V€nüS
Forum Ustası
Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
"Wardom ile 2004 den yılının sonlarında tanıştım .Arkadaşımla cine 5 i kırmaya çalışırken, program arıyorduk ozaman arama sonuçlarında wardomu gördüm "
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
"Forumda birçok bölümü severim çok önceleri hep hackingle ugraşırdım ama bu aralar genel ve geyik bölümüne çok takılıyorum. "
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
"İlk üye oldugum zamanlar pek post atmadım wardoma daha sonra forum ortamını çok sevdim bende paylaşım yapmaya başladım ama ozamanlar birkaç kez verilmiş konu açmıştım ve insanlar üstüme gelmişti birde online sayım çok oldugu için hep forumda vantura abimiz de beni uyarmıştı post kasıyorum demişti bu iki olay hep aklımda "
Wardom size ne kazandırdı?
"Wardom bana ne kazandırdı ,wardom sayesinde bilgisayar konusundaki bilgi hazinem genişledi ve çok güzel dostluklar kazandım."
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
"Wardomda olmazsa olmaz dedigim öyle pek bişey yok wardom bütünüle güzel oldugu için "
Gelelim Size)
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
"Daha önceleri internet cafe işletiyordum ve teknik servis yapıyordum cafeyi bıraktım ama yine evlere gidip teknik servis veriyorum.
Onun dışında bu aralar iş olmadıgı için babamın işyerinde çalışmak zorundayım esnaflık yapıyorum seviyormuyum tabikide seviyorum.
Çünkü kendi parasını kazanması insanın çok hoşuna gider bu her ne iş olursa olsun alın teri ile yapılan işin sevilmiyecek bir tarafı yok ."
Burcunuz nedir?
"İkizler burcuyum .ama özelliklerini taşımam taşıdıgım tek özellikleri duygusallıgım ve yardımserverligim "
Aşk hayatınız ne alemde?
"Aşk hayatım süper çok güzel gidiyor uzun süredir bir birlikteligim var zamanı geldiginde o insanla evlenecegim ."
En belirgin özelliğiniz?
"En belirgin özelligim sempatikligimin yanı sıra sinirli olmam "
Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?
"Evet hayatım boyunca ben hiç kız arkadaşlarıma hizmet etmedim ama şimdiki kız arkadaşım deniz birgün bizim evde kaldı sabah işe götürecektim onu portakal suyu sıktım erkenden kalkıp "
Hiç birini aldattınız mı?
"Hiç birini aldattım mı üzülerek söylüyorum aldattım lisedeyken 3 katlıydı okulumuz her katta bir kız arkadaşım vardı aynı anda 3 kişiyi aldatıyordum "
Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
"Hayat yaşanmak için var bunun felsefesi yapılmaz diye düşünüyorum kaderimde yazan şeyleri yaşıyorum felsefe yapamam.
Herkes gibi yaşayıp gidiyorum taki son nefesime kadar "
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
"Yalanı pek sevmem söyledigim bir yalan evet lisedeyken katkı parası vermişti annem okula yatırmam için ben yatırdım dedim ama o parayı harçamıştım "
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
"Küçükken yazlıkta tatildeydim sanırım 11 yaşında filandım köpek ısırmıştı beni hala korkarım köpekten "
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
"Kan kardeşimin ölümü "
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
"Ben hayata hep olumlu bakardım yaşayışım arkadaşlarım çevrem herşey güzeldi ara sıra aksiliklerin dışında
yüzüm hep güler günümün çogu zamanları hep mutluyum karanlık geceler haricinde."
Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
"Kişinin insanlardan farkı olmaz hepimizin duyu organları aynı şekilde ve bir. İnsanlardan tek farkım düşüncelerim ama size şöyle söliyim istanbulda dogup büyüdügüm halde istanbula ayak uyduramamışlıgım var bu çevremdeki insanlardan farklı bir özelligim sanırım "
- Yönetici düzenlemesi: :