CHeWiTo
Daimi Üye
metatron sayesinde sanal olan internet tamamiyle bana yarar sağlamaya başlamıştır. çünkü görüşleri ve yazılarıyla beni araştırmaya sevketmiş (öyle böyle bir araştırma değil) yegane bilgin bir kişiliktir. bu araştırma içgüdüsü sonradan bende hobi olmuştur. ne kadar teşekkür etsem az önceden kendisinden hoşlanmıyordum ama insanlar büyüyüp olgunlaşınca herhangi felsefik yaklaşıma veyahut insanı bilime yönlendirme yolunda özellikle wardom alanında kendisine saygınlık beslemişimdir. wardomu 2006 dan beri takip ediyorum çok güzel bir ortamı var her ne kadar da duygularımı bu forum ortamında çok iyi ifade edemesem de çoğu kişinin mesajını okurum. post kasmaktan çok başlıkları okurum özellikle zafer abinin gıla dedenin başlıklarını.. o yüzden "buda kim hiç duymadım" felan demeyin ben de ekşi sözlüğe 2 3 ay önce kaydoldum daha onaylanmadım, bakalım artık 2 sene sürer daha 40000 kişi var..:=) forumun böyle kişiliklere ihtiyacı var. olacaktır.. bu yüzden forum ortamının bozulmaması için ve böyle insanların kaybolmaması için moderasyona "her ne kadar eleştirilse de" büyük görev düşüyor...