Wardom SöyLeşiLer Balamir

Durum
Yanıtlara kapalı.
V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"Wardom’la tanışmam çok enteresandır 1999 yılında Avusturalya’da bir otobüs koltuğunun arkasında ismini görüp akşam evde wardom’a girmem ile başladı sanırım benden başka avusturalyalı bir üyemiz daha var "

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Tabiki Hack :D"

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"Eskilerden aklım’da kalan çok şey vardı mesela wardom’da hack yarışması yapardık birisi gelir bir site ismi söyler hemen o siteye girip hackler’dik eskilerden 3vr3n ile çok kapışırdık sonraları çok iyi dost olduk :D"

Wardom size ne kazandırdı?

"Sayısız Dost"

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"Bence olmazsa olmaz tek şey wardom üyeleri bence wardomu wardom yapan onlar diye düşünüyorum"

Gelelim Size

"Gelmesek :D"

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

"Adım Balamir 29.02.1980 Avusturalya/Melbourne doğumluyum kimse bilmez ama bir zamanlar kısa süreli bir evlilik yapmıştım kız arkadaşımın baskıları ve sayısız ihtihar etme tehtidi sonucu gizlice evlenmiştik ama çok enteresandır ki sabahları buluşup gezer akşamları o kendi evine ben kendi evime giderdik zaten 9 ay evli kaldık bunun 3-4 ayı ayrı evlerde geçti evlendiğimi anlamadan zaten evliliğim bitmişti "

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"Başbakanlık Haber Alma Daire Başkanlığı Kısım Amiri Olarak çalışıyorum telefonlarınızı biz dinliyoruz ona göre :p:p:p işimi çok seviyorum prestiji olan bir iş ve her kapıyı açan bir kimliğim var buda bana fazlası ile yetiyor"

Burcunuz nedir?

"Balık Burcuyum"

Aşk hayatınız ne alemde?

"Aşk hayatım çok karmaşık ayran gönüllüyümdür ve ilişkilerim’de çabuk sıkılırım bu yüzden ilişkilerim kısa sürer"

Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?

"Biten ilişkilerim hakkında konuşmak adetim değildir maalesef bu soruyu cevaplayamayacağım üzmeyin beni :D"

En belirgin özelliğiniz?

"Çok süslüyümdür aynanın karşısında saatlerimi hatta günlerimi harcarım bu yüzden arkadaşlarım ile buluşmalarımda hep geç kalırım :D"

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Bir bayan için ağlamam demiştim salya sümük ağlamıştım :D"

Hiç birini aldattınız mı?

"Maalesef’ki evet "

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Olmaz mı herkez’e karşılıksız yardım etmek benimsediğim bir hayat felsefemdir"

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"Hayatımda yalana yer yok söyleyeni’de asla affetmem bu konuda çok hassasımdır"

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"Küçükken çok muzur bir çocuktum hergün yaşadığımız evi yakmaya çalışırdım maalesef hiç başarılı olamadım sürekli yakalanır kalçama bir şaplak yer odama gönderilirdim :D"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"Aslında hayatımda bir çok üzücü olay yaşadım ama en üzücüsü çok sevdiğim görev arkadaşımı kaybetmem olmuştu o günden sonra hayatımı sorgulamaya başlamıştım "

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Hava harp sınavına girip birinci olduğumu duyduğumda çok sevinmiştim birde kara kızıma (X5) sahip olduğumda çok mutlu olmuştum hayallerimin arabasına kavuşmuştum"

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

"Bütün insanlar yaratılış olarak eşit olduğuna inanırım kimileri onlara verilen yeteneklerini kullandıklarını kimilerin in’de hayatı boş geçirdiklerine inanırım sanırım yeteneklerini geliştiren gruptayım"

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

"Keşke evlenmeseydim "

En sevdiğiniz renk?

"Mavi rengi çok severim"

En sevdiğiniz şarkı?

"Sting - Shape of my heart"

V€nüS
Forum Ustası
En sevdiğiniz film?

"Jessica Ablanın oynadığı her filmi severim :D"

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Asker bir babanın ve emekli konsolos bir annenin çocuğuyum sürekli disiplin içerisinde yaşadım şuan kendi evimde tek başıma yaşıyorum Allahım seni seviyorum :D"

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Tecrübe hayatta gediğimiz kazıkların toplamıdır sözü gerçekten çok hoşuma gider"

Kullanıcı adınız ne demek?

"İsmim :D"

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Hımmm zor bir soru insan kendisini nasıl anlata bilir’ki :D ben kendimi anlattıktan sonra nice arkadaşım ne güne duruyor :D"

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

İ"nsanları mutlu etmek çok zordur elim’den geldiğince insanları mutlu edip yardım etmeye çalışıyorum tabi bu süreç içerisinde fark etmeden üzdüğümüz mutsuz ettiğimiz insanlarda olmuştur ama isteyerek kimseyi kırıp incitmek istemem"

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Hayatımdan çok memnunum arkadaşlarımın senin hayatını yaşamak için neler vermezdik sözü’nden sonra her gün daha fazla şükrediyorum"

Başka neler var sizi mutlu eden?

"Küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkaran birisiyimdir Sevdiklerimle zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor birde köpüşümle oynamak:D"

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Kar yağdığı zaman arabama atlayıp gezmek benim için büyük bir zevk birde wardom vazgeçilmez bir zevkim’dir "

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Tabiki Galatasaray :D"

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"İnsanlar hayata çok olumsuz bakıyor bence daha iyi niyetli daha umutlu bakmaları lazım sevdiklerinizle bir arada olmak bence her şeye bedeldir hayat zaten size hak ettiğinizi sunacağı kanaatindeyim "

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"İşimden dolayı insan sarrafı olduk diye bilirim karşımdaki kişinin gerçekçiliğini niyetini herkez’den önce anlama gibi bir yeteneğim vardır şu zamana kadar bir kez olsun yanılmadım umarım yanılmamda "

Gelelim siyasete…
Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Siyaset anlamadığım bir olaydır bu yüzden siyaset hakkında hiç konuşmam siyaseti anlayanlara bırakıyorum gereğini onların yapacağına inanıyorum"

Birazdan forumdan konuşalım..
Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Bir birlerinize değer verin ve saygılı olun bunu zorunluluk olarak görmeyin içinizden gelerek yapın ki insanlar’da sizleri sevip saygı duysun"

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"İşimden dolayı dışarıdaki insanlara karşı hep kurallar çerçevesinde davranıyorum hayatımızda çoğu şeyi saklayıp konuşamıyoruz ama wardom’da öyle değil istediğim gibi kendimi ifade edip istediğimi konuşa biliyorum bu yüzden çok rahatım"

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Forum’da gün geçmiyor ki bizi şaşırtan bir olay olmasın entrikalar forumu olduk her gün yeni bir şey ile karşılaşıyoruz :D"

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"Geçen hafta wardom un açıklarını bulup m3hm3t’in ve uygarozdemir’in hesabına girmiştim forumun sahibi oldum 2dk.lığına hem Admin hemde süper moderatör olma imkanını yaşadım :D ama duyarlı bir üye olarak açıkları kapatması için m3hm3tte mesaj atmıştım m3hm3tte yıllardır bu konuda senden başka açık bildiren yok deyip teşekkür ettiğinde mutlu olmuştum :D"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Bence wardom’da değişmesi gereken bir şey yok bu şekilde çok güzel"

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"İsim vermeye başlar isem sayfalar yetmez herkezin gönlüm’de ayrı bir yeri var hepsine kendi kişiliklerin’den dolayı saygı duyuyorum ve çok seviyorum"

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Balamir i çok daha yakından tanımaktan onur ve gurur duydum , diğer arkadaşlarımız gibi forumda kalitesinden ödün vermeyen bir Wardom üyesi ..Kendisine her zaman olduğu gibi sevgi ve saygılarımı sunuyorum...Söyleşi için ayrıca Venüs hanımefendiye de teşekkürler...

SpeSific
Forum Ustası
Balamir ya tartışmaya bile gerek yok sevdigim saydıgın bir insan .

hala şu absolut'um gelmedi sözün var :D:D

aYıŞıGıM
Forum Ustası
En belirgin özelliğiniz?

"Çok süslüyümdür aynanın karşısında saatlerimi hatta günlerimi harcarım bu yüzden arkadaşlarım ile buluşmalarımda hep geç kalırım :D"

ramazanda o yüzden sahurdan hemen sonra hazırlanmaya baslar abiş:D:D:D

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Asker bir babanın ve emekli konsolos bir annenin çocuğuyum sürekli disiplin içerisinde yaşadım şuan kendi evimde tek başıma yaşıyorum Allahım seni seviyorum :D"

bi de kısır yapmayı bilse tam olcak:D:D:D

güzel bi söyleşi olmuş saol betül apla ve balamir abi:):)

Bgk
Elit Üye
ellerinize saglık teşşekürler...

abi benleneden konuşmuyorsun bilmiyorum ama nolursa olsun güsel hoş sohbet birisin saygılar...

Zafer
Forum Ustası
Balamir; Wardom'un demirbaşlarından, forumun Medar-ı İftiharlarından, Kıymet-i Harbiyesi tartışılmazlardan, seviyeli, saygılı, efendi, dürüst, güvenilir insan, değerli arkadaş... Saygılarımla.

Cash
Forum Ustası
Bal amir'im pişmaniye göremedik ama neyse:) Sana bir daha sıcak çikolata da yok:)

Severim O vatandaşı:)

Teşekkürler Betül ve Bal amir'im.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
tanımam

bir pm lik dostluğumuz bile yoktur

ama yazdığı her satırda sıcaklığını algılayabiliyorum..

kızım olsa ona verirdim :)

o derece yani ..

0x0001
Forum Ustası
Beklenen söyleşi gelmiş.. Hmmm seni tanımak..seni tanımak..seni tanımak sevindirici abi..Memnun hmmm memnun,memnun oldum..Seni..seni seviyoruz..Ve tabi ki sende..sende bizi abi..

Şarkıyı dinledim ve..şey..böyle konuşasım geldi..Bilmiyorum..
yalaka ya :D:D

Daha yakından tanımak isterim abi seni :D:D bir gün geliriz meercaanla yanına :p :D:D

RebelFa1con
Forum Ustası
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Olmaz mı herkez’e karşılıksız yardım etmek benimsediğim bir hayat felsefemdir"

"herkez" ?? Bir düşünün ortadan 2ye bölüp :) onun herkes olması gerekmiyormuydu :D

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"Geçen hafta wardom un açıklarını bulup m3hm3t’in ve uygarozdemir’in hesabına girmiştim forumun sahibi oldum 2dk.lığına hem Admin hemde süper moderatör olma imkanını yaşadım ama duyarlı bir üye olarak açıkları kapatması için m3hm3tte mesaj atmıştım m3hm3tte yıllardır bu konuda senden başka açık bildiren yok deyip teşekkür ettiğinde mutlu olmuştum "

bide buna yarıldım :D süpermiş :D

fazla tanımamama rağmen iyi birisi olduğunu heryerde gördüm :D 1-2 Kere pmleşmiştik sanırım.. :D iyi birisi heralde :) dicek bişi bulamadım sorry :)

m0liver
Forum Ustası
Balamir'i zevkle dinledik :) Kendisi, çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Kaç senedir tanırım ilk defa geçen konuştuk telefonla...

Ve birgün çıkacağım karşısına... Nerede olduğunu da öğrendik nasıl olsa ;)

Cash
Forum Ustası
Balamir'i zevkle dinledik :) Kendisi, çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Kaç senedir tanırım ilk defa geçen konuştuk telefonla...

Ve birgün çıkacağım karşısına... Nerede olduğunu da öğrendik nasıl olsa ;)
Evren gel yanıma ben sizi karşılaştırır biri birinizi hack edersiniz:)

Durum
Yanıtlara kapalı.