Wardom Müşteri Hizmetleri tüm sorularınızı cevaplıyoruz

Durum
Yanıtlara kapalı.
mustione
Banned
gnçtrkcll'li olmka için napmam gerek ?
gnçtrkcll üyeliği ücretli mi?

gnçtrkcll’ye kısa mesaj ile üye olmak 20 kuruş olarak ücretlendirilir

gnçtrkcll'ye nasıl üye olurum?

a. GNC yazıp 2222'ye SMS atarak
b. İnternet sitemizdeki Online İşlem Merkezi'nden
c. Turkcell Extra'lardan
d. 444 0 532/ 444 0 535 Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kolayca kulübe üye olabilirsin

Kısa mesajla gnçtrkcll'ye nasıl üye olurum?

* GNC yaz 2222'ye kısa mesajla yolla!
* 5555'ten cevap olarak üyelik bilgilerini talep eden bir mesaj gelecek,
* Üyelik işlemini tamamlamak için GNC yazıp aralarda boşluk bırakarak, adını, soyadını, yaşadığın ilin plaka kodunu, doğum tarihini (gg.aa.yy olarak) ve cinsiyetini (K ya da E) yaz, 2222'ye yolla, üyelik işlemin tamamlansın.
* Üyeliğin tamamlanmış olduğu mesajı,sana iletilecek.

ÖRNEK: GNC DILEK DEMIR 34 090484 K

gençtarifeli olmak istiyorsan 25 yaş ve altı olman lazım veya öyle birini bulup müşteri hizmetlerini arayarak tarifeye geçebilirsin. timlere gitmene gerek yok yani...

- Yönetici düzenlemesi: :
archecon1
Çırak
Merhabalar, Hattim turkcelldi avea'ya tasidim 4-5 ay oldu tasıyali beni turkcellden aradılar bir kampanya teklif ettiler geri dönmem icin düsünmek incelemek icin süre istedim tamam dediler 2 gün sonra arıcaz dediler ama tekrar dönmediler faturalıda turkcelde en fazla 30-40 lira verceğim heryeöne kullanabileceğim nasıl bir tarife var bilgi verebilirmisiniz veya bana yapılan teklifi kabul etmek icin ne yapmam lazım tekrar geri donucez dediler ama dönmediler?(ondada 1 yıllık taahhüt istediler ayrıca 400 dk heryöne aylık 25 tl gibi birşeydi)

\Emix
Forum Ustası
abimin hat avea şu 40 50 liralık faturalı paketlerden.

ve dk'sını aşmıyoruz kontrollü konuştuğumuza rağmen 2 aydır 150 180 geliyor fatura davacı açacam o olacak sonunda nedendir bu?

uluvardar.
Forum Ustası
vodafone mobil internet paketim var, 8 aylık. 18 aylık sözleşme ile aldım. cep telefonumda kullanıyorum genelde, ama görüşmelere kapalı tabi. bunu görüşmeler açtırmak istesem ;
18 aylık sözleşmem iptal oldu diye geri akan 10 ayın parasını isterner mi ?
istemezler ise tarifem nasıl olur ? ne olmalıdır ?

mustione
Banned
İyi Günler;

Ben Avea Kullanıcısıyım, acaba 0.facebook.com hala ücretsiz mi??
Bu servis 12 ay süre ile ücretsiz sunulacaktır. ve kampanya hala devam ediyor. ne zaman biteceği yazmıyor!!!

Merhabalar, Hattim turkcelldi avea'ya tasidim 4-5 ay oldu tasıyali beni turkcellden aradılar bir kampanya teklif ettiler geri dönmem icin düsünmek incelemek icin süre istedim tamam dediler 2 gün sonra arıcaz dediler ama tekrar dönmediler faturalıda turkcelde en fazla 30-40 lira verceğim heryeöne kullanabileceğim nasıl bir tarife var bilgi verebilirmisiniz veya bana yapılan teklifi kabul etmek icin ne yapmam lazım tekrar geri donucez dediler ama dönmediler?(ondada 1 yıllık taahhüt istediler ayrıca 400 dk heryöne aylık 25 tl gibi birşeydi)

400 dk heryöne 25 tl 1 yıllık taahhütlü ise hemen kabul et süper bir teklif!!

şuan normal taşınan abonelere 6 aylık 300 dk 29 tl yani seninki çok güzel bir teklif. eğerki aramazlarsa senin için bir tarife yazarız!!!

abimin hat avea şu 40 50 liralık faturalı paketlerden.

ve dk'sını aşmıyoruz kontrollü konuştuğumuza rağmen 2 aydır 150 180 geliyor fatura davacı açacam o olacak sonunda nedendir bu?
benim avea faturalı kullanıcılara tavsiyem hemen hatlarını kapamalarıdır. avea faturalılara haksız yere yüksek ücretler yansıttığı aşikardır ve sizde bu madurlardan biri olmuşsunuz.

eğerki faturalı kullanacaksanız tavsiyem turkcell ve vodafone'dur. en azından avea gibi haksız yere faturaları kabartmıyor.

eğerki taşımayı düşünürseniz fiyat aralığınız ve konuştuğunuz yönleri yazarsanız size yardımcı olabilirim.

vodafone mobil internet paketim var, 8 aylık. 18 aylık sözleşme ile aldım. cep telefonumda kullanıyorum genelde, ama görüşmelere kapalı tabi. bunu görüşmeler açtırmak istesem ;
18 aylık sözleşmem iptal oldu diye geri akan 10 ayın parasını isterner mi ?
istemezler ise tarifem nasıl olur ? ne olmalıdır ?
vodemle beraber taahhütlü vodemnet'mi aldın? cepten giriyorsan cepnet niye almadın?

cepnet aylık 7.99 tl ye sınırsız ve ben şuan bilgisayarımdan cepnet ile bağlanıyorum ;)

eğerki vodemnetle aldıysan müşteri hizmetlerini ara bir sor!!

Makaveli
Forum Ustası
Mustione bu turkcell'in Faturalı hatlarda gençturkcell tarifesi varmış 300 saat her yöne 3000 Sms her yöne doğrumu bu

All4One
Forum Ustası
Mustione bu turkcell'in Faturalı hatlarda gençturkcell tarifesi varmış 300 saat her yöne 3000 Sms her yöne doğrumu bu
Bende duydum BURADAN inceleyebilirsin ....

Avea kullanıyorum her ay en az 30 tl yüklüyorum bir bit yeniği yoksa bu işte bende geçmeyi düşünüyorum...

300 saat değil tabi 300 dk :)...

Ayrıca bir sorum daha olacak kullandığım hatta şu an 70 tl küsurat 100 dakika konuşma vede 10000 sms hediye var ben yarın gidip hattımı taşısam bunlar yanacak yoksa Turkcell bunu karşılıyormu ?

- Yönetici düzenlemesi: :
Makaveli
Forum Ustası

Avea kullanıyorum her ay en az 30 tl yüklüyorum bir bit yeniği yoksa bu işte bende geçmeyi düşünüyorum...

Ayrıca bir sorum daha olacak kullandığım hatta şu an 70 tl küsurat 100 dakika konuşma vede 10000 sms hediye var ben yarın gidip hattımı taşısam bunlar yanacak yoksa Turkcell bunu karşılıyormu ?
Üstad baksana :) Bu Turkcell'e bayılıyorum ya. :D

mustione
Banned

3000 SMS son 60 gün içinde numarasını taşıyan, yeni hat alan veya ödeme tipi değişikliği yapan bireysel faturalı gençler için geçerlidir.

sonra sms niye vermediler demeyin :)

senin soruna gelecek olursak turkcell kontorluden faturalıya geçersen kalan tl lerini dk olarak veriyor.

eğerki taşırsan eski operatörüne gidip 70 tl ni iste yanlış hatırlamıyorsam 15 gün içerisinde sana 70 tl ni vermek zorunda....

satın aldığın paketlere iade olmuyor.

birde diğer operatörden genctarife paketliye geçenlere extra 600 dk hediye...

