V€nüS
Forum Ustası
Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
tesadüfen
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
Müzik, güncel, genel
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
Aslinda o kadar cok sey varki ama profilime yazilan bir mesaj vardi kim yazmisti tam hatirlamiyorum, söyle yazmisti; "Dikkat et wardom bagimlilik yapar " Bunu hic unutamiyorum
Wardom size ne kazandırdı?
Herseyden önce kendimi ifade edebilme yetenegi, öz güven, güzel arkadasliklar, dostluklar.
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
1st class
Gelelim Size
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
Adim Esra, Bursaliyim.. Evli degilim..
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
Isim, satis elemaniyim, isimi gercekten cok seviyorum..
Burcunuz nedir?
Yengec
Aşk hayatınız ne alemde?
Karmasik
En belirgin özelliğiniz?
sakaci, tuttugunu koparan (is anlaminda ), yapilan iyiligide, kötülügüde hic unutmayan
Hiç birini aldattınız mı?
Hayir hic aldatmadim..
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
Insanlarla hep son kez konusuyormussun gibi konus..
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
Sevgilime yalan söyledim cok pisman oldum.. Yalanimi yakaladi onun icinde aylardir iliskim karmasik halde
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
Türkiye cok büyük bir kaosun icindeydi.. O kadar cok sey varki unutamadigim ve aklima gelince gözlerimin doldugu.. Elektrikler sürekli kesikti, cocuklugum mum isiginda gecti bir cok cocuk gibi, Tv vardi ama izleyemezdik, oyuncak bebeklerim cubuktan kendi yaptigim oyuncaklarimde, anneannem cay seker almaya Istanbula giderdi mesela.. Kisacasi bizim jenerasyonun cocuklugu calindi..
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
Babami kaybetmem. Öldügünde 37 yasindaydi..
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
Almanya vizesini almamdi
Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?
Benim oldugum yerde komik bir olay olmamasi imkansiz bir sey
Ama hic unutamadigim, bir magzada, cikis kapisi diye camdan cikmaya calismamdi.. Öyle güzel silmislerki kapi sandim
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
Tanidigim diger insanlardan cok farkli bir yönüm hosgörülü olmamdir..vede cok alingan
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
Keske dedigim bir seyi hatirlamiyorum cünkü yasanilan herseyin bir tecrübe oldugunu düsünüyorum.. Keske demiyorum ama bir daha da ayni hatayi tekrarlamiyorum..
En sevdiğiniz renk?
yesil
En sevdiğiniz şarkı?
Ceynur: Yagmur