Wardom SöyLeşiLer CashFB

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıştınız?

"01-07-2008 de balamir İstanbul’a gelmiş bizim cafe ye o zaman tanıştırdı bizi:) ( pişmaniye sözü var ama hala gelecek o ayrı ) "

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Verilmiş konular:) Off-Topic"

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"İlk üye oldum zamanlar hiçbir şey yazmadım sadece gözlem yapardım "

Wardom size ne kazandırdı?

"Türkçem klavye de berbattı biraz düzeltim klavye de hep Türkçe yazmazdım wardom bana bunu kazandırdı."

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"Olmaz ise olmazlar zaten sabit başlıklarda mevcut:)"

Gelelim Size

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"İnternet Cafe &Teknik Servis Tabi ki seviyorum ."

Burcunuz nedir?

"Terazi"

Aşk hayatınız ne alemde?

"Bir bakmışınız birkaç ay sonra evlilik hazırlıkları başlamış."

En belirgin özelliğiniz?

"Hafızam:)"

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Evet yaş 30 olmadan evlilik adına hiçbir şey konuşmak istemiyordum ama son durumlar bunu değiştirdi."

Hiç birini aldattınız mı?

"Hayır ama gözle bakmak aldatmak olur ise ayrı:)"

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Buna çok sevdiğim bir sözle cevap vermek istiyorum. Kimseye yalan söyleme ki daha sonra ne söyledim diye düşünmek zorunda kalma."

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"Salağın biri kız arkadaşımın profiline bir şeyler yazmıştı anlık tepki kıskançlık v.s ile ağır sözler söyledim daha sonra telefi ettik ama kalp kırıldı zaman tamir’i çok zor oluyor."

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"Bunu anlatım da iyice gülün:) ( Yaş 8-9 gibi ablam ile dolaşıyoruz mahallede ufak süs gibi köpekler olur ya :) bu bizi kovalamaya başladı tabi ben korku ile ablamın sırtına atladım köpek kovalıyor ben hoşt hoşt diye ablamın sırtında bacağımı sallıyorum ablam koşuyor:) ) ( yine ablamla beraberiz:) Yaş Aynı bizim üstümüz de 4 yaşlarında ufak kız çocuk vardı adı Merve hiç unutmam biz ablamla yere çoktuk b*k yapar gibi yaptık tabi bu kız da direk sıçtı biz sonra onu yer gibi yaptık buda yemişti:) çocukluk işte şimdi olsa yapar mı insan ) :)"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"Ananemi çok severdim rahmetli oldu zaman çok üzüldüm."

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Yaş 17 bizim mahallenin büyük ağabeyleri beni aldılar okula götürdüler:)"

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

"Her insan farklı özellikleri sahiptir. Ben okuduğum gördüğüm şeyleri kolay kolay unutmam."

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

"Keşke demek için hiçbir sebebim olmadı keşkeler umutsuz vakalar içindir:)"

En sevdiğiniz renk?

"Mavi ve tonları"

En sevdiğiniz şarkı?

En sevdiğiniz film?

"1 TB a yakın film var elim de say say bitmez:)"

- Yönetici düzenlemesi: :
V€nüS
Forum Ustası

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Herkes gibi benim de Ailem benim için çok değerli ve özel çok severim aile mi ( Not: 6 kardeşim her birinin sevgisi ayrı )"

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Başta söylemiştim tekrar edim:) Kimseye yalan söyleme ki daha sonra ne söyledim diye düşünmek zorunda kalma."

Kullanıcı adınız ne demek?

"Cash İngilizce nakit para demek ama benim alakam yok:) ben İsim olarak kullanıyorum"

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Ben kendimi tanıtamam boy kilo falan der isen ayrı:) Beni tanıyanlar yorumlasın bence en doğrusu bu:)"

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"Ailem ve Kız arkadaşım mutlu bana yeterli. Kimseyi mutsuz etmek demek isterim ama istemeyerek olsa da birini kırmış mutsuz etmişimdir."

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Evet memnunum tabi insan yaşam standartları daha iyi olsun ister."

Başka neler var sizi mutlu eden?

"3 yaşında yeğenim var onun ile oynamak onu öpmek bana murat demesi:)"

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Ot gibi yaşamak:) eskiden buz pateni kaymana gitmek isterdim düşerim diye hep korkar vazgeçerdim hala içimde kaldı korkudan gidemiyorum. Film izlemeği çok severim duygusal aşk film i harici her türlü film izlerim:)"

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"CashFB boşuna mı yazıyor:)"

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"Hayaller ile yaşamamalı ama hayal etmenin tanına varmalı keşkeler değil konu yönlendiren adımları olmalı."

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"İnsanlara güvenirim ama iyi tanımadan özel’e girmem."

Gelelim siyasete…

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Beni pas geç:)"

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Sevgisiz ortam olmaz ( Arama yapmadan konu açılmaz :) )"

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"Wardom benim ilk forum deneyimim oldu girdik balamir tavsiye etti hoş beş konu açtık konu okuduk hoşuma gitti bu duruma geldim:)"

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Kızılay meydanı:)"

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"30 dakikalık ban yediğim an, uygar’a ölüm:)"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Verilmiş konuları çöpe değil de direk datebase silerdim."

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Bu forum da 1 kişiyi sevmem o da Cash nick’ini kim aldı ise onu:)

"Her birinin değer’i arkadaşlığı ayrıdır."

- Yönetici düzenlemesi: :
necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili CashFB verilmiş konuları bulmasıyla ilk etapta göze çarpan ...:) zeki, atak genç kardeşlerimden bir tanesi başarılarının hayatının her alanında sürmesini diliyorum..saygı ve sevgilerimle..

Chocolate8
Banned
cok değerli bi insan benim tanıdığım kadarıyla...cevresinde sevilen bir insan onu seviyorum ..cok değerli bi abim:)

TheVikinGs
Banned
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

Burda anlatılana güldüm :D Tanımak güzeldi seni. İyi forumlar. ;)

Zafer
Forum Ustası
Sevgili cashFB; iyiki bizlerlesin.

Bu samimi söyleşiden dolayı tebrik eder, saygılarımı sunarım.

Bir an önce çekirdek bir aile yapısına adım atman dileğiyle..:)

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Yakından Tanıdık Senide Cashfb.En Kısa Zamanda Yüzyüze Görüşmek Dileğiyle...

Okul Muhabbetini Çok Güldüm ya.Bende Özel bi Yeri Vardır.O Kelimenin :cool2:

15 Yaşındayken Sokakta Yürürken Yanıma Bi Araba Yanaşmıştı.

İçimden Bi Adam;

Delikanlı Buranın Okulu Nerde Diye Sormuştu.

Küçüğüz ya Bizde 3 Sokak Üstteki İlkokulu Tarif Etmiştik. :p

Adam Yarıla Yarıla Basa Gazıp Gitmişti. :D

..:KING::..
Forum Ustası
kendisiyle şuana kadar tanışma fırsatımız olmadı

ama çok efendi sempatik biri

zannetmiyorum ki şu wardomda cashı sevmeyen biri olsun :)

onu tanımak bir zevkti
teşkr ediyoruz konu için

Balamir
Banned
Muratı yıllardır tanırım çok sevdiğim bir arkadaşımdır muhabbeti'de güzeldir orda birşey demiş sözüm ona şipmaniye sözüm varmış adama diyorum kargo ile göndereyim yok illa sen getir ver abi diyor adam illa pişmaniyeyi elimden yemek istiyor :D fantezimi kuruyorsun murat bizim üzerimizden :D Balamir çıplak üstü pişmaniye kaplı falan ayıp oluyor ama :D:D:D istanbula geldiğimde söz pişmaniyeni getireceğim ;)

TheVikinGs
Banned
Bu arada kimse bahsetmemiş, Cashfb logosuda harika olmuş. V€nüs kıyakmı geçtin, valla

harika, şimdiye kadarki logoların en iyisi diyebilirim. Biraz galatasarayı anımsatsada :D

ωαгзż
Banned
Bu adamı seviyorum :D:D:D:D:D:

Yaş Aynı bizim üstümüz de 4 yaşlarında ufak kız çocuk vardı adı Merve hiç unutmam biz ablamla yere çoktuk b*k yapar gibi yaptık tabi bu kız da direk sıçtı biz sonra onu yer gibi yaptık buda yemişti

:D:D:D:D:D ne alem adam ya:D

yasba
Forum Ustası
Forumun arama motoru ve yardımseveri Murat , forumda tanıyıp en çok sevdiğim insanlardan bir tanesi , defalarca yardım etti bana hiç üşenmeden , yardımseverliğini başka insanlardanda duyuyorum , umarım yardımseverliğinin karşılığını hayatı boyunca alır , İstanbul'a yanına gidebilirsem pişmaniye götüreceğim ( İzmitten başka ne götürülürki ) , O Karamürsel'e gelirse ben O'na hamsi ısmarlıyacağım öyle sözleştik bakalım . Tabi pişmaniyeyi önce benmi götürürüm Balamirmi onu zaman gösterecek .

SpeSific
Forum Ustası
murat kardeşimdir birde yanına gidebilsem telefonla görüştgüm insanlardan biridir çok severim kendisini :D

saygı ve sevgilerimi gönderiyorum kendisine.

Cash
Forum Ustası
Öncelikle Venüs ( Betül ) 'e teşekkürler.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu güzel mesajlarınız için.