Wardom SöyLeşiLer Makaveli

Bgk
Elit Üye
"Laptop Bağımsız teknik servisiyim. 16 yaşında çırak olarak başladım bu işe.20'sine geldiğimde çalıştığım yere ortak oldum sonra 4 yer açtım kapadım kişisel egolarım yüzünden kapadım güzel para kazanıyordum ama şuan iş olarak durumum kötü kısmetse bu ay kapıyorum sonrası ne olacak belirsiz."

hocam başı güzelde sonu biraz kötü olmuş herşeyin hayırlısı....

Makaveli
Forum Ustası
"Laptop Bağımsız teknik servisiyim. 16 yaşında çırak olarak başladım bu işe.20'sine geldiğimde çalıştığım yere ortak oldum sonra 4 yer açtım kapadım kişisel egolarım yüzünden kapadım güzel para kazanıyordum ama şuan iş olarak durumum kötü kısmetse bu ay kapıyorum sonrası ne olacak belirsiz."

hocam başı güzelde sonu biraz kötü olmuş herşeyin hayırlısı....
Hayat bu ne getireceği belli olmuyor işte.:) Yinede hayata bir Elvis Smile'ı:))) çakmak lazım ... :)

Makaveli çok sevdiğim üyelerden birisin ;)
Eywallah dostum sende öylesin ...

- Yönetici düzenlemesi: :
necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Makaveli yi yakından tanımaktan memnun oldum , kendisinde dikkatimi ilk çeken her hangi bir konuyu , yaşadığı bir olayı satırlara dökerken bu konuda çok başarılı olması yani < Kalemi kuvvetli > olmasıydı kendisine ve Venüs hanıma teşekkürler...saygılarımla.

Kontrol
Forum Ustası
Ben de 1 kere rüyamda gördüm :D çok kral adamdır. Umarım yüzyüze görüşme fırsatını yakalarım.

Balamir
Banned
Öbür Dünya'da yatacak yeri olmayan tanıştığım güne lanetler okuduğum canımın sıkkın olduğu zamanlar'da beni mutlu etmek için çabalayan tonbiş birisi :D

bezginn
Elit Üye
Birkaç özel mesajım ve forumda açtığı konular dışında fazla tanıyamasamda forumda yakından tanımak istediğim önemli şahsiyetlerdendir kendisi.Umarım forumda daha aktif olur,çağımızda ihtiyacımız var kendisine:)

Joker
Forum Ustası
cok mukemmel, dort dortluk insan... oturup karsilikli saatlerce konustugumdan biliyorum :) gercekten cok guzel bir dost.

not; gecen yazdigimi sildim :p sevgilisi firca ceker diye :p

Makaveli
Forum Ustası
Söyleyişi için betüle ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.:)

Yanlız lütfen Makaveli olan nick'imi lütfen Makavali olarak yazmayın.:)

Joker sanada o güzel gece için teşekkür ederim. :p (Fırçayı yedim bile)

turuncu1
Forum Ustası
Vilka yengemizle sonunda evleniyorsun hele şükür :)

Konuştuğumuz zamanlar çok uyuz cevaplar veririm gıcık oluyorsun bana dimi koş :D