V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
"Wardom’la tanışmam çok enteresandır 1999 yılında Avusturalya’da bir otobüs koltuğunun arkasında ismini görüp akşam evde wardom’a girmem ile başladı sanırım benden başka avusturalyalı bir üyemiz daha var "
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
"Tabiki Hack
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
"Eskilerden aklım’da kalan çok şey vardı mesela wardom’da hack yarışması yapardık birisi gelir bir site ismi söyler hemen o siteye girip hackler’dik eskilerden 3vr3n ile çok kapışırdık sonraları çok iyi dost olduk
Wardom size ne kazandırdı?
"Sayısız Dost"
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
"Bence olmazsa olmaz tek şey wardom üyeleri bence wardomu wardom yapan onlar diye düşünüyorum"

Gelelim Size
"Gelmesek
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
"Adım Balamir 29.02.1980 Avusturalya/Melbourne doğumluyum kimse bilmez ama bir zamanlar kısa süreli bir evlilik yapmıştım kız arkadaşımın baskıları ve sayısız ihtihar etme tehtidi sonucu gizlice evlenmiştik ama çok enteresandır ki sabahları buluşup gezer akşamları o kendi evine ben kendi evime giderdik zaten 9 ay evli kaldık bunun 3-4 ayı ayrı evlerde geçti evlendiğimi anlamadan zaten evliliğim bitmişti "
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
"Başbakanlık Haber Alma Daire Başkanlığı Kısım Amiri Olarak çalışıyorum telefonlarınızı biz dinliyoruz ona göre
Burcunuz nedir?
"Balık Burcuyum"
Aşk hayatınız ne alemde?
"Aşk hayatım çok karmaşık ayran gönüllüyümdür ve ilişkilerim’de çabuk sıkılırım bu yüzden ilişkilerim kısa sürer"
Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?
"Biten ilişkilerim hakkında konuşmak adetim değildir maalesef bu soruyu cevaplayamayacağım üzmeyin beni
En belirgin özelliğiniz?
"Çok süslüyümdür aynanın karşısında saatlerimi hatta günlerimi harcarım bu yüzden arkadaşlarım ile buluşmalarımda hep geç kalırım
Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?
"Bir bayan için ağlamam demiştim salya sümük ağlamıştım
Hiç birini aldattınız mı?
"Maalesef’ki evet "
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
"Olmaz mı herkez’e karşılıksız yardım etmek benimsediğim bir hayat felsefemdir"
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
"Hayatımda yalana yer yok söyleyeni’de asla affetmem bu konuda çok hassasımdır"

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
"Küçükken çok muzur bir çocuktum hergün yaşadığımız evi yakmaya çalışırdım maalesef hiç başarılı olamadım sürekli yakalanır kalçama bir şaplak yer odama gönderilirdim
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
"Aslında hayatımda bir çok üzücü olay yaşadım ama en üzücüsü çok sevdiğim görev arkadaşımı kaybetmem olmuştu o günden sonra hayatımı sorgulamaya başlamıştım "
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
"Hava harp sınavına girip birinci olduğumu duyduğumda çok sevinmiştim birde kara kızıma (X5) sahip olduğumda çok mutlu olmuştum hayallerimin arabasına kavuşmuştum"
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
"Bütün insanlar yaratılış olarak eşit olduğuna inanırım kimileri onlara verilen yeteneklerini kullandıklarını kimilerin in’de hayatı boş geçirdiklerine inanırım sanırım yeteneklerini geliştiren gruptayım"
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
"Keşke evlenmeseydim "
En sevdiğiniz renk?
"Mavi rengi çok severim"
En sevdiğiniz şarkı?
"Sting - Shape of my heart"