V€nüS
Forum Ustası
Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
Valla tam hatırlamıyorum ama, 2005 yıllarında ben liseye yeni başlayan bir yeni ergenken, arkadaşlarımın msn şifrelerini merak etmemle başladı, sordum google'a bana burayı gösterdi o zamanlardan beri buralardayım işte
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
Heryeri; yeri geliyo programlardan bişeyler tırtıklıyorum, siyasete giriyorum kafamı kazan haline getirp çıkıyorum ama çoğunlukla genel-geyik arasındayım, off-topic diyelim yani.
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
valla o zamanlarda geyik bölümü çok popülerdi, rant vardı bayaa, bir de şu hack işleri flan işte
Wardom size ne kazandırdı?
Hangi birini söyliym ki, her gün yeni bişeyler kazandırmaya devam ediyo, burda olduğum sürece, kendimi diğer internet kullanıcılarından 1 basamak üstün görüyorum
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
Samimiyet.Wardom gibi bu kadar bilgiyi barındıran en fazla 1-2 site daha bulabilirsiniz ama böyle bi samimiyeti barındıran bir site daha olamaz.
Gelelim Size
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
İsmim Murat.Doğma-büyüme İstanbul'da yaşıyorum,
20 yaşındayım.
Gayet bekar bi gencim
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
İşim okumak
Yeditepe Üni. Gıda Müh. öğrencisiyim
Kazasız belasız 1. sınıfı geçmeye çalışıyorum ama zor gibi,
Burcunuz nedir?
Balık
Aşk hayatınız ne alemde?
Bekarım demiştim, geçmişe nasıl mazi derlerse ben de öyle önüme bakıyorum şu aralar.
En belirgin özelliğiniz?
Sakinim, anı yaşarım
Hiç birini aldattınız mı?
Kesinlikle Hayır.
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
Bir an bile boş durmamak lazım şu dünyada.
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
Bazen çevremdekilere ufak yalanlar söyleyebiliyorum, ama her yalandan sonra pişmanlık duyuyorum, ama büyük bi yalanım yok
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
Deli dolu bi çocukluğum oldu, hani bi filmde bi sokaktan kesit gösterirler, çocuklar hep oyun oynar, işte öyle geçti, okuldan çıkardım eve bi uğrardım sonra çıkar akşam gelirdim, böyle geçmiştir yani
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durum beni gerçekten çok üzüyor.
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
ÖSS'de açıkta kalmamak diyebilirim heralde...
Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?
Lise yıllarım kronik komikti, her gün yeni bişey olurdu gülmeden bi gün geçirmezdik, bitanesini anlatiym mesela
lisede siyah renkten başka ayakkabı ve spor ayakkabı yasaktı, bizde yasak deil mi her gün spor ayakkabıyla gelirdik, erkenden gelip içeri girerdik, girişte yakalanmazdık, bi gün yine böyle spor ayakkabıyla geldiğim gün, binaların kapısını açmadılar, bütün girenleri kontrol edip, spor ayakkabılıları eve geri yolluyolardı, beni de çevirdiler tabi, döndüm arka bahçeden bizim sınıfın camına seslendim, yanımda bikaç arkadaşım daha vardı, siyah giyenlerden ayakkabılarını attırdık, onları giyip bizi çeviren hocaların yanından içeri girmiştik, sonra içerde tekrar değiştirmiştik.
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
Hayır.
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
Keşke biraz ders çalışabilsem ya
En sevdiğiniz renk?
Gri.
En sevdiğiniz şarkı?
Rafet El-Roman'ın tüm şarkıları.
En sevdiğiniz film?
Kelebek Etkisi
Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?
Valla iyi işte, normal bi aile hayatım var
En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?
Ex'den Next Olmaz.
Kullanıcı adınız ne demek?
Yeni nickimden bahsedersek; b, hikayesi var ama tam hatırlayamıyorum şuan
Bir de Üsküdar'da bi mekan adıdır Seraglio
Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?
Normal, hayattan zevk almasını bilen biri olarak görüyorum kendimi