Wardom SöyLeşiLer Technogirl

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"Abim sayesinde tanıştım, bilgisayarla ilgili ne olursa "uğraşamam wardom'dan bak derdi" sonra da üye oldum hala buralardayım.. :)"

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Off-topiç bir de işim düştükçe Bilgisayar."

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"açtığım saçma sapan konular ve genellikle hep verilmiş olmaları yüzünden Dervish'in kilit vurup beni azarlaması "

Wardom size ne kazandırdı?

"gerçekten çok değer verdiğim abiler,ablalar,arkadaşlıklar.. bilgisayar ve forum bilgisi..
bir de.. gizli kahramanı mı.. :)"

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"üyeler olmazsa olmaz ama içerisindeki bilgiler dökümanlar olmazsa üyeler de olmaz"

Gelelim Size

"gelelimm"

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

"İsmim Merve. Nereliyim?.. İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Kars'lıyım, Doğu'nun Paris'i memleketim oluyor yani..
yaşım konusunda çeşitli rivayetler var profilimde yazıyor yaşım,
evli değilim ama 5 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bi oğlum var. aklınızda bulunsun şimdiden helal süt içen, ben yaşlanınca bana bakacak bi kız arıyorum.
oğlum dediysem leylekler getirmedi yani kardeşim,doğduğu günden beri ben büyüttüğüm için küçük annesi oluyorum :)"

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"Olmayan işi nasıl seveyim.. ev kızıyım ve hiiiçç sevmiyorum :D"

Burcunuz nedir?

"Başak "

Aşk hayatınız ne alemde?

"Ahh.. derin bir iç çektim soruya. AŞK.. benim için güzel alemlerde çünkü ben aşkımı dilediğim gibi yaşıyorum.. Ne demiş Nazım Hikmet "herkes kendinden sorumludur aşkta".. bekliyorum günlerdir sadece bekliyorum :) AŞK'ımı bekliyorum..!"

Evli iseniz eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?

"Evli değilim, kısmetse birgün evlendiğimde cevaplarım,Nasıl tanıştık.. ben hatırladıkça yuh diyorum ya, o deli ben deli laf yarıştıracaktık sözde birbirimizle.. pek romantik değil tanışmamız, sonrası güzel ama :)"

En belirgin özelliğiniz?

"Çevreme şööyle bir bakıyorum, arkadaşlar ailem falan genelde hep deli-dolu olmam ve annemin deyimiyle 5 metrelik dilimdir en belirgin özelliğim :D"

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Olmaz mı,Başkaları için kendimi üzmeyecektim hiç, değmeyecek insanlar hayatıma asla girmeyecekti.. şimdi bakıyorum da başkaları için kendimi çok üzdüm, çok kırdım kendimi.. değmeyecek insanlarla çok uğraştım.. sonunda hep zararlı ben oldum ve benim zararımın kat kat fazlasını ödettim onlara ! "

Hiç birini aldattınız mı?

"Aldatmadım.. "

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Hayatı olduğu gibi yaşamayı severim ille de bir felsefeye uydurmak için kasmam kendimi, olaylara göre felsefelerim kendini gösterir."

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"İşte müthiş soru.. küçük aynama her baktığımda o gördüğüm kız.. o söyledi aslında ben değil..! sırf değmeyecek bir arkadaşımı korumak için 3. olmayacak dediği halde yalan söyledim "O"na.. ve sonra.. kendimi affettirmek için çok uğraştım güvenini komple yıktım, haklıydı bişey de diyememiştim.. ama affedildim sonra.. :)"

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"Hangi birini anlatayım ki , olaylarım baş kahramanı hep abim :D kronolojik sırayla gideyim.
4 yaşımda, hayal meyal hatırlarım onu da Kırklareli'nde oturuyorduk babamın işi nedeniyle, abimle hep yan komşunun kiraz ağacına dalardık,
5 yaşımda, abimle kovalamaca oynarken abim çerme taktı ve abartısız başım kamyonun demirine gömüldü, aynı sene içinde yine abimin itmesi sonucu çenemi dağıttım hala izi duruyor,
6 yaşımda, gece çarşafı kafasına geçirmiş hayalet kılığında korkutmuştu 2-3 ay kendime gelemedim,
7 yaşımda, daha çiçeğim burnumda okula yeni başlamışım, 4 metrelik bi yükseklikten yine abimin yüzünden 21 vites bisikletle uçup kolumu kırdım
vs. vs. :D benim aklımdan asla çıkmayacaklar bunlar, ABBİİİ..!"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"14 yaşımdan sonra başladı üzücü olaylar.. Lise sınavları, kazandığım okul, sonrası, aile sorunlarım..hepsi üst üste gelip berbat hale getirdi beni.. hala etkisindeyim üzmeye devam ediyor :)
Bir de.. abimin nöbetleri.. "

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Küçükken bir şekere de mutlu olurdum.. öyle çok geçmişe gitmeme gerek yok, affettiği gün.. o iki kelimeye uzun bir aradan söylediği gün, o ses tonu. oyy.. :) (gözlerim doldu.. :eek:)"

Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?

"Ortaokuldayken müthiş bir kavga çıkarmıştım, okulda kız-erkek herkes birbirine girmişti . kavga ettiğim kızlardan biri bıçak çekmişti, hemen üstüne müdür disiplin falan okul yıkılıyor resmen, zaten bütün öğretmenlerle aram kötü zeki,çalışkan,afacan öğrenci modeliyim, herşeyi başlatan olayların sorumlusu olan ben, disiplin odasından ceza almadan çıkan tek kişi de ben :D aklıma geldikçe gülme krizine giriyorum süper olaydı.. Zekamı kullanıp sıyrılmıştım olaydan :cool:"

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

"Çok çok farklı bir yönüm yok etten-kemikten bir insanım bende "

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

"Keşke, keşke zamanında ailevi sorunları o kadar dert etmeyip, bardağın dolu tarafını görseydim.."

En sevdiğiniz renk?

"Ailemin sen nasıl gençsin az cıvıl cıvıl ol demesine rağmen; SİYAH "

En sevdiğiniz şarkı?

"Genel de ruh halime göre değişir ama yine de bir favorim vardır..
Bana Bir Masal Anlat Baba (babamı çok sevdiğimden sanırım )
Videoyla Esra Abla'mızı (Blu3) hatırlamış olalım "

En sevdiğiniz film?

"Babam ve Oğlum.."

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Öyle çekirdek aile modeli değiliz, geniş koocaman bir aile :ve hepsini çok seviyorum bu koca ailenin tek genç kızıyım, havamdan geçilmez :cool:

Tabii kalbimin bir tanesi de vardır, BABAM herşeyim benim.."

V€nüS
Forum Ustası

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir.."

Kullanıcı adınız ne demek?

"Yunan mitolojisinde teknoloji tanrıçasının kızı,
değil tabii ki :)
Teknolojik Kız, Teknoloji Kızı nasıl yorumlarsanız.."

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Kimi zaman kaya kadar sert görünsem de, minik bir kedinin miyav sesi bile üzer beni.. herşeye ağlayan ama gözyaşlarını kimseyle paylaşmayan, kimseye göstermeyen.. verdiği kararlardan çabuk cayabilen, bir söyleyene bin cevap veren bir kız işte.."

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"Mutluluk insanın kendisiyle alakalıdır, ben ne kadar mutlu etmeye çalışsam da mutlu olmayı istemeyen birine daha ne yapabilirim ki ?
mutsuz ettiğim insanlar da var, üzülmemi istemeyen insanları, üzülerek mutsuz ederim çoğu zaman.."

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Yaşadığım hayatı ben seçmedim, önüme tek şıklı bir soru geldi cevap vermeme hakkım yoktu. yine de herşeye rağmen herşeyim var, çok şükür bir ailem var beni seven insanlar var çevremde, şu da olsa memnun olurum dediğim pek birşey yok.. var da özel :)"

En büyük hayaliniz/hedefiniz nedir?

"Herkes gibi mutlu güzel bir evlilik, kıvır kıvır saçlı bir kız bebiş kim istemez ki.. hedefim de açıköğretim kabusunu bitirip bir an önce Bilgisayar Mühendisi olmak, epey bi zaman var inancımı yitirmedikçe bu yolda ilerliyorum "

Başka neler var sizi mutlu eden?

""O" var suskunlarda olsa da :) çoğu zaman aileden gelen siyasi görