Wardom SöyLeşiLer Balamir

Durum
Yanıtlara kapalı.
wyruss
Forum Ustası
Balamir abi benim çok değer verdiğim insanlardan birisidir.. Çok konuşmuşluğumuz var, iyiki burdasın, iyiki burdayım, iyiki tanımışım sizi

yasba
Forum Ustası
Evet telefonlarımı kimin/kimlerin dinlemiş olduğunu öğrenmiş bulunuyorum , bu konuyu bilahare görüşeceğiz Balamir , bir dahada ben hükümete giydirirken oradan şişt pişt yapmayın karışmam bak :) .

Zevkli sohbetleri için Venüs'e , kendisini tanıma fırsatı sunduğu içinde Balamir'e teşekkürler .

bezginn
Elit Üye
Wardom un değerli kullanıcılarından birisini daha yakından tanımış olduk,teşekkürler:)

..:KING::..
Forum Ustası
karizma , açık sözlü, delikanlı,mütavazi , biraz şımarık:D sevdiğim

tanımaktan gurur duyduğum bir abimdir.

Er-Tunga
Cool Üye
Böyle karizmatik ve herkesin sevdiği bir üyeyi yakından tanımak kadar güzel birşey olmasa gerek. Saygılarımla.

TroubleMaK3R
Forum Ustası
2 dk lığına da olsa m3hm3t ve uygarozdemir forumun en yetkili kişilerinin hesabına girmişsin

bize oda nasip olmadı bundan sora bende açık peşindeyim ama buldum mu affetmem :D

iynx.Forever
En Agresif Üye
bir gün gelicem, ama tutuklarsın sen şimdi beni.. :D ya da vurursun felan.. boşver.. internetten daha güvenli..

Elric
Forum Kalfası
Çok Duyarlı Bir Kişilik Ufak Bir Ricayı Bile Geriye Çevirmeyen Bir Kişilik :) Seviyoruz Ailecek Takip Ediyoruz:p:D

siyahizm
Forum Kalfası
Hack konusundaki düşüncelerini oldukça beğendim.Bir gün benimde wardoma katkım olmasını çok isterim.:eek:
Bize balamir abiyi daha yakından tanıma fırsatı verdiği için V€nüS'e ve wardoma teşekkürler.;)
Saygılar.

sidar2000
Forum Ustası
wardomun en hacker uyesi. saygıyı hak eden gercek kısılıklı bır insan :). ( ayrıca benım bu gece hayatımı kurtaran modumuz :D )
saygılarımla

Durum
Yanıtlara kapalı.