Wardom SöyLeşiLer necdet35

carlito08
En Agresif Üye
Necdet abinin oğlundan 2 yaş büyüğüm sadece :)

Forumda ''En Saygıdeğer üyeler'' listemde ilk 3'te yer alıyor necdet abim.
Diğer ikisi de Metatronla GİLA babam tabii:D

Seni daha da yakından tanımış olduk böylece, söyleşiyi yapan Venüs'e ve söyleşen Necdet35'e teşekkür ederiz ;)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Bütün arkadaşlarıma hakkımdaki onur ve gurur verici düşünceleri ,sözleri için çok teşekkür ederim..saygı ve sevgilerimle...

Lacivert.
Forum Ustası
Bu Bölümdeki İlk Mesajımı Sana Yazıyorum Necdet Baba.Baba Dedim Çünkü Oğlun Benimle Yaşıt :).Mutlu & Huzurlu & Dertsiz Sevdiklerinle birlikte Uzun Bir Ömür Dilerim Abi :)

Er-Tunga
Cool Üye
Paylaşımcılığı ve herkese saygısıyla ön planda olan değerli bir büyüğüm. Ellerinden hürmetle öperim necdet Amca. Saygılarımla efendim. Selamlar.

ωαгзż
Banned
Wardomun şimdiye kadar kazanmış olduğu mükemmel insanlardan biride necdet abi dir.Gece 04.00 de bile konusunu gördüm :)

SAygısından hiçbir zaman ödün vermedi :)

Seni tanığıma memnun oldum abi , emeği geçen herkese teşekkür ederim

Ohrmazd
Forum Ustası
Necdet Abi Metatron gibi en sevdigim abilerimdendir. Kendisine saygim sonsuzdur o biliyor cok cok severim abimi iyiki varsin abi iyiki seni tanimisim. Oglunla ayni yastayiz benim babamda 1962 dogumlu ayni yasta sayilirsiniz. Evlendiginiz tarihte bizimkilerden 1 sene sonra aile kuulum zamanimiz mi denir ne denir bilmiyorum:D ayni bizimkiyle. Aramizdaki tek fark benim kardesim var yani 2 cocuguz :).

Seni seviyorum abi..

Unzile
Forum Ustası
Bu arada ne çok İkizler var bu forumda yahu..

Necdet abi doğum günün de geçmiş ama yinede kutlayalım.. :p

vodoks®™©
Forum Ustası
Necdet 35 seni hep otuzlu yaşlarda sanıyordum...
Vay be...
bir Abimiz daha oldu Giladan sonra... :)

şimdi cloned konusunda senden iyice kuşkulanmaya başladım... :)

Necdet 35.... /Üsküdar../eski istanbul kabadayısı...

yalnız fener kısmı tutmuyor işin... :confused:
sen fanatik olmayan bir cimbomlu imişsin.. ;)
hesap biraz karıştı yine...

Güzel sohbet için teşekkürler...

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Ben bu konuyu yeni gördüm..teşekkürler vodoks usta hortlattığın için ;)teşekkürler V€nüS bu saygın kişiliği daha yakından tanıma imkanı verdiğin için.bir teşekkürde sana necdet ustam iyilikseverliğin sabrın ve açtığın güzel konular için yaşımız yakınmış bende daha genç sanıyordum 29-30 gibi..demek ruhunuz gençmiş ve bunu wardomdaki bir çok kişi vayy be diyerek dile getirmiş..Ailenizle sağlıklı huzurlu ve mutlu seneler dilerim...

Seraglio
Forum Ustası
Vay be Necdet abinin 46 yaşında olacağını tahmin etmezdim, en fazla 40 beklerdim :)

Babamdan yaşlıymşsın :D:D

ersan.
En Geyik Üye
necdet abinin yaşına takmış herkes ne var 46 da resmini görmedinizmi gencecik adam işte :)

daha yeni gördüm konusunu teşekkürler venüs teşekkürler necdet35

caldion
Banned
Vay be...

Necdet abi naptın sen?

Bir zamanlar biz kendimizi en yaşlılardan zannederdik :)

Sende benim yaşlarımdasındır diye düşünüyordum ;)

Sayende gençleştik :p

Allah uzun ömür versin :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Betr!
Forum Kalfası
Necdet Abi Dememizde bi hak payı varmış, Artık kendisini daha yakından tanıyoruz, Söyleşilere devam :)

bezginn
Elit Üye
Bende yeni okuyanlardanım.30lu yaşların başında diye tahmin ediyordum,büyük bir farkla yanılmışım.Wardom'un olmazsa olmazlarından birisini daha yakından tanımış olduk böylece:)

Senkron.
Forum Ustası
Babamda 62 li bir yaş var aranızda..

Wardomun bu güzelliğini seviyorum..

Her yaştan her renkten insanın olması insanın eğriyi doğruyu görebilmesi için güzel bi olanak..

Daha yakından tanımak güzeldi usta..

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
biraz dah ayakından tanımış olduk seni bu sayede,

memnun oldum nedet abi:)
Necdet Abi Dememizde bi hak payı varmış, Artık kendisini daha yakından tanıyoruz, Söyleşilere devam :)
Bende yeni okuyanlardanım.30lu yaşların başında diye tahmin ediyordum,büyük bir farkla yanılmışım.Wardom'un olmazsa olmazlarından birisini daha yakından tanımış olduk böylece:)
Babamda 62 li bir yaş var aranızda..

Wardomun bu güzelliğini seviyorum..

Her yaştan her renkten insanın olması insanın eğriyi doğruyu görebilmesi için güzel bi olanak..

Daha yakından tanımak güzeldi usta..
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel satırlarınızla onur verdiniz bana ;)