Wardom söyleşiler {dockhanger}

ALmiLa_
Banned
wardom ile ne zaman nerde tanıstınız?
bahcede durakta dehil ya internette:D

forumda en sevdiginiz bolum hangisi?
yeni mesajlarr:D

ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir?
verdihim emekler görülüyormu acaba görev alırmıyız

Wardom size ne kazandırdı?
dostlarımı arkadaslarımı sevdihim insanlarım nesemı en cok da onu zaten kaybettirdikleride var

Wardomda olmazsa olmaz dediginiz şey?
mehmet peker altu süpermen:D

en belirgin özelliginiz?
ahzım biraz bozuk :)yumusak g olayı kesin zaten ilginç yazılar :D

en sevdiginiz renk?
siyah bordo füme

işiniz?
denizciyim ben romorkor 2 ci zabit olmaya calısıyorum

en sevdiginiz sarkı?
barıs manco kolumdaki düğmeler

en sevdiginiz flim?
yeşil yol

aileniz hakkında soylemek istediginiz seyler?
ne diyimki basımın belaları:D

wardom uyelerine mesajlarınız?
herkesi cok seviyorum

İlk olarak cok sevdiginiz bir sözle başlayalım en sevdiginiz söz nedir?
ayıktınmı benı .aslan seni çok seviyorum :D

kullanıcı adın ne demek?
eski bi gemi firmasının adıdır köpekler hangarı

Bize kendini nasıl tanıtırsın kendi sözcüklerinle?
siz kasındınız :Dben umumı bi insanım kafam güzel olduhu vakit pleysiteyşın oynarım sinirliyimdir bazen ama neselı bi insanımdır kucuk bı kus gibiyimdir car car öterim :D

insanları yeterince mutlu ettiğine inanıyor musun Gerçi insanoğlu her zaman daha çok mutlu edilmek ister ama. , yada mutsuz ettgin insalar varmı?
mutsuz ettihim insan vardır elbette ama olmussada özürler gönüldendir cok sevdihim için insanları uzdum yanı ask ıste sevdim acı cektım

hayatından memnun musun . şuda olsa daha memnun olurum dedigin şeyler varmı?
olmazmı bi garı olsa olmazmı sıcak yuvam olurdu sobada kestane of of içime koydun be :D

başka neler var seni mutlu eden?
benı seven ınsanlar benı mutlu ederler
cok sey aramıyorum kucuk seylerlede mutlu oluyorum
askı arıyorum mutlu olmakta ıstıyorum tabi ama kızlar cok paracı:D

özel zevkleri hobileri var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?
balık tutma bilgisayar youtube bizim servis şoförüyle asalı yukarılı muhabbet :D futbol masa tenisi

sence bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?
gülmelı yuzu gülmelı umudunu kaybetmıcek kalbınden sevgiyi eksitmicek insanları sevicek bi eleştiri yapıcaksa bi kendine bakıcak hergun dısarı cıkarken aynada yarım saat oyalanırım bu böle izlenim farklı olucaktır

İnsanları yeterince tanıdığını düşünüyo musun ? Niyetlerini anlayabiliyor musun gerçekten?
yok ben tanıyamıyorum ınsanları kendim gibi sanıyorum ama yanılıyorum ıste bi insanı çok seversem çok översem elimde kayıp gidiyor

birazda iş hayatın hakkında konuşalım meslek nedir memnunmusunuz?
iş hayatımdan memnunum ama artık asksızlıktan sevgisizlikten uzak doğu gemılerınde calısmak ıstedım bi zaman en buyuk hayalım kanadada görev yapmak ama zor ıste

Çocuklarına karşı tavırların nasıldır
ah olsada tavır koysakkk

aileniz hakkkında ne soylemek istersiniz
bişi demiycem anne baba kardeşler baba vurdumduymaz

gelelim siyaseteŞu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne oalcak bu ülkenin hali ?
bişi olmucak gencler harap oluyor tv ler boş muhabbet evlendirme kanllar ülke bi kaç torba kömure şimdi sürec dehişti beyaz esyaya dönüştü böle cok fazla bişi düşünmüyorum ülkenin siyası durumu nereye baksan b..klu comak

forum soruları

neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyor? wardom hakkındaki düşüncelerin?
wardomu seviyorum her tadı burda bulabiliyorum ınternete oturma sebebim wardom diyebilirm içindeki insanları seviyorum

Üyeler senin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek acılmarmsınız
metatron cuma namazı altu askere gitsin sonra söylerim
crazy rock melehim diyorum ona ben sayamadıhım bi çok ınsan onlarıda severim onlarında beni sevdiklerine emınım

wardom'da "yorumunu okumazsam olmaz" dediginiz kullanicilar kimlerdir?
vall hiç dikkat etmedim bu konuda rakip tanımam

wardomda admin olsaydın neyi degiştirdin?
dini bölümü getirirdim

youtube veya google videoda coks evidigin bir videoyu bizle paylaşırmısın
burda

- Yönetici düzenlemesi: :
Unzile
Forum Ustası
en sevdiginiz sarkı?
barıs manco kolumdaki düğmeler

Kol düğmeleri değilmiydi o :p Dock yine yapmış yapacağını :) Ne alem adamsın sen, seviyoruz seni dock :) sular sohuk dock kuskun :p

ωαгзż
Banned
abi sen masa tenisinide mi biliyordun helall be :D

Ama en çok neyi duymak isterdim biliyonuz mu :D

ABİ şu jazz müzik olayı vary y a:D eleman sana ynalış CD vermıstı :D:D:D keşke anlatsydın :D

the_phyton
Çırak
ne soylesisi, kim soylesiyor, dockhanger kim?

burasi neresi hayatiniz bir roman programi falanmi

yukarida hackforum yaziyor :confused:

Zafer
Forum Ustası
dockhanger ile çok özgün ve güzel bir söyleşi olmuş.Bu vesile ile kendisini daha yakından tanıdığıma mennun oldum. dockhanger seni seviyoruz, saygılar Römorkor. İnşallah bir an önce 2. Zabit olursun.

m0liver
Forum Ustası
dockhanger,

bende masa tenisini iyi oynarım bir gün kısmet olursa ;)

Tanıdığımıza sevindik seni...

ayyash07
Forum Ustası
Sırf modluk verilmediği için yönetime ağzına geleni söyleyen, 3 ay gibi bir süre banlanan bir user dockhanger. :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili dockhanger arkadaşımızı çok daha yakından tanıma imkanım oldu zaten izlediğim kadarıyla çok tutarlı ve aynı çizgide durabilen dürüstlüğü dışına vurmuş nadir insanlardan bir örnek...;) Kendisine konu vesilesi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum...