Wardom SöyLeşiLer necdet35

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu söyleşi necdet e ait olamaz..

ben onun özel zevklerini bilirim..

ülen... bana dede diyonuz, altı üstü iki yaş var aramızda...

adımız çıkmış atmışa, inmez ellidokuzbuçuğa..

yakında istifa edicem dedelikten

dmrts1
Hızlı Çırak
Almila konusunu sessiz takip ettim. Şaka olmalı dediğin gibi. İnsanda onur olur utanma duygusu olur. Ayrıca necdet35 in güzel söyleşisini baltalamaya hiç hakkı olmadığını düşünüyorum.

Wardom gerçekten bağımlılık yapıyor ama kimsenin burdaki huzuru bozmaya, seviyeyi yerlere çekmeye hakkı yoktur.

Saygılarımla,

- Yönetici düzenlemesi: :
RapCrown
Forum Ustası
kaldıgım yerden devam demek güzel güzel :)
haysiyet'in bir insan için yaşama sebebi olduğunu dşünürsek , ne de haysiyetsiz çıktın sen ya :)

Necdet ustayı tanımak gerçekten büyük zevk , babam da 63 lü .. Teşekkür ediyoruz her ikinize de , ve necdet abime hayatta daimi başarılar ve ailesiyle huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum ..

Unzile
Forum Ustası
Tamam üstüne gitmeyin... Necdetin konusunu baltalamayalım gerçektende..

Değer verdiğimiz abimiz, teşekkür ederiz söyleşiye katıldığı için.. :)

Unzile
Forum Ustası
Necdet sevdiğimiz değer verdiğimiz bir abimiz.. Teşekkür ederiz söyleşiye katıldığı için..

yasba
Forum Ustası
Forumun ağırbaşlı ve saygılı kişilerinden , ayrıca forumda abi diyebileceğim nadir insanlardan birtanesi .

RapCrown
Forum Ustası
Babacanlığından ödün vermeyen , çok sevdiğim necdet abimi daha yakından tanımaktan mutluluk duydum :) babamla aynı yaşta kendisi .. İkinize de teşekkür ediyorum , necdet abi sana da hayatının her evresinde başarılar ve ailenle huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum ..

..:KING::..
Forum Ustası
necdet35 (abi :)) bu kadar büyük olduğunu billmiyordum

çok efendi, saygı duyduğum birisdir kendisi

yaşından beklenen bir ağırlık var kendisinde

bir abimizi tanımış olduk...

- Yönetici düzenlemesi: :
dockhanger
Forum Ustası
hemserimin oğlu varmıs allah analı babalı büyütsün ne mutlu ne güzel darısı bizede cok sevdihim harika bi insan saygılar sevgiler

RUDEBOY
Forum Ustası
:) Necdet abiyle foruma ilk geldiği zamanlar bir muhabbetimiz olmuştu bende herkes gibi yaşıtım sanmıştım :D sonra demişti işte şu kadar yaşında oğlum var :D necdet amcam benim :) forumda çok sevdiğim saydığım kişiler arasında

0x0001
Forum Ustası
Abimizin biraz yaşlı olabileceğini tahmin etmiştim. Üslubundan ve davranışlarından belli oluyordu zaten :)

V€nüS
Forum Ustası
ben 35i hep yaşı zannediyordum Necdet abimizin:p

güzel paylaşımları var ve şimdiye dek hiç olumsuz bir yorumunu görmedim:)

söyleşiye katıldığı için kendisine teşekkür ederim:)