ALmiLa_
Banned
wardom ile ne zaman nerde tanıstınız?
ılık bir sonbahar sabahında google amca vasıtasıyla tanıştım. ilk göz ağrım megabrossdur. onun yorumunu okumadan hiçbir konuyu indirmez, dokunmazdım. wardom sayesinde bilgisayarım tavla - okey oynama aracı olmaktan kurtuldu.
forumda en sevdiginiz bolum hangisi?
şüphesiz 1st class.. bunun dışında hacking - security bölümü favorim..
bakmayın siyaset bölümünde yoğun zaman harcadığıma..
ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir?
ulubatlının özelden mesajı.. kısa ve özdü.. ne iş?
ayrıca adenia denilen bir don kişot vardı. yel değirmeni niyetine bana saldırırdı. birgün ben onu kesmemiş olmalıyım ki; gitti Peker'e savaş açtı..
ve forum hayatının en büyük hatasını yaptı..
yazık oldu.. iyi eğleniyordum onunla
en belirgin özelliginiz?
hoca, oğluna kız istemeye gitmiş. kahve faslından sonra söze girmiş. efendim.. bizim oğlan sizin kızı şaapmak istiyor.. ev sahibi HÖÖÖST !! deyince hoca; yahu. ALLAH'ın emri, peygamberin kavli, sözüydü, nişanıydı, düğünüydü, takısıydı.. neticede olmayacakmı o iş?? ben kestirmeden söyledim işte demiş..
en son söylenecek sözü en baştan söyler, kestirir atarım..
en sevdiginiz renk?
en sevdiğiniz renk diye birşey yoktur. renkler, insanların psikolojik, anatomik yapılarına göre zaman içinde yer değiştirir.. gençliğinizde tığ gibi delikanlıyken gözlerinizle uyumlu yeşili severken, 40 dan sonra göbek yaptığınızda birden sevdiğiniz renk göbeğinizi kapatan siyah oluverir..
genelde maviyi severim. dinlendiricidir..
işiniz?
ne iş olursa yaparım abi...
en sevdiginiz sarkı?
çok var.. hangisini söyleyeyimki.. ama en çok sevdiğim grubu sorarsan, Pink Floyd'u tek geçerim..
müzik de renkler gibidir. psikolojik durumunuza ya da günün saatine göre değişir.
gece gece jazz veya claude challe, natasha atlas yorumlarında new age dinlemeyi, araba kullanırken hard rock, zaman zaman klasik türk müziği dinlemeyi severim..
dinlemeyeceğim tek şey, günümüzün saman alevi gibi tek şarkılık ömürleri olan zıpır şarkıcıları..
en sevdiginiz flim?
the wall u en az 50 kere seyretmişimdir. yine de seyrederim...
aileniz hakkında soylemek istediginiz seyler?
atlantis41 isimli nesne yeteri kadar söylüyor ailem hakkında. fazlasını bilmek istemezsiniz...
wardom uyelerine mesajlarınız?
birgün herkes 1st class olacak... ( m3hm3t'e selam söyleyin, bu yalakalığımı da yazsın bir kenara.
wardom, hayatımın en büyük habiti..
belki de tek hobisi..
katılımı için tesekkur ederim cumartesi günü eflin konuk