Wardom SöyLeşiLer Seraglio Sword1907

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

Valla tam hatırlamıyorum ama, 2005 yıllarında ben liseye yeni başlayan bir yeni ergenken, arkadaşlarımın msn şifrelerini merak etmemle başladı, sordum google'a bana burayı gösterdi :Do zamanlardan beri buralardayım işte

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

Heryeri; yeri geliyo programlardan bişeyler tırtıklıyorum, siyasete giriyorum kafamı kazan haline getirp çıkıyorum ama çoğunlukla genel-geyik arasındayım, off-topic diyelim yani.

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

valla o zamanlarda geyik bölümü çok popülerdi, rant vardı bayaa, bir de şu hack işleri flan işte :D

Wardom size ne kazandırdı?

Hangi birini söyliym ki, her gün yeni bişeyler kazandırmaya devam ediyo, burda olduğum sürece, kendimi diğer internet kullanıcılarından 1 basamak üstün görüyorum :D

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

Samimiyet.Wardom gibi bu kadar bilgiyi barındıran en fazla 1-2 site daha bulabilirsiniz ama böyle bi samimiyeti barındıran bir site daha olamaz.

Gelelim Size

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

İsmim Murat.Doğma-büyüme İstanbul'da yaşıyorum,

20 yaşındayım.

Gayet bekar bi gencim :D

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

İşim okumak

Yeditepe Üni. Gıda Müh. öğrencisiyim

Kazasız belasız 1. sınıfı geçmeye çalışıyorum ama zor gibi,

Burcunuz nedir?

Balık

Aşk hayatınız ne alemde?

Bekarım demiştim, geçmişe nasıl mazi derlerse ben de öyle önüme bakıyorum şu aralar. :D

En belirgin özelliğiniz?

Sakinim, anı yaşarım

Hiç birini aldattınız mı?

Kesinlikle Hayır.

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

Bir an bile boş durmamak lazım şu dünyada.

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

Bazen çevremdekilere ufak yalanlar söyleyebiliyorum, ama her yalandan sonra pişmanlık duyuyorum, ama büyük bi yalanım yok :D

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

Deli dolu bi çocukluğum oldu, hani bi filmde bi sokaktan kesit gösterirler, çocuklar hep oyun oynar, işte öyle geçti, okuldan çıkardım eve bi uğrardım sonra çıkar akşam gelirdim, böyle geçmiştir yani :D

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durum beni gerçekten çok üzüyor.

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

ÖSS'de açıkta kalmamak diyebilirim heralde...:D

Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?

Lise yıllarım kronik komikti, her gün yeni bişey olurdu gülmeden bi gün geçirmezdik, bitanesini anlatiym mesela :D

lisede siyah renkten başka ayakkabı ve spor ayakkabı yasaktı, bizde yasak deil mi her gün spor ayakkabıyla gelirdik, erkenden gelip içeri girerdik, girişte yakalanmazdık, bi gün yine böyle spor ayakkabıyla geldiğim gün, binaların kapısını açmadılar, bütün girenleri kontrol edip, spor ayakkabılıları eve geri yolluyolardı, beni de çevirdiler tabi, döndüm arka bahçeden bizim sınıfın camına seslendim, yanımda bikaç arkadaşım daha vardı, siyah giyenlerden ayakkabılarını attırdık, onları giyip bizi çeviren hocaların yanından içeri girmiştik, sonra içerde tekrar değiştirmiştik.:D

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

Hayır. :)

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

Keşke biraz ders çalışabilsem ya :D

En sevdiğiniz renk?

Gri.

En sevdiğiniz şarkı?

Rafet El-Roman'ın tüm şarkıları.

En sevdiğiniz film?

Kelebek Etkisi

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

Valla iyi işte, normal bi aile hayatım var :)

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

Ex'den Next Olmaz.

Kullanıcı adınız ne demek?

Yeni nickimden bahsedersek; b, hikayesi var ama tam hatırlayamıyorum şuan :D
Bir de Üsküdar'da bi mekan adıdır Seraglio

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

Normal, hayattan zevk almasını bilen biri olarak görüyorum kendimi :)

V€nüS
Forum Ustası
Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

Şehir dışında okusam daha iyi olurdu heralde kendi açımdan :D

En büyük hayaliniz/hedefiniz nedir?

Okulumu bitirmek.

Örnek aldığınız bir kişi var mı?

Birkaç insan var, ama tanımazsınız o yüzden isim vermiyorum :)

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

Arkadaşlarımla birlikte vakit geçirmek diyebilirim, özel bi hobim yok :)

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

Fenerbahçe :)

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

Valla şurda gelip geçiciyiz, hayattan zevk almaya bakmalı bi insan, dolu dolu yaşamalı şu kısacık ömrü.

Sanal aleme bakış açınız nasıl?

Artık bilgisayarın açma düğmesinin yerini bilen giriyo bu sanal-aleme.Sonuçta da solandırıcılık vakaları ve bu tip olaylara çokca şahit oluyoruz, dikkatli olunmalı bence :)

Gelelim siyasete…

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

Güneşi görebilcekmiyiz bi gün, çok merak ediyorum...

Güncel olaylar hakkında yapmak istediğiniz bir yorumunuz var mı?

Herşey ortada, görünen köy kılavuz istemiyo:)

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

Kendileri gibi olsunlar, içten ve samimi.Sömürmesinler forumu, (bu daha çok yeni üyelere gelsin.) :D

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz?

Wardom sıradan "bir" forum değil :D

Sigara gibi, tiryakilik yapıyo, günde bir kez girmessem rahat edemiyorum:D

Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

Türkçe siteler, forumlar arasında sayılı biyer ve ben burda olmaktan gurur duyuyorum, 10 kere de sınırsız yesem yine gelirim:D

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

2008 yılından itibaren 1 küsür seneliğine interneti kestirdim, bu arada net cafeye flan da takılmadım, sonra bi geldim ki, herşey değişmiş, insanlar, üzerinde tartışılan konuar, milletin işi gücü siyaset olmuş, siyasetin çok tutulması (2 sene önceye göre) beni şaşırttı diyebilirim.

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

Karma aldığımda yüzümde ufak bi mutlulk oluyo diyebilirim,

ama burda olduğum için her zaman mutluyum :)

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

Şu nickimi:D:D uzun süredir değiştirmek istiyodum, kararlaştırdığım nickler hep vardı ve çoğuda son bikaç senedir aktif olmayan hatta 0 mesajı bile bulunan üyelerdi.

Bence bi limit getirilsin, örneğin son 3 senedir online olmayan ve hiç mesajı bulunmayan hesaplar silinsin, boşuna kalabalık :D

He nickimi de değiştirebildim kurtuldum artık eski nickimden :D

Yönetimden memnun musunuz?

Yani, şu anda memnun olmamamı sağlayacak bi sebep yok :)

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

uygarözdemir ve necdet35'i wardomun arıları olarak görüyorum, adamlar pozisyonlarının hakkını verşyolar yani :D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Muratı bize daha yakından tanıma imkanı veren sohbet için , kendisine ve Betül hanımefendiye çok teşekkürler :)

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Murat eski nicki Sword1907 di değil mi ?

wardom İstabul buluşmasında karşılaştım kendisiyle..Sevecen sıcakkanlı ve içten tavırlarının yanında acayip çiğköfte hayranlığı olan biri olarak hafızamda yer edindi.Ersan beni ziyarete geldiğinde aradı Murat'ı ama ulaşamadı.Eminönündeymiş işyeri öle hatırlıyorum..[doğruysa pm ile bana bildir çok yakınım ]Kısmet olmadı bizmle yemeğe gelmesine ama o hakkı saklıdır istediği zaman kullanabilir.

Az daha yazarsam hayat hikayen çıkacak ortaya söyleşiden uzun oldu biraz ;)

İçten ve samimi cevaplar için Murat'a söyleşi için V€nüS hanımefendiye teşekkürler.

PlexiNoise
Forum Ustası
Bende buluşmalara katılmak isterim ama yaş 13 olduğu için aranızda ufak kalırım :D

Not:Boy 1.72 şaka değil gerçek :D

Röpörtaj için Venüsê teşekkürler :)

Murat abi senle tanışmak isterim :D

Time4Revenge
Forum Ustası
Seraglio iLe Yapılan Söyleşi Gerçekden Çok Başarılı Olmuş :)

Böyle Bir Söyleşiyi Ana Sayfada iLk Defa Gördüm ve Post Atma Gereği Duydum :)

İnş.iLerleyen Zamanlarda Böyle Söyleşileri Tekrardan Görebiliriz.

Wardom.Org 2010

0x0001
Forum Ustası
güzel söyleşi olmuş. muratın 2. gelişini hatırlıyorum ya da o zaman gördüm. Peker'in bizi sınırsız banladığı gün tanışmıştık kendisiyle :D

o da arada kaynamıştı :D

ne günlerdi be:D:D

V€nüS
Forum Ustası
Bu smılayların 3 katı kadar smilay vardı silmek zorunda kaldım kusura bakma Murat, biliyorum güler yüzlüsün de abartmaya ne hacet:D
Meslektasım olacak ilerde inş, hersey gönlünce olsun inşallah..:)

Seraglio
Forum Ustası
Bu smılayların 3 katı kadar smilay vardı silmek zorunda kaldım kusura bakma Murat, biliyorum güler yüzlüsün de abartmaya ne hacet:D
Meslektasım olacak ilerde inş, hersey gönlünce olsun inşallah..:)
Ne kusuru, biraaz abartmış olabilirim ama tüm değiştirme yetkisini sana havale etmiştim yanlış hatırlamıyosam :):):p

İsmi Murat,burcu Balık,tuttuğu takım Fenerbahçe.

clone'mu,şakamı :D:D
Vay be :D

Belki İstanbul şubenimdir ? olamaz mı :D

FarukBerk
Forum Kalfası
Kendisi bir okey turnuvasında ortağımdı :)

Sağolsun çok samimi ve iyi biridir...

Ayrıca söyleşide emeği geçen herkese teşekkürler...

зSЯa
Forum Ustası
Gercekten güzel ve samimi bir söylesi olmus:)
Murat kardesimizi yakindan tanimis olduk :) Ikinizede cok tesekkür ederim :)

SylarGray.
Banned
murat kardeşimizi bu gün daha da yakından tanımış olduk :D kendisi vakit geçirilecek bir kişilik. onunlayken her an her şeye hazırlıklı olmak gerek :D:D

Dipnot:

Bu adamlayken neyin ne zaman gelceği belli olmuyor :D Aklına boktan bi fikir geliyo yapalım mı diyosun bi kere bile hayır demiyo herif :D Onun yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı :p Hayatının en komik olayını değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum :D:D

- Yönetici düzenlemesi: :
NeCoLaS
Banned
Murat kardeşim memnun oldum...

Söyleşi için Venüse Teşekkürler...

Bu arada ne çok Murat var yaa Wardomda :)

Seraglio
Forum Ustası
murat kardeşimizi bu gün daha da yakından tanımış olduk :D kendisi vakit geçirilecek bir kişilik. onunlayken her an her şeye hazırlıklı olmak gerek :D:D

Dipnot:

Bu adamlayken neyin ne zaman gelceği belli olmuyor :D Aklına boktan bi fikir geliyo yapalım mı diyosun bi kere bile hayır demiyo herif :D Onun yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı :p Hayatının en komik olayını değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum :D:D
napalım, bi yararımız dokunsun diyoruz, tutuyoruz elinden götürüyoruz adamı mutlu olsun diye:D:D sonrası da gelişiyo işte öyle :D