V€nüS
Forum Ustası
Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
"1999 dönemi olması lazım. Subseven arıyordum. O zaman keşfettim Wardom'u. Sonra uzun süredir burdayım."
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
"Açıkcası her ne kadar Genel bölümünde aktif gözüksemde bir çok bölümü takip ediyorum. Ama mesajlarım hep genel, oyun ve Dizüstün kısmında olduğu için ağırlık orada gözüküyor."
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
"Aklımda kalan tonla olay var. Çok eski zamanlarda Wardom'da 2 hack grubu vardı birbirleri ile uğraşan onlar çok eğlenceliydi. Makova'nın ölümü hiç çıkmaz aklımdan birde efsane Adult bölümü."
Wardom size ne kazandırdı?
"Wardom bana sayısız dost kazandırdı. Yüzyüze görüştüğüm gerçek dostlar."
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
"Açıkcası Wardom'da olmazsa olmaz diyeceğim birşey yok. Ama eski dostları bazen özlüyorum yerleri dolmuyor.(MegaMo, Yramazan gibi)"
Gelelim Size
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
"İsmim tarkan, ailem izmirli ama ben babam polis olduğu için izmitte doğmuşum 2 yaşından itibarende istanbuldayım. Evli değilim ama kısmetse bu yaza işi bitireceğim."
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
"Laptop Bağımsız teknik servisiyim. 16 yaşında çırak olarak başladım bu işe.20'sine geldiğimde çalıştığım yere ortak oldum sonra 4 yer açtım kapadım kişisel egolarım yüzünden kapadım güzel para kazanıyordum ama şuan iş olarak durumum kötü kısmetse bu ay kapıyorum sonrası ne olacak belirsiz."
Burcunuz nedir?
"Yay burcuyum tipik özellikleri taşırım espirili romantik ve sakar."
Aşk hayatınız ne alemde?
"Aşk hayatım iyi allah bozmasın. Zaten şuan hayatımda tek düzgün giden nokta o."
Sevgilinizle nerede, nasıl tanıştınız?
"Kız arkadaşımla 3,5 sene oldu tanışalı. Bir tanıdığım vasıtası ile tanıştık.İlk görüşte aşk derler ya işte aynen öyle."
En belirgin özelliğiniz?
"Hayatı pek ciddiye almam. Paranın pulun hesabınıda yapmam.Rahat bir adamımdır. Odam da yemek yediysem ve bulaşık makinasına koymadıysam o tabak aylarca orada durabilir, kokmadığı sürece bir sakıncası yok.
Birde çok sabırlıyımdır ama sınırlarımı aşarsa şeytana dönüşürüm. Sevmediğim insana kin ve nefret beslerim."
Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?
"Aksine herşeyi denemeyi isteyen bir kişiyimdir."
Hiç birini aldattınız mı?
"Sadık bir insanımdır."
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
"Hayat kısa ve zevkini çıkarmak lazım.
Saatler, dakikalar, yıllar çabuk gidiyor.
Ye, iç, coş, eğlen."
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
"İlkokulda en yakın arkadaşım kekemeydi.Bir ara bende kekelemeye başlamıştım sonra piskolog'a gittik kitap oku dedi bol bol."
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
"En yakın arkadaşımı ellerimde kaybettim."
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
"Askerliğim bittiği zaman asker uçakla istanbula indiğim an. Yeri öpmüştüm."
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
"Tabii. Hayat'a dair kararlarda çok cesurumdur.
Birşey kafama yatarsa kimseye danışmam."
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
"Bir yakımını kaybetmiştim. O son nefesinin verirken orada değildim. Keşke o an yanında olsaydım. Ama çok geç farkına vardım."
En sevdiğiniz renk?
"Siyah."
En sevdiğiniz şarkı?
"Makaveli - Starin Through My Rear View. Hayatımın fon müziğidir."
En sevdiğiniz film?
"1997 yapımı Gang Related."
Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?
"Şuana kadar onların sözünü pek dinlemesemde hepsini çok seviyorum. Elimden geldiğince ihmal etmemeye bakıyorum."
En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?
""Keep Ya Head Up" yani "Başını Hep Dik Tut"."
Kullanıcı adınız ne demek?
"Kullanıcı adım şuan hayatta olmayan bir rapçinin takma adı. Yeri bende çok özeldir."
Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?
"Asi, bazen vurdum duymaz, yardım sever."
İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?
"İnsanları şu son 8-9 aydır mutlu edemiyorum. Ben kendim mutlu olamıyorumki onları edeyim. Kız arkadaşımı bu aralar elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum, o benim için çok değerli."
Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?
"Son 1 sene içinde yaşam standartlarım ister istemez düştü ama bunada şükür daha kötüsüde olabilirdi. Biraz daha param olsa açıkcası daha memnun olurum."
Başka neler var sizi mutlu eden?
"Sevdiklerim ... Kız arkadaşım ... Ve kapıda duran kara şahinim.(motorum)"
Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?
"Eskiden kitap okurdum, Snowboard yapardım, kaykaya binerdim artık zamanım yok kocaman adam oldum. Hafta sonu kız arkadaşımla zaman geçirmek ve motorum şuan beni en mutlu eden şeyler. (Birde uyumak )"
Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?
"Beşiktaşlıyım. Abim sayesinde sıksık maçlara giderim. Gerçi şuan DSmart'ta pek görüşemiyoruz."
Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?
"Bu çok göreceli bir kavram. Mutluluk ve huzur."
İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?
"Genelde 1 saatlik sohbetten sonra kelimeler ve vucut dili ile o insanın yapısını hemen çözerim."
Gelelim siyasete…
Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?
"AKP'nin açtığı derin yaraları uzun süre kapatamayacağız gibime geliyor."
Birazdan forumdan konuşalım..
Wardom üyelerine mesajlarınız?
"Sevgi ve saygı ..."
Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?
"Wardomda sevdiğim dostlarım var.
Gerçekten görüştüğüm dost dediğim insalar.
Bunun haricinde WD için eski toprağız alışkanlık."
Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?
"Ufuk(Leke) abinin amansız gidişi. Hem şaşırttı hemde çok üzdü beni. Hala yeri dolmadı benim için. İşin kötü yanı telefon numaralarınıda kaybettim."
Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?
"Uzun zamandır bu forumda beni birşey mutlu etmiyor. Jokerin mod olması haricinde."
Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?
"Açıkcası değiştireceğim çok şey olurdu.Yazsam satırlar yetmez. Genelde yönetimle ilgili olurdu."
Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?
"Üyeler olmazsa olmaz tabi. Kullanıcı adı vermeyim bir çok dostum var burda. Tüm dostlarımı seviyorum."
- Yönetici düzenlemesi: :