Wardom Programlama Bölümü Hakkında

fuujin
Daimi Üye
Herkese Merhaba;

Foruma uzun süredir takılmıyorum ama eskiden burada baya zaman geçirmişliğim vardı:).. Emimin forumda hatırlayan arkadaşlarda vardır;:)

Eskiden Programlama bölümü vardır ama şimdi bulamadım acaba kaldırıldı mı?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hoş geldin diyeceğim ama, hatırladığım kadarıyla bir süre önce yine gelip, sonra sır olmuştun.

Senin gibi insanların eksikliğini uzun zamandır ciddi ciddi hissediyoruz.

Vaktin olursa, arada bir sıfırdan başlayarak yeniden paylaşımlar yapabilir, insanlara katkıda bulunabilirsin.

Bekliyoruz valla :cool:

fuujin
Daimi Üye
Hoş geldin diyeceğim ama, hatırladığım kadarıyla bir süre önce yine gelip, sonra sır olmuştun.

Senin gibi insanların eksikliğini uzun zamandır ciddi ciddi hissediyoruz.

Vaktin olursa, arada bir sıfırdan başlayarak yeniden paylaşımlar yapabilir, insanlara katkıda bulunabilirsin.

Bekliyoruz valla :cool:
Forum değişmeden önce bir ara bakmıştım fakat oda uzun süre önce ve çok kısaydı:)

Paylaşacak forum kalmamış kaldırmışlar programlama bölümünü yada ben bulamadım:/

Crack me meydan okumalarıma eskisi gibi ugraşamıyorum ama mutlaka o konuda paylaşımlarım olacak.

akay
Super Moderator
Site Yetkilisi
Sağ alt köşede forum kuralları yazısının hemen üstünde hızlı navigasyon var :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Hoş geldin :) Yıllar geçti internet eskisi gibi rahat ve denetimsiz değil bunun asıl sebebi facebook ve twitter ama dolaylı olarak tüm ortam etkileniyor :)
Umarım anlatabilmişimdir :)
wardom forumları Kanunlar ve kişisel haklara uygun bir kalıpta legal paylaşımlarla hayatına devam ediyor :)

Yani şey gibi ; Amerikan filimlerinde olur ya eski bir özel kuvvet komandosunun bulaşıkçılık yapması gibi :D

fuujin
Daimi Üye
Hoş geldin :) Yıllar geçti internet eskisi gibi rahat ve denetimsiz değil bunun asıl sebebi facebook ve twitter ama dolaylı olarak tüm ortam etkileniyor :)
wardom forumları Kanunlar ve kişisel haklara uygun bir kalıpta legal paylaşımlarla hayatına devam ediyor :)

Yani şey gibi ; Amerikan filimlerinde olur ya eski bir özel kuvvet komandosunun bulaşıkçılık yapması gibi :D
Ok illegal birşey paylaşmak yok peki nasıl illegal yapıldığını paylaşsak olur mu:)?

bu arada programlama bölümünde çok güzel legal paylaşımlar vardı:( fakat onlarıda bulamadım ne yazikki...

Merhaba @fuujin. Forum bilişimden uzaklaştı daha çok siyaset ve geyik.
selam mbk:)

bence güzel paylaşımlar ile eski haline tekrar dönebilir:)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Forum değişmeden önce bir ara bakmıştım fakat oda uzun süre önce ve çok kısaydı:)

Paylaşacak forum kalmamış kaldırmışlar programlama bölümünü yada ben bulamadım:/

Crack me meydan okumalarıma eskisi gibi ugraşamıyorum ama mutlaka o konuda paylaşımlarım olacak.
Senin paylaşımlar yaptığın zamanlarda bilgisayar, beş bilinmeyenli denklemdi.

Dışarıda virüsü yiyen, bu iş nasıl oluyor da oluyor diye akın akın wardom'a geliyordu.

Bir ara anlık online üye sayısının +5000 ( yazıyla BEŞ BİN ) olduğunu hatırlarım.

Zaman içinde hem bilgisayarın bilinmeyenleri azaldı, hem bilgi sahibi insanlar çoğaldı.

Ayrıca yeni site formatıyla birlikte, bölümler ihtiyaçlara göre azaltılıyor veya çoğaltılıyor.

Mesela bizim @nesta_34 o kadar kebap konuları yaptı ki; WARDOM MUTFAK diye bir bölüm açmak zorunda kalındı :)

Şöyle bir bölüm var, orada programlama yapılabilir ama ben senin yerinde olsam, her derde deva, hastalara şifa mahiyetindeki SERBEST BÖLGEYE açarım konularımı.

Hem takipçisi standard, hem konular güme gitmemiş olur.

Dediğim gibi. İhtiyaçlar neyse, bölümler ona göre dizayn ediliyor.

Sen gene paylaş üstad şeref verirsin ;)

İlaveten, Neco'ya katılıyorum.

Herkesin sevdiğıi, saygı duyduğu bir insan olmanla birlikte, ben maalesef sana yetişemedim.

İlgiyle takip edeceğimden emin olabilirsin.

Hatta senin yerinde olsam, ....... HAKKINDA SORULARINIZ başlığıyla bir konu açar, konuyu imzama taşır, gelecek sorulara cevaplar vererek bir başlangıç yapmış olurum.

İlk müşterin de ben olurum ;)

fuujin
Daimi Üye
Senin paylaşımlar yaptığın zamanlarda bilgisayar, beş bilinmeyenli denklemdi.

Dışarıda virüsü yiyen, bu iş nasıl oluyor da oluyor diye akın akın wardom'a geliyordu.

Bir ara anlık online üye sayısının +5000 ( yazıyla BEŞ BİN ) olduğunu hatırlarım.

Zaman içinde hem bilgisayarın bilinmeyenleri azaldı, hem bilgi sahibi insanlar çoğaldı.

Ayrıca yeni site formatıyla birlikte, bölümler ihtiyaçlara göre azaltılıyor veya çoğaltılıyor.

Mesela bizim @nesta_34 o kadar kebap konuları yaptı ki; WARDOM MUTFAK diye bir bölüm açmak zorunda kalındı :)

Şöyle bir bölüm var, orada programlama yapılabilir ama ben senin yerinde olsam, her derde deva, hastalara şifa mahiyetindeki SERBEST BÖLGEYE açarım konularımı.

Hem takipçisi standard, hem konular güme gitmemiş olur.

Dediğim gibi. İhtiyaçlar neyse, bölümler ona göre dizayn ediliyor.

İlaveten, Neco'ya katılıyorum.

Herkesin sevdiğıi, saygı duyduğu bir insan olmanla birlikte, ben maalesef sana yetişemedim.

İlgiyle takip edeceğimden emin olabilirsin.

Hatta senin yerinde olsam, ....... HAKKINDA SORULARINIZ başlığıyla bir konu açar, konuyu imzama taşır, gelecek sorulara cevaplar vererek bir başlangıç yapmış olurum.

İlk müşterin de ben olurum ;)

Zaman buldukça paylaşım yapacağım

berkcombil
Forum Kalfası

Çok iyi üstad ya :) bulaşıkçılık da meslek boşver.

Programlama falan bir şeyler olsa iyi olacak ama. Özü bu sitenin.