Wardom SöyLeşiLer SpeSific

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"Wardom ile 2004 den yılının sonlarında tanıştım .Arkadaşımla cine 5 i kırmaya çalışırken, program arıyorduk ozaman arama sonuçlarında wardomu gördüm :)"

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Forumda birçok bölümü severim çok önceleri hep hackingle ugraşırdım ama bu aralar genel ve geyik bölümüne çok takılıyorum. "

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"İlk üye oldugum zamanlar pek post atmadım wardoma daha sonra forum ortamını çok sevdim bende paylaşım yapmaya başladım ama ozamanlar birkaç kez verilmiş konu açmıştım ve insanlar üstüme gelmişti :D birde online sayım çok oldugu için hep forumda vantura abimiz de beni uyarmıştı post kasıyorum demişti bu iki olay hep aklımda :D"

Wardom size ne kazandırdı?

"Wardom bana ne kazandırdı ,wardom sayesinde bilgisayar konusundaki bilgi hazinem genişledi ve çok güzel dostluklar kazandım."

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"Wardomda olmazsa olmaz dedigim öyle pek bişey yok wardom bütünüle güzel oldugu için :D"

Gelelim Size)

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"Daha önceleri internet cafe işletiyordum ve teknik servis yapıyordum cafeyi bıraktım ama yine evlere gidip teknik servis veriyorum.

Onun dışında bu aralar iş olmadıgı için babamın işyerinde çalışmak zorundayım :D esnaflık yapıyorum :D seviyormuyum tabikide seviyorum.

Çünkü kendi parasını kazanması insanın çok hoşuna gider bu her ne iş olursa olsun alın teri ile yapılan işin sevilmiyecek bir tarafı yok .
"

Burcunuz nedir?

"İkizler burcuyum .ama özelliklerini taşımam taşıdıgım tek özellikleri duygusallıgım ve yardımserverligim :D"

Aşk hayatınız ne alemde?

"Aşk hayatım süper çok güzel gidiyor uzun süredir bir birlikteligim var zamanı geldiginde o insanla evlenecegim ."

En belirgin özelliğiniz?

"En belirgin özelligim sempatikligimin yanı sıra sinirli olmam :D"

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Evet hayatım boyunca ben hiç kız arkadaşlarıma hizmet etmedim ama şimdiki kız arkadaşım deniz birgün bizim evde kaldı sabah işe götürecektim onu portakal suyu sıktım erkenden kalkıp :D "

Hiç birini aldattınız mı?

"Hiç birini aldattım mı üzülerek söylüyorum aldattım :D lisedeyken 3 katlıydı okulumuz her katta bir kız arkadaşım vardı aynı anda 3 kişiyi aldatıyordum :D"

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Hayat yaşanmak için var bunun felsefesi yapılmaz diye düşünüyorum kaderimde yazan şeyleri yaşıyorum felsefe yapamam.

Herkes gibi yaşayıp gidiyorum taki son nefesime kadar :D "

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"Yalanı pek sevmem söyledigim bir yalan evet lisedeyken katkı parası vermişti annem okula yatırmam için ben yatırdım dedim ama o parayı harçamıştım :D"

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"Küçükken yazlıkta tatildeydim sanırım 11 yaşında filandım köpek ısırmıştı beni hala korkarım köpekten :D"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"Kan kardeşimin ölümü :("

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Ben hayata hep olumlu bakardım yaşayışım arkadaşlarım çevrem herşey güzeldi ara sıra aksiliklerin dışında
yüzüm hep güler günümün çogu zamanları hep mutluyum :D karanlık geceler haricinde."

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

"Kişinin insanlardan farkı olmaz hepimizin duyu organları aynı şekilde ve bir. İnsanlardan tek farkım düşüncelerim ama size şöyle söliyim istanbulda dogup büyüdügüm halde istanbula ayak uyduramamışlıgım var bu çevremdeki insanlardan farklı bir özelligim sanırım :D"

- Yönetici düzenlemesi: :
V€nüS
Forum Ustası
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

"Keşkelere yer yok hayatımda .hayatımdan memnunum :D yanlışlarım oldu fakat o yanlışlar ilerde bana bilgi ve tecrübe olarak geri geldi :D"

En sevdiğiniz renk?

"Yeşil , kahverengi ve siyah."

En sevdiğiniz şarkı?

"When you gone."

En sevdiğiniz film?

"Yeşil yol vee soğuk dağ"

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Ailem heleki annem süper insanlar saolsunlar."

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur ( MEVLANA )

Kullanıcı adınız ne demek?

"SpeSific ( özel olma durumu demek )"

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Pisligin alkoligin biriyim :D ama çokta sevilen biriyim :D"

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"Ben herkesle samimi olmam samimi oldugum insanlar tarafından sevilirim mutsuz etmem arkadaşlarımı.

Ama kız arkadaşıma bagırdıgım zaman mutsuz oluyorum . "

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Hayatımdan memnunum şükür fazla birşeyde gözüm yok birde evlensem yeter :D"

Başka neler var sizi mutlu eden?

"İçki içmek spor yapmak :D:D:D"

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Sade kahve benim en büyük zevkim :D:D"

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Galatasaraylıyım ."

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"Hayattan birşey ummamalı insan çünkü yaşadıgı herşey yaptıgı herşey onun hayatına yaptıgı etkidir.

İnsan hayata pozitif bakmalı ve güçlü olmalı ."

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"Esnaflık yaptım uzun yıllardır bilirsiniz esnaf adam hep insanlarla dialog içindedir İnsanları yeterince tanıyabilirmiyim bilmiyorum ama genel olarak kişiyi çözebilirim."

Gelelim siyasete…

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Şuanda nasıl bir siyasi süreçteyiz ne desem olmaz kötü desem akp li arkadaşkar kızacak iyi desem diger parti taraftarı arkadaşlar kızacak ."

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Wardom üyelerine pek fazla mesajım yok insanları seviyorum her koyun kendi bacagından asılır burda kimse kimsenin annesi babası degilki akıl versin :D"

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"Wardomu seviyorum ailem gibi başka bir forumdada takılmıyorum :D wardomu sevdigim için burdayım sadece."

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Malum en son yaşadıgımız kaza olayı."

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"1st class olduktan sonra bana bir pm geldi sizi mod yapmak istiyoruz olurmusunuz diye ona çok sevinmiştim :D

mehmete sormuştum megersem üyelik çalmak için birkaç kişi oyun oynuyormuş :D"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Wardom dedigim gibi bütünüyle güzel degiştirmek istedigim birşey yok şuan için :D"

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Herkes gibi benimde daha yakın oldugum insanlar var 56 üyenin msn adresi var konuşuyorum devamlı isim vermek istemiyorum.
bu demek degildirki diger üyeleri sevmiyorum yada ayrımcılık yapıyorum forumda kimseyi kollayıp korumuyorum ama dışarda çok iyiyim o arkadaşlarla,

Kısacası herkesi seviyorum ben kendi olan herkesi severim zaten . benim için ifade ettikleri kimi abim gibi kimi kardeşim herkesten akıl alırım dertleşirim.

Ailem gibisiniz ya kısacası :D saygılarımla."

- Yönetici düzenlemesi: :
Zafer
Forum Ustası
Adı üstünde...Yani, "Özel"

SpeSific, iyi yürekli, delikanlı adamdır.

Saygılarımla...

Balamir
Banned
Önderi çok sevirim iyi bir dost iyi bir sırdaştır en güzel dileklerimi sunarım herşey gönlünce olsun önder kardeşim

Unzile
Forum Ustası
Burcunuz nedir?

"İkizler burcuyum .ama özelliklerini taşımam taşıdıgım tek özellikleri duygusallıgım ve yardımserverligim "

Diyorum bir yerden kan çekiyor :p:p

İkizler burcunun duygusal olduğunuda senden duydum Spesific :p

Tanıdık memnun olduk, teşekkür ettik..

Chocolate8
Banned
bu abimizin bana bira sözü vardı:Dcok tatlı biri gercekten önder abi:)tşk paylasım için biramı isterim ama soğuk;):D

Makaveli
Forum Ustası
Kral adamdır kardeşim. Gece aramıştın yüzüne kapamıştım.:D

Halden anladığın için sağol kanka ... :p

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Önder i zaten tanıyordum , gerçi şu ana kadar yüz yüze görüşme imkanımız olmadı ama olur inşallah bu söyleşi vesilesi ile biraz daha yakından tanıdım ve çok memnun oldum kendisine ve Venüs hanıma teşekkürler...

V€nüS
Forum Ustası
Önder şakayı kaldırabilen, sıcakkanlı delikanlı bir arkadaşımız ve iyi ki var :)

sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim kardeşim:eek:

SpeSific
Forum Ustası
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorum ..

betül yenge ii dileklerin ve söyleşi için ayrıca teşekkürler ...

son olarak forumdaki herkes umarım sevdigi ile bir ömür yaşar .

JaS33N
Elit Üye
Önder kardeşim anlatılmaz yaşanır :D anlayışlı sevgi dolu diyorum ya yaşamak lazım :D seni tanımak güzeldi kardeşim bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana...

son olarak forumdaki herkes umarım sevdigi ile bir ömür yaşar .
Sevdiğini bulmak zordur bulanlar ömür boyu yaşasın benim ömrüm kısa olacağından bulmıcam... :D :D