From_Sky
Banned
Selam ben turkcell kullanıyorum , diğer bir hata tl atcam atabilirmiyim ?

(turkcelle atsam nasıl atcam )

AdrenaLiN_
Forum Ustası
- Her yöne 250 dk
- Her yöne 150 SMS/MMS
- Sınırsız internet
- Red ayrıcalıklı servisler

+iphone 4 18 ay boyunca 99 TL sizce nasıl almak istiyorum fakat kararsızım şu an avea hat kullanıyorum 30-35 tl hat parası geliyor

bakıyorumda verdikleri tarifeyi hesaplayınca

250 dk = 20 TL

150 msj =9 TL

sınırsız internette = 8 TL

yani aylık : 37 TL x 18 hat oluyor toplamda 666 TL de hat oluyor

telefonda : 62 TL x 18 aylığa geliyor telefona toplam 1116 TL veriliyor

sizce mantıklımı ?

asilgenc61
Cool Üye
Benimde bir sorum olacak yeni avea geçtim 2 hafta oldu ama çekmiyor vodafone geçmek için belli bir süre beklemem gerekiyormu acaba..?

mustione
Banned
Selam ben turkcell kullanıyorum , diğer bir hata tl atcam atabilirmiyim ?

(turkcelle atsam nasıl atcam )
5******** 7 2277'ye gönderirsen olur. 7 yazan 7 tl demektir. ;)

Benimde bir sorum olacak yeni avea geçtim 2 hafta oldu ama çekmiyor vodafone geçmek için belli bir süre beklemem gerekiyormu acaba..?
gerekmiyor.

- Her yöne 250 dk
- Her yöne 150 SMS/MMS
- Sınırsız internet
- Red ayrıcalıklı servisler

+iphone 4 18 ay boyunca 99 TL sizce nasıl almak istiyorum fakat kararsızım şu an avea hat kullanıyorum 30-35 tl hat parası geliyor

bakıyorumda verdikleri tarifeyi hesaplayınca

250 dk = 20 TL

150 msj =9 TL

sınırsız internette = 8 TL

yani aylık : 37 TL x 18 hat oluyor toplamda 666 TL de hat oluyor

telefonda : 62 TL x 18 aylığa geliyor telefona toplam 1116 TL veriliyor

sizce mantıklımı ?

sanırım vodafone dediğin. ücreti tabiki ağır ama yinede en iyisi vodafone bu konuda...

siyahizm
Forum Kalfası
benim sorum vodafone mobil modem hakkında olacak
model : k3765
sürücüsünü kurarken hata alıyorum bunun bir çözümü varmı veya neden kaynaklanıyor ?
"MobileConnect bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz"

yardımlarınız için teşekkürler.

mustione
Banned
benim sorum vodafone mobil modem hakkında olacak
model : k3765
sürücüsünü kurarken hata alıyorum bunun bir çözümü varmı veya neden kaynaklanıyor ?
"MobileConnect bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz"

yardımlarınız için teşekkürler.
bendede e160e var ilk aldığımda aynı sorunla karşılaşıyordum cihazları yönetten vodafone mobil broadband secondary port modemi kaldırdım düzeldi.

eğerki yine olmazsa kaldır programı http://www.4shared.com/file/tjEAF0kc/Mobile_Partner_v160010601500.htm Aşağıdaki programı indirip kurun ve cihazı bağlayın. Sürücüleri yükledikten sonra Options'da gösterdiğim yere gelin ve profil oluşturun. Kaydet deyip o profille bağlandığınızda bağlantı sağlanacaktır. Aynı profili kullanarak Turkcell ile de bağlantı sağladım

program benim uploadım değildir mobil partner programını başka bir yerdende temin bedebilirsin.

aderkal
Çırak
k3765 vodafone mobilconnectim var ama mobileconnect.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması lazım diyor hata raporuna tıkladığımda bağlantım gidiyor.vodemde kullanımımda gözükmüyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Durum
Yanıtlara kapalı.