Wardom SöyLeşiLer MuRaTTK

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"2005 yılının soğuk bir şubat ayı:) O zamanlar forumtr'ye takılıyordum,tabii wardom'da mp3 gibi mataryaller vardı zamanında.Hangi şarkı hatırlamıyorum ama wardom'da bulmuştum,sonra devamı geldi:)"

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Tabiki küllerinden yarattığımız ATATÜRK ve Tarih bölümleri ,vazgeçilmezim:)

Birde m3hm3t yazılımları ve 1st class:)

Konumum itibari ile her bölüme mutlaka bakıyorum,her bölüm kendi çerçevesinde güzel.Programlar,photoshop ve güvenlik bölümlerinide es geçmem:)"

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"O zamanlar forumu bilmiyorduk tabiiki:) Sadece forumu tanımlamakla geçti sanırım,ama forumu ve insanları tanımak o zamanki chat furyasından daha anlam kazandırdı diyebilirim."

Wardom size ne kazandırdı?

"Hepinizi,birbirinden güzel insanları ve öğrenmenin yaşı olmayacağını."

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"Samimiyet ve denge..."

Gelelim Size..

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

"Murat isimden belli:) Evliyim ve bir oğlum var :)Kastamonulu'yum."

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"S.Muhasebeciyim,yeni politikalar ve kanunlar sayesinde işimizden soğuyoruz malesef.."

En belirgin özelliğiniz?

"Fanatik fenerbahçeliliğim ve her ortama uyum sağlamam."

En sevdiğiniz renk?

"mavi ,opsiyon eheh (sarı,lacivert)"

En sevdiğiniz şarkı?

"Düş sokağı sakinleri-ayrılık.."

En sevdiğiniz film?

"yeşil yol.."

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Harika bir ailem var,bir ailemde wardom:)"

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Aklımdan geçen belli bir söz yok ama inandığım şey doğrultusunda kurduğum cümle benim için en güzel sözdür.

Bak buda bir söz oldu mesela:)."

Kullanıcı adınız ne demek?

"Murat :) T-ikinci ad K-soyad baş harfleri.."

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"dürüst,duygusal,yeri geldiğinde öfkeli ve babacan.."

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"Bunu ikinci kişilere sormak lazım:) İstemeyerek kırdığım insanlar mutlaka vardır.."

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Memnunum :)ikinci bir arda olsa fena olmaz eheh"

Başka neler var sizi mutlu eden?

"Sabah kalktığımda stres ile uyanmamam,ama bu genel olaylara bağlı çok fazla kafama takılan şey oluyor.Bir sabah kalktığımda bugün çok güzel geçecek demek..

ee tabii birde altyazıda Aragones istifasını seyretmek:D"

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Futbol,Otomobil,balık,rakı ve ızgara eheh"

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Sorduğun soruya bak:p hacettepespor tabiiki:D"

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"O kişinin hayata bakış açısına bağlı,belli bir genelleme yapamam.

Benim bakış açım günlük veya nostalji değil,her günü yaşamakla birlikte geleceğede tertemiz bir zemin hazırlamak."

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"Mesleğim itibari ile çok kişiyi tanıyabiliyorum,insan yüzünden belli olur zaten."

Gelelim siyasete…

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Başka bir ATATÜRK yok,ötekilerinde kalıbı yetmiyor zaten.Günlük siyaset ve siyaset oyunlarından ibaret.Kürtçe yayını açan TRT,Kürtçe toplantı yapan bir partinin yayını kesiyor.Başbakan kürtçe mesaj verirken.Aslında kendileride ne yaptıklarını bilmiyor,dediğim gibi günlük ve halkı kandırmaya yönelik siyaset.Türkiyede her an herşey değişebilir ama güven veren bir siyaset göremiyorum malesef.."

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Dostluklarınız kıymetini bilin ve asla oynamayın.."

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"Bu bir alışkanlık oldu,kopmak imkansız.Öğrenmek ve öğretmek diyelim..."

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Bu konuda bir sorunum yok,sayın adminimiz m3hm3t sağolsun,kafamdaki tüm planları gerçekleştirme imkanı sundu."

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Kullanıcı adı vermeyeceğim.Herkez benim için bir,tüm katagorilerde hepsi aynı.Benim fark gözetmediğimi adam kayırmadığı beni tanıyanlar bilir.Ha bazı iftiralar oluyor,ama onuda gözardı ediyoruz.Çok sevdiğim dostalarım var burada tanıştığım,beraber oturup konuştuğum,telefonla görüştüğüm..

"Kıymetini bilin wardomun..."

saygılar.."

- Yönetici düzenlemesi: :
Zafer
Forum Ustası
Yeni formatıyla; Venüs' ün, Co-Adminimizle yapmış olduğu bu samimi söyleşiyi zevkle okuduğumu ifade etmek istiyorum. Kendisini daha yakından tanıma imkanımız oldu. Zira MuratTK; foruma olan pozitif katkılarıyla herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış kıymetli bir üye ve herşeyden önce değerli bir insan. Saygılarımla..

Altunizade
Forum Ustası
Murat abi bi tanedir.. :)

Başka murat abimiz yok zatn, forumdada yönetimdede babacan abimizdir.

Bazen takılırım, Co-Adminlik bir işte mesela abi sen yazıyormusun ben yazıyımmı derim..:D :D

Herkesin yanında büyük, onun yanında çocuk kalırım ;)

Saolsun, espriden anlayan ve aynı seviyede yanıt verebilen bir yapıya sahip, iyiki bizimle..

Tam bir lider.. :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
MuratTTK ı daha yakın tanıma imkanı veren söyleşi için Venüs hanıma ve Murattk a teşekkürler başarılı çalışmalarının devamını dilerim...saygılarımla

Magenta
Forum Ustası
güzel olmuş murat abimizi tanımış olduk..

bu işi almila yapardı..kaza geçirmiş falan dediler ne oldu aslını bilen varmı??

Cash
Forum Ustası
Ben hep TK'i merak etmişimdir şimdi öğrendim:)

Teşekkürler Betül Murattk'i bıraz daha yakından tanıdık.

Peker
Forum ustası
Kastamonuda olma nedenim...

Geçen sene tayin istek formu doldururken bana Venedikten bahsedercesine Kastamonuyu anlatan adam...:)

Burada beni ilk ziyaret eden,dertlerimde sıkıntılarımda yanımda bulduğum,dostluk kelimesinin gerektirdiği herşeyi harfiyen ve fazlasıyla yerine getirebilen mümtaz şahsiyet.

İyi bir dost,iyi bir ağabey,iyi bir sırdaş,iyi bir insan.

Aile dostum,saygıdeğer büyüğüm,denge noktamız,yönetimin koordine merkezi..

Mesafesi,duruşu,bakış açısı ve analizleriyle zaman içerisinde haklı çıkma hususunda üstüne tanımadığımız yöneticimiz.

İyi bir balıksever:)

İstanbul misali bir adam...

Anlatılmaz yaşanır türünden..:)

Seni tanımak,aynı çatı altında bulunmak gerçekten bir onur...

Saygılarımla.

- Yönetici düzenlemesi: :
SylarGray.
Banned
Bu söyleşileri yapan kullanıcı aramızdan saçma sapan şeylerle ayrılmış olsa bile bu konunun devam ettirilmesi oldukça hoş olmuş öncelikle söyleyişi yapan kişiye teşekkür ediyorum.Tabi ayrıca Murat abiye de soruları samimiyetle cevapladığı için bi teşekkür de ona ediyorum.Yüreğine sağlık abi..

yasba
Forum Ustası
Muratla tanışmamız Atatürk bölümüyle oldu , yaptığı belgesel gibi paylaşımlar nedense co-admin olunca kesildi , bunu ona daha önce söylemiştim ama fırsattan istifade bir kez daha söyleyeyim , Pekerin Kastamonuya gitmesine sebep olduğunuda öğrenmiş olduk bahaneyle .

V€nüS
Forum Ustası
Söyleşiye Murat abinin kullandığı smilayları eklemeyi unutmuşum yeni farkettim, yoksa ki zannetmeyin ki co-adminimiz hiç gülmüyor, hemen düzeltiyorum şimdi :p