SerKan1923
Banned
Penqueen'i Kim Çarptı Kutup Ayısı mı? Yoksa Fok Balığımı?Fazla sürmez.. anlarsın ne hissettiğini
Şimdi Kutup Ayısı Çarptı İse Acısı Büyüktür..
Fok İse Alışkın Eti Etmez..
Penqueen'i Kim Çarptı Kutup Ayısı mı? Yoksa Fok Balığımı?Fazla sürmez.. anlarsın ne hissettiğini
Penqueen'i Kim Çarptı Kutup Ayısı mı? Yoksa Fok Balığımı?
Şimdi Kutup Ayısı Çarptı İse Acısı Büyüktür..
Fok İse Alışkın Eti Etmez..
Hımm.. Teşekkürler Bilgi İçin..necdet35 çarptı.
kendisine kamyon necdet derler,çarptımı fena çarpar.
Hımm.. Teşekkürler Bilgi İçin..
Benide zamanında full+full her şey dahil olmak üzere bir çok farklı ülkede bir çok farklı tatil köylerine göndermişti.
Bence sizinde en uzunundan bir tatile ihtiyacınız var diye düşünüyorum..
İyi Geceler.
Öpülmek Kaçınılmazsa Zevk Almasını Bilirim Efendim.uzun bir tatilden gelmen,tekrar gitmeyeceğin anlamına gelmez....
pkk denilen şerefsizler topluluğu ülkemizde yıllardan beri yüzlerce masum insanı kalleşçe katletmiş milyonlarca insanımızı üzüntüye boğmuştur.ban haketmemisti hence !!!
adam isinize gelene kahraman isinize gelmeyene terorist demeyin her kotu olana kotu diyin dedi ban yedi !!!
bazilarida surekli laf atmaya calsiti yok soruya cevap ver de ver !!!
adam verdi kotu kotudur diye ama anlayana !!!
kendilerine bir soru sorulunca bin dereden su getirir gene cevap vermezler !!!
bence haksiz bir bandi !!!
penqueen soruya su veya bu sekilde kacamak cevap verdi o yuzden teroristleri savunuyor dedidinz ve banladiniz yani oylemi ???pkk denilen şerefsizler topluluğu ülkemizde yıllardan beri yüzlerce masum insanı kalleşçe katletmiş milyonlarca insanımızı üzüntüye boğmuştur.
Herkesin nefret ettiği bu şerefsizlerin avukatlığını yapmış bir kez dahi eleştirmemiş sadece onlar değil şunlarda terörist değilmidir şeklinde nevi şahsına münhasır bir yaklaşım göstermiş rica ve uyarılarıma karşın aynı gereksiz tavrı sürdürmüştür bu tavır şahsın bu şerefsiz , karaktersiz , satılmış terör örgütü mensuplarına sempati duyduğu yönünde bir hava yaratmıştır ve sonunda banlanmıştır bu kadar basit fazla felsefeye gerek yok pkk ve türevleri işid mişid her ne boksa hepsi aynıdır hepsi terör amaçlayan satılmış kandırılmış maşa görevi gören şerefsizler topluluğudur bunları savunan ve Askerimize , Polisimize dil uzatan kişiler Wardom forumlarında barınmaz..
Profil Fotoğrafındaki Kim? Bir Mahsuru Yoksa..gene ismini telafuz etmeyeceğim biri girip konun tadını fazlasıyla kaçırmış çıkıyorum konudan ben
Şerefsizlere şerefsiz dediğin için bozulan şerefsizler varpkk denilen şerefsizler topluluğu ülkemizde yıllardan beri yüzlerce masum insanı kalleşçe katletmiş milyonlarca insanımızı üzüntüye boğmuştur.
Herkesin nefret ettiği bu şerefsizlerin avukatlığını yapmış bir kez dahi eleştirmemiş sadece onlar değil şunlarda terörist değilmidir şeklinde nevi şahsına münhasır bir yaklaşım göstermiş rica ve uyarılarıma karşın aynı gereksiz tavrı sürdürmüştür bu tavır şahsın bu şerefsiz , karaktersiz , satılmış terör örgütü mensuplarına sempati duyduğu yönünde bir hava yaratmıştır ve sonunda banlanmıştır bu kadar basit fazla felsefeye gerek yok pkk ve türevleri işid mişid her ne boksa hepsi aynıdır hepsi terör amaçlayan satılmış kandırılmış maşa görevi gören şerefsizler topluluğudur bunları savunan ve Askerimize , Polisimize dil uzatan kişiler Wardom forumlarında barınmaz..
Şerefsizlere şerefsiz dediğin için bozulan şerefsizler var
penqueen soruya su veya bu sekilde kacamak cevap verdi o yuzden teroristleri savunuyor dedidinz ve banladiniz yani oylemi ???
benim kafam pek basmaz bi anlativerin bana o zaman !!!
redyellow diye bir elemana iki soru sormustum !!!
birincisi musluman olmayanlari insan yerine koyuyormusun diye !!!
adam cevap vermemek icin bin dereden su getirdi yine cevap vermedi !!!
e bu adam irkcimi simdi ???
ikincisi ilkokul cagindaki kizlara imam nikahi yapip evlenen sapiklar ceza almalimi dedim !!!
adam yine cevap vermemek icin bin dereden su getirdi yine cevap vermedi !!!
e bu adam sapik mi ???
onu gectim forumda yazilimmimari diye bir mod var !!!
guya okumus birisi !!!
gecen bir konuda yazdi kurtler geleneksiz ve iradesizdir diye !!!
sonrada kivridi yok kendisi degil tarih soyluyormus diye !!!
dedigi tarihte okudugu bir makale imis !!!
bilgisizligini bilgi sanip kurtlere laf ata bu adam irkcimi simdi ???
simdi sizin bu okumus elemanlara wardom da yer var !!!
ama penqoeen e yok !!!
ok !!!
dip not: ben kimseye sapik yada irkci demiyorum !!!
sadece sizin mantigi bu kisilere uyguluyorum !!!