wardom söyleşiler{blackmode}

ALmiLa_
Banned
wardom ile ne zaman nerde tanıstınız?

Wardom ile DjMami sayesinde tanıştım.Muhammet ile aynı iş yerinde çalışıyorduk o sürekli Wardom’da takılıyordu bende ona boş işlerle uğraştığını söylüyordum.Ama şimdiki durum değişti Wardom’a üye oldum ve hayatım değişti sonrasında Moderator oldum ve tekrar forum kalfası oldum.Wardomu kazandım Mami’yi Wardom sayesinde kaybettim.

forumda en sevdiginiz bolum hangisi?

Ben daha çok Bilim ve Teknik bölümü ile ilgileniyorum fakat bölümde hareket olmadığından dolayı Mustafa Kemal Atatürk,Türk ve Dünya Tarihi,Milli Unsurlar,Genel,Otomobil Modifiye bölümleri ile ilgileniyorum.

ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir?

İlk üye olduğumda 1st claas için 3 ay beklemiştim.

Wardom size ne kazandırdı?

Wardom bana rahatlamamı sağladı eskiden masaj salonlarına giderdim artık masaj yerine Wardom’a giriyorum. :p

Wardomda olmazsa olmaz dediginiz şey?

MuratK eğer Murat abi olmazsa buranın düzeni zor sağlanır.

en belirgin özelliginiz?
Görenler bilir.:pNefas almadan 3 saat boyunca nargile içebiliyorum. :D

en sevdiginiz renk?

Siyah ve Turuncu

işiniz?
Cad/Cam tasarım,Tel ve Dalma Erozyonculuğu ve Yöneticilik.

en sevdiginiz sarkı?

Nefret’ten ‘’Vatan’’ şarkısı.

en sevdiginiz flim?

‘’Ben Efsaneyim’’ üç defa dvd’sini indirdim üçündede ses kayması var hiç izliyemediğim ve en çok sevdiğim film.:D İzleyipte sevdiğim tek film ‘’Tatar Ramazan’’

aileniz hakkında soylemek istediginiz seyler?

Ailem her şeyim.

wardom uyelerine mesajlarınız?
Sanal ortamda ilk aklınıza geleni söylerken karşınızdakinide düşünün.

İlk olarak cok sevdiginiz bir sözle başlayalım en sevdiginiz söz nedir?

İç tüm şaraplarını bu dünyanın
Kay ıslak güvertelerinde tüm güzel kadınların.

kullanıcı adın ne demek?İlk kullanıcı adım Erozyoncu’ydu fakat şifremi çaldırınce M3hm3t Blackmode olarak değiştirdi ve öyle kaldı.Black=Siyah Mode=Moda ‘’Siyahmoda’’ Yada Siyah Moderator.:D

Bize kendini nasıl tanıtırsın kendi sözcüklerinle?

Ben kendimin mükemmel biri olduğumu söyleyecek kadar ukala değilim.:p

insanları yeterince mutlu ettiğine inanıyor musun Gerçi insanoğlu her zaman daha çok mutlu edilmek ister ama. , yada mutsuz ettgin insalar varmı?

Valla hayatımda ne kadar kız tanıdıysam hepsini mutsuz ettim ama ben hep mutlu oldum.:DErkeklere gelince hiçbir erkeği mutlu etmem.:pPrensip meselesi.:D

hayatından memnun musun . şuda olsa daha memnun olurum dedigin şeyler varmı?

Hayatımdan memnunun fakat biraz daha fazla param olsa daha mutlu olurdum.

başka neler var seni mutlu eden?
Arkadaşlarım ve bira

özel zevkleri hobileri var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

Akvaryumda balık yetiştirmeyi ve Rc helikopter kullanmayı çok severim.Canım sıkıldığı zaman ise atlarım arabaya anaları babaları trafik ışıklarına yerleştirmiş çocuklar görürüm,kırmızı ışıkta yeşilin yanmasını beklerken sarı yanar ve ben elimdeki bir avuç bozuk para yolun ortasına doğru fırlatır ve çocukların yola atlaması üzerine birbirine giren trafiğin arasından uzar giderim.:D

sence bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

Hayattan pek fazla bir beklentim yok fakat Allah’tan çok şey istiyorum Para,Pahalı araba ve ev.

İnsanları yeterince tanıdığını düşünüyo musun ? Niyetlerini anlayabiliyor musun gerçekten?

Yeterince anladığım kişilere dost diğerlerine arkadaş diyorum.

birazda iş hayatın hakkında konuşalım meslek nedir memnunmusunuz?

Mesleğimi yukarıda yazdım ve gayet memnunum Allah’a şükür iyi kazanıyorum ama insanoğlu her zaman daha fazlasını istiyor.

Çocuklarına karşı tavırların nasıldır cocuk yoksa geciniz.

Özellikle erkek çocukları çok severim fakat eğer çocuğum olursa büyük olasılıkla kız olacak nedeni ise sürekli manyatik alanda çalışanların ‘’X’’ kromozonlarının öldüğünü okumuştum.

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne oalcak bu ülkenin hali ?
Blackmode siyaset yapmaz.Ğlkenin haline gelince birgün dünyayı Türkler yönetecek.

neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyor? wardom hakkındaki düşüncelerin?

Wardom’un zehirini kapan bir daha ayrılamıyor.Wardom’a katılalı uzun zaman oldu ve kötü bir şey olmadığı sürece burayı bırakmak istemiyorum.Muratk ve Estergon ağabeylerimi toprağa vermeden buradan ayrılmayacağım.:p Biz onları gömeceğiz bizden sonrakilerde bizi gömer umarım.Wardom arkadaşlığı benim için bu seviyeye geldi.Sevinincede üzülüncede hep birlikte.

Üyeler senin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek acılmarmsınız.Üyelerin hepsi benim arkadaşlarım kullanıcı adı vermeye gerek yok.

Bgk
Elit Üye
ellerinize saglık teşşekürler... güsel olmuş bide bu söyleşilere :) kullanıcıların resimi koysanız daha güsel olabilir .. yinede teşşekürler

ULUBATLI!
Forum Ustası
Elde tüfek belde çanta geriye doğru eğilerek nişan alan adam,sanki silahın tepmesiden korkar gibi...

İlyas Salmana benziyor bu adam..:D

uygarozdemir
Forum Ustası
Güzel bir söyleşi yine..

Yalnız hep aynı soruların sorulması yerine araya üyeye özel sorularda yerleştirilmeli...

V€nüS
Forum Ustası
eheh Aykut, userların sözlerini en cok alıntı yaptıgı userlardandır ayrıca..

Cok esprili ve yakışıklı oldugunu iddia edip bu kızların ne istediğini de bir türlü çözemeyen arkadaşımız:D

tşkler :)

RUDEBOY
Forum Ustası
hobisinden ne kadar manyak biri oldugunu tescillemiş olduk :) gerci wardoma takılan kim normalki :)

AlyaDua
Banned
Wardomda guvendigim ve her ne kadar o kendini cok firlatma capkin biri olarak gostermeye calisan biri olsada efendiligine ve guvenirliligine inandigim bir kardesim ozelikle konulara espirili yorumlari beni cok gulduruyor:)
guzel olmus tsk. almira ve black...