Wardom SöyLeşiLer Manuela

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

tesadüfen

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

Müzik, güncel, genel

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

Aslinda o kadar cok sey varki ama profilime yazilan bir mesaj vardi kim yazmisti tam hatirlamiyorum, söyle yazmisti; "Dikkat et wardom bagimlilik yapar " Bunu hic unutamiyorum:)

Wardom size ne kazandırdı?

Herseyden önce kendimi ifade edebilme yetenegi, öz güven, güzel arkadasliklar, dostluklar.

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

1st class

Gelelim Size

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
Adim Esra, Bursaliyim.. Evli degilim..

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

Isim, satis elemaniyim, isimi gercekten cok seviyorum..

Burcunuz nedir?

Yengec

Aşk hayatınız ne alemde?

Karmasik:D

En belirgin özelliğiniz?

sakaci, tuttugunu koparan (is anlaminda :D), yapilan iyiligide, kötülügüde hic unutmayan:)

Hiç birini aldattınız mı?

Hayir hic aldatmadim..

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

Insanlarla hep son kez konusuyormussun gibi konus..

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

Sevgilime yalan söyledim cok pisman oldum.. Yalanimi yakaladi :( onun icinde aylardir iliskim karmasik halde:D

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

Türkiye cok büyük bir kaosun icindeydi.. O kadar cok sey varki unutamadigim ve aklima gelince gözlerimin doldugu.. Elektrikler sürekli kesikti, cocuklugum mum isiginda gecti bir cok cocuk gibi, Tv vardi ama izleyemezdik, oyuncak bebeklerim cubuktan kendi yaptigim oyuncaklarimde, anneannem cay seker almaya Istanbula giderdi mesela.. Kisacasi bizim jenerasyonun cocuklugu calindi..

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

Babami kaybetmem. Öldügünde 37 yasindaydi..

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

Almanya vizesini almamdi:)

Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?

Benim oldugum yerde komik bir olay olmamasi imkansiz bir sey:D
Ama hic unutamadigim, bir magzada, cikis kapisi diye camdan cikmaya calismamdi.. Öyle güzel silmislerki kapi sandim:D

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

Tanidigim diger insanlardan cok farkli bir yönüm hosgörülü olmamdir..vede cok alingan:(

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

Keske dedigim bir seyi hatirlamiyorum cünkü yasanilan herseyin bir tecrübe oldugunu düsünüyorum.. Keske demiyorum ama bir daha da ayni hatayi tekrarlamiyorum..

En sevdiğiniz renk?

yesil

En sevdiğiniz şarkı?

Ceynur: Yagmur

V€nüS
Forum Ustası

En sevdiğiniz film?

Selvi boylum, al yazmalim

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

Hepsini cok seviyorum

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

Tasi delen suyun gücü degil, damlalarin sürekliligidir

Kullanıcı adınız ne demek?

Manuela bir özel isim ama anlami nedir bilmiyorum acikcasi:)

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

Bilinen, görünen Esra dan cok farkli degilim..Gercek hayatta ne isem buradada ayniyim..

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

Hayatimdan memnunum aslinda da.. ülkemde yasayabilsaydim cok daha memnun olurdum

En büyük hayaliniz/hedefiniz nedir?

Hayal pek kurmam ama hedeflerim var elbet.. Bir ev sahibi olmak baslica hedefim sorasi zaten corap sökügü gibi gelicek

Örnek aldığınız bir kişi var mı?

Örnek aldigim bir kisi yok, cok kisi var.. Yani tanidigim insanlarin güzel yönlerini örnek alirim.. Ukalalik gibi olucak biraz ama, her önüne gelenlede arkadaslik etmem, eger arkadasimsa zaten o örnek alinicak bir insandir:)

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

Özel zevkim, ilk aklima gelen mum isiginda cay icmek (cocukluktan kalma aliskanlik :D) Hobim 1-wardom:) 2 woody le ugrasmak:D Bayiliyorum onu sinir etmeye;)

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

Her normal insan gibi Galatasarayliyim:D

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

Hayata bakis aciniz, hayatin size sundugu yasam sartlarina göre degisir diye düsünüyorum.. O nedenlede elimizdekilerin kiymetini bilelim ve mutlu olmaya calisalim.. Hayattan umabilecegimiz kadarini umalim, daha fazlasini ummakta insani mutsuzluga sürükler:)

Sanal aleme bakış açınız nasıl?

Bir yerde okumustum ve cok hosuma gitmisti ve bende aynen katiliyorum.. Internet üzüm gibidir, ister sarap yaparsin, ister pekmez bu kisinin kendine kalmis bisey. Dogru kullanildigi sürece benim icin sanal alem ok dir:)

Gelelim siyasete…
Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

Siyasetten pek anlamam, ne desem yalan olur.. Bu ülkenin hali ne olur derseniz, su ana kadar hic bir sey olmadi, bundan sorada bir sey olacagini düsünmüyorum..

Güncel olaylar hakkında yapmak istediğiniz bir yorumunuz var mı?

Güncel deyince aklima terguden geldi :D Dünyanin civisi cikmis diyorum..

Birazdan forumdan konuşalım..

Konusalim bakalim:)

Wardom üyelerine mesajlarınız?

Hepsini cok seviyorum,

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz?

Tv karsisinda oturup, abuk sabuk seyler izlemektense, Wardoma zaman ayirip cok daha fazla seyler ögrenebiliyorum ve cok daha iyi vakit geciriyorum..

Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

Wardom anlatilmaz yasanir:)

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

ALmiLa olayini unutmak zor gibi :D

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

Elit üye secildigim gün cok mutlu olmustum:)

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

Wardom bu haliyle cok güzel zaten:)

Yönetimden memnun musunuz?

Evet

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

Wardom üyesi olmak zaten bir ayricaliktir, her biri ayri bir degerdir.. Her birini cok seviyorum..
Betülcüm sanada cok tesekkür ederim.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili modumuz Esra yı yakından tanıma imkanı veren bu söyleşi için kendisine ve söyleşiyi gerçekleştiren Betül hanıma çok teşekkürler ;)

NeCoLaS
Banned
İçten ve samimi insanları görmek çok güzel.. Benim memleketimin insanına hayranım.. Hoşgörü ve fedakarlık timsali insaların yaşadığı dünya üzerindeki tek yer.. ;) Teşekkler söyleşi için...

LiPaDr3
C-S Clan Member
Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?

Benim oldugum yerde komik bir olay olmamasi imkansiz bir sey:D
Ama hic unutamadigim, bir magzada, cikis kapisi diye camdan cikmaya calismamdi.. Öyle güzel silmislerki kapi sandim:D
ben bu yüzden cafenin sahibi ile tartışmıştım, gülmüştü... (gülme be sende bukadar iyi temzilemeseydin) :p :D çok komik duruma düşüyo insan :D

hoş sohbet olmuş...

V€nüS
Forum Ustası
Ben de Esraya cok teşekkür ederim, cok sevecen, tatlı ve samimi bi insandır kendisi:)
Hersey gönlünce olur inş canım benim:)

sudem
Forum Ustası
Mum ışığında saçı tutuşacak gibi duran küçük bir kız vardı avatarında bana çok sevimli ve samimi gelmişti halada öyledir benim arkadaşım :) ALLAH herdaim gülümsemelerini yüzünden eksik etmesin...

HERŞEYE RAĞMEN GÜLÜMSE;)

içten , samimi ve güzel bir söyleşi olmuş Betül ve Esra ikinizede teşekkür ettim...

vodoks®™©
Forum Ustası
Söyleşiyi yapanlara Tebrikler.... Güzel olmuş...
bu söyleşiler Wardoma özel bir şey sanırım...
başka yerde rastlamadım... :)

yasba
Forum Ustası
Söyleşiyi yapanlara Tebrikler.... Güzel olmuş...
bu söyleşiler Wardoma özel bir şey sanırım...
başka yerde rastlamadım... :)
Venüs'ün ders yoğunluğu nedeniyle söyleşiler arasındaki süre uzayabiliyor , hiç tanımadığınız insanlar hakkında az çok birşeyler öğrenebilmek adına güzel bir bölüm bence , Manuelayı az çok tanımama rağmen bu söyleşidende birşeyler öğrendim , bende bir vitrin camına kafa atmıştım bir seferinde :) , dükkan sahiplerinin ödü patladı , önce sesten sonrada bana birşey oldu sanarak , cam kırılsa ne olurdu bilmem , kredi kartını arkadaşlara teslim eder giderdik herhalde , söyleşi için her ikinizede teşekkürler yönetici arkadaşlarım .

- Yönetici düzenlemesi: :