullanıyorum, her yöne sınırsız, fakat aylık 77 tl ödemekten imanım gevredi, diğer operatörlerle sık sık görüşüyorum, daha az ödeyebileceğim ve her yöne dahil olarak bir kanpanya veya diğer operatörlerin seçenekleri nelerdir, :) şimdiden teşeşkür ederim
öncelikle fiyat aralığın ne olmalı en çok hangi gsmle konuşuyorsun ve nekadar konuşuyorsun bu üçünü istiyorum :D

mustione
Banned
dostum yeni bir turkcell hat almayı düsünüyorum acaba bir turkcell hat ne kadar??

hazır kart fiyatımı yoksa faturalımı diyorsunuz.

hazır kart ise bölge bölge ve bayiiye göre değişiyor. şuan 20 kontorlu hat 20 ytl yi geçti. daha 3 ay önce 6.5 ytl ye veren yer vardı.

faturalı ise bedava vergileri 1 yıl boyunca taksite bölüyor. 0532 li hat alır ve 1 yıl içinde numaranızı taşırsanız ceza bedeli ödersiniz.

ersan.
En Geyik Üye
geçen babamın teline bir mesaj geldi türkcellden telefonunuzun görüşme halindeyken telefgonunuza gelen aktif bilmem neden ücretlendiriliyorsunuz diye ne iş bu iş

mustione
Banned
geçen babamın teline bir mesaj geldi türkcellden telefonunuzun görüşme halindeyken telefgonunuza gelen aktif bilmem neden ücretlendiriliyorsunuz diye ne iş bu iş

ücretlendirme yok :D iyi oku ''not etkin aktarmalar aktif'' ve buna benzer bir yazı çıkar. bu çıkarsa ekstradan ücretlendirilmiyorsunuz mesajı gönderiyor türkcell ;)

ersan.
En Geyik Üye

ücretlendirme yok :D iyi oku ''not etkin aktarmalar aktif'' ve buna benzer bir yazı çıkar. bu çıkarsa ekstradan ücretlendirilmiyorsunuz mesajı gönderiyor türkcell ;)
hacı bırak şimdi türkceli savunma bana sen benim temsilcim değilmisin beni temsil et türkceli değil mantıken böyle olmalı türksel temsilcisi yazsaydı tamam ama müşteri temsilkcisi yazıyor benden yana olucan arkadaş ücretlendiriliyorsunuz yazıyor diyosam öyledir üstüme gelmeyin lannn :):):)

mustione
Banned
hacı bırak şimdi türkceli savunma bana sen benim temsilcim değilmisin beni temsil et türkceli değil mantıken böyle olmalı türksel temsilcisi yazsaydı tamam ama müşteri temsilkcisi yazıyor benden yana olucan arkadaş ücretlendiriliyorsunuz yazıyor diyosam öyledir üstüme gelmeyin lannn :):):)
abartma ersan uçan tekme atarım sana :D zaten gebze sakaryayı yendi burada oradanda takığım sana :D

he bu arada 3 operatördede aynı uyarıyı görürsünüz :D

manyaksx
Banned
Ben üni için ist. ayrılmak zorunda kaldım ama sewgilim istanbulda mecbur telefonla daha çok konuşmaya mesajlaşmaya başladık..

Hangi operatörün hangi tarifesini önerirsin ? [ faturasız ]

PlexiNoise
Forum Ustası
Birini ararken o mesajın çıkması gerçekten gıcık birşey.

Sırf o yüzden birini arayınca 3-5 saniye bekliyor sonra arıyor.

Ben şimdi kendime cep telefonu almayı düşünüyorum ama acelesi yok.

Lira sisteminde yani faturalı olmayandan! :D [kontöre ağzımız alışmış...]

En uygun olarak hangisini seçmeliyim?

mustione
Banned
Ben üni için ist. ayrılmak zorunda kaldım ama sewgilim istanbulda mecbur telefonla daha çok konuşmaya mesajlaşmaya başladık..

Turkcell'den başlayım sen uygun olanı seç..

tarife farketmeden 30 Haziran 2010’a kadar seçeceğiniz bir Turkcell'li ile 5 TL karşılığında 1 hafta 200 TL lik konuşabilirsiniz. (1 seneden beri uzatılıyor)

yani ayda 20 tl ye 18 saatlik göüşme almış olursun..

bide en çok konuşturan Genc tarife var 15 dk.sı 50 Kuruş ama alo desende 50 kuruşun gidiyor :D

30 tl lik yüklersen 10 lira veriyor uzatmazlarsa 15 nisan sondu 10 lira.

7.8 tl ye 10000 sms

10 tl ye 1000 heryöne alabilirsin.

vodafone ise

yeni cep öğrenci
tarifesinde tek seferde 30 TL yükleyin, tüm Vodafonelularla 10 dakikası 30 kuruşa özgürce konuşurken diğer yönleri de dakikası sadece 30 kuruşa arayın.

Heryöne 3000 SMS: Cep Dolusu SMS alın ayda 7,8 Tlye yurtiçi heryöne tam 3000 SMS hediye kazanın

CepLimitsiz Günboyu tarifesi var bundada 10 dk ücretliden sonra gün boyu vodafonlularla bedava. hergün konuşacağını sayarsak 3 tl den günlük 90 tl yapar minimum sana gitmez.

25 yaş altıysan cep özgür tarifesini öneririm. 30 tl yüklemeye.

arama başı 40 krş.

Avea'dan Harbi Tarife

Günde 80 Kuruşa tüm Avealılarla 100 dakika!

Üstüne bir de SMS istersen, SMS yaz 2233'e ücretsiz gönder,
günde 1 TL'ye 100 şebeke içi dakika ve 30 yurt içi her yöne SMS al.

paso tarifesi:

15-25 yaş arasındaki gençler, Paso Tarifesi'yle 10 TL yüklediklerinde 1 hafta boyunca, 20 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında 1 ay boyunca aralarında 10 dakikası 25 kuruşa konuşuyor!

Mesaj kaygısına son! 7,8 TL'ye ister her yöne 500 SMS, ister Avea içi 5000 SMS

içlerinden en iyisi cep özgür ile harbi tarife ve paso tarifesi... ama 25 yaş altı isteniyor. bu şartlara uyuyorsan olur.

ya ben mesaj atabilirmiyim rusyaya rus hattına :D turcellim kaç kntr gider :D

uluslararası sms paketlerinden seçersen indirimli mesaj atabilirsin. aşağıdakiler ön ödemeli hatlar için ücretler...

SMS 30 paketi %66 Avantajlı!
18 TL yerine 6 TL öde!

SMS 100 %80 Avantajlı!
60 TL yerine 11,90 TL öde!

SMS 30 veya SMS 100 yazıp 7250'ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsin.

Birini ararken o mesajın çıkması gerçekten gıcık birşey.

Sırf o yüzden birini arayınca 3-5 saniye bekliyor sonra arıyor.

Ben şimdi kendime cep telefonu almayı düşünüyorum ama acelesi yok.

Lira sisteminde yani faturalı olmayandan! :D [kontöre ağzımız alışmış...]

En uygun olarak hangisini seçmeliyim?

eğerki 25 yaş altıysan yukarıda verdiğim örneklere bak. değilsen nekadar konuştuğunu söylersen yardımcı olurum sana.

idealist
Daimi Üye
turkcellde 79 yada 89 TL ye Turkcellılerle sınırsız diğer operatorlerle 1500 Dk var bundan daha uygun bır tarıfe var mı turkcellde?

Diger operatorlerde varsa ücretlerini sorsam..

mertblkn
Daimi Üye

Ben turkcell den süper 2li tarifesini öneririm, 10ar tl ödüyosunuz sınırsız konuşuyorsunuz aranızda(faturasız demişsin ama bu faturalı oluyor 2 hattıda bi kişinin adına alabilirsiniz aynı adrese gidebilir ödemeler hanginiz uygunsa) yanınada vodafone hat al heryöne 3000 ben öyle yapıyorum gayet memnunum :) -eğer başka bi hattın varsa geçir vodafona halen devam ediyormu bilmiyorum ama 1500dk veriyor heryöne 20tl yüklediğinde 6 ya bölüyor yani 6 ay boyunca ayda 250dk gayet mantıklı :)-

mustione
Banned
turkcellde 79 yada 89 TL ye Turkcellılerle sınırsız diğer operatorlerle 1500 Dk var bundan daha uygun bır tarıfe var mı turkcellde?

Diger operatorlerde varsa ücretlerini sorsam..

55 tl süper paket var 500 dk heryöne akşam 9 sabah 9 bedava

haftanın iki günü var gece 12 de tutturursan oda 3 ay bedava daha önce vermiştim.

cayma bedelli ile türkcellde kalacam sözünü vermene 1 sene her ay bedava 120 dk heryöne bedava.

yada 55 tl cep avantaj vodafone ile;

55 tl 500 dk her yöne vodafone ve sabit hatlarla bedava..

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php

avea diyecem faturalılarına hiç bulaşma :D

Ben turkcell den süper 2li tarifesini öneririm, 10ar tl ödüyosunuz sınırsız konuşuyorsunuz aranızda(faturasız demişsin ama bu faturalı oluyor 2 hattıda bi kişinin adına alabilirsiniz aynı adrese gidebilir ödemeler hanginiz uygunsa) yanınada vodafone hat al heryöne 3000 ben öyle yapıyorum gayet memnunum :) -eğer başka bi hattın varsa geçir vodafona halen devam ediyormu bilmiyorum ama 1500dk veriyor heryöne 20tl yüklediğinde 6 ya bölüyor yani 6 ay boyunca ayda 250dk gayet mantıklı :)-
artık nt yapanlara 6 ay boyunca her ay 100 dk veriyor bunlarda sadece 100 arama yapıyor. çünkü 60 sn bazlı...

Durum
Yanıtlara kapalı.