V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
"2006 yılında işyerinden bir arkadaşımın tavsiyesi ile wardom a girdim ve o gün bu gün devam ediyor."
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
"Özellikle genel ve programları seviyorum bazı bölümleride yeni yeni keşfediyorum dersem yalan olmaz.."
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
"Şu ana kadar ilk ve tek üye olduğum forum Wardom yani ilk deneyimim.."
Wardom size ne kazandırdı?
"En başta bir çok farklı ve birbirinden değerli arkadaşlar , pc ve programlar konusunda bir çok bilgi ve forum sayesinde imla kurallarına ve Tütkçe kullanımıma daha çok özen gösterir oldum.."
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
"Üyeler...

Gelelim Size
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi
"İsmim Necdet ARIKAN 20.06.1963 İstanbul Üsküdar ( zeynep kamil hastanesi ) doğumluyum evliyim onyedi yaşında bir oğlum var...
Burcunuz nedir?
"İkizler"
Aşk hayatınız ne alemde?
"Aşk hayatım süper ...
Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?
"Eşimle 1989 yılında o lise sondayken tanıştık 1991 de evlendik 18 yıl resmi olarak sürüyor..."
Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?
"Var meslek lisesindeyken Haydarpaşa teknik lisesi tesviye bölümünde ben bu mesleği yapmam çok pis kir yağ içerisinde demiştim , ama matbaacı oldum daha kirli bir iş çıktı özellikle ilk yıllarda...
Hiç birini aldattınız mı?
"Yok aldatmadım aldatan kendisini aldatır diye düşünüyorum aldatan aldatılmayıda hazmet zorunda kalır bence.."
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
"Utanılacak ve pişman olunacak duruma düşmemek ve kimseye muhtaç olmamak diyebilirim.."
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
"O kadar etkili bir şey hatırlamıyorum.."
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
"Küçükken çok zayıftım pantolonlar falan üzerimden düşer hiç bir şey bence yakışmazdı hep öyle kalıcam zannederdim üzülürdüm...
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
"Bir çok olay karşısında üzülmüşümdür ama şu ana kadar iz bırakan olmadı..hatırladığım kadarıyla.."
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
"Evlendiğim gün , Oğlumun doğduğu gün , birde emekli olduğum gün en aklımda kalanlar bunlar.."
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
"Daha üstün anlamında bir yönüm yoktur , ama sözüne duruşuna itibarına önem veren başı dik gezebilen birisiyim..."
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
"Keşke zamanında babamın ısrarlarına uyup daha iyi bir eğitim alsaydım yani üniversiteye gitseydim..Ama bu günümede şükür ediyorum..."

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
"Evet tabiki seviyorum yirmiüç yıldır aynı işi yapıyorum sevmeden yapılmaz..Emekliyim çalışmaya devam ediyorum.."
En belirgin özelliğiniz?
"Detaylara çok özen gösteririm kafama takılan bir konu olduğu zaman herhangi bir konuda müsbet ve ya menfi neticelenmeden rahat edemem.."
En sevdiğiniz renk?
"Lila , açık mor.."
En sevdiğiniz şarkı?
"Çökertme türküsüne karşı zaafım vardır çok severim...
En sevdiğiniz film?
"Yeşil Yol.."
Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?
"Ailemi çok seviyorum herkes gibi.."
En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?
"Karanlığın en yoğun olduğu an güneşin doğmasına en az zaman kaldığı andır.."
Kullanıcı adınız ne demek?
"Kullanıcı adım kendi adım 35 ise izmir.."
Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?
"Biraz sabırsız , verdiği sözlere ve verilen sözlere çok önem veren içi dışı biriyim yani ekstra özelliklerim yok herkes gibiyim.."

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?
"En azından herkesi mutlu etmeye çalışıyorum ama tabi bu konuda yüzde yüz başarılı olmak zor istemeden de olsa mutsuz ettiğim insanlar da vardır.."
Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?
"Genel olarak memnunum ama aileme özellikle oğluma daha sağlıklı bir gelecek hazırlayabilirsem daha mutlu olurum.."
Başka neler var sizi mutlu eden?
"Genelde çok büyük şeyler peşinde olan bir insan değilim sağlıklı olmak toplum içerisinde sevilen sayılan itibar edilen bir kişi olabilmek benim için yeterli.."
Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?
"Yeni teknolojilere son derece meraklıyım eloktronik alanında müzik sistemleri pc ler gibi olanaklarım elverdiğince takip edip kullanmaya çalışıyorum.."
Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?
"Galatasaray demişim yıllar evvel öyle sürüyor fanatik değilim ama.."
Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?
"İçinizde her zaman ileriye doğru umut ve istekler olmalı hayalleriniz mutlaka olmalı , beklentiler ve istekler hiç bir zaman bitmemeli ve başınızı yastığınıza koyduğunuz zaman huzurla kısa sürede uyuyabilmeli.."
İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?
"Bu tamamen mümkün değil karşınıza bir anda çıkan bir kişi ya da yaşadığınız bir olay bütün tecrübelerinizi ve birikimlerinizi yeniden gözden geçirmenize sebep olabiliyor.."
Gelelim siyasete…
Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?
"Ben ülkemizin ve halkımızın hak ettiği noktada olmadığını düşünüyorum inşallah daha iyi olacak.."

Birazdan forumdan konuşalım..
Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?
"Son günlerde yaşanan malum bir olay oldu bu röpörtajları sizden evvel yapan hanım efendinin oluşturduğu sanal kişilikle ilgili olaylar yani pekte şaşırmadım neticede malum sanal alem ama bence komikti...
Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?
"Forumda her zaman mutluyum zaten mutlu olduğum için her gün hatırı sayılır bir zaman dilimini ayıryorum büyük bir zevkle arkadaşlarımın bana olan sevgi ,saygı ve ilgisi beni mutlu etmeye yetiyor...Saygı + sevgilerimle"
Wardom üyelerine mesajlarınız?
"Hepsini çok seviyorum...
Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?
"Ben daha evvel bir foruma özellikle vakit ayırmayı hiç düşünmemiştim ama wardom a girince gerçekten bağımlısı oldum giremediğim ve konu açamadığım bir gün olursa huzursuz oluyorum.."
Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?
"Özellikle değiştirmeyi isteyebileceğim bir şey görmedim bu güne kadar yani olumsuz bulduğum bir şey yok kalitesini sürdüreceğine emin olduğum bir forum."
Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?
"Üyelerin hepsi birbirinden kıymetli hiç kimseyi ayırmak istemiyorum..Bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim..."

- Yönetici düzenlemesi: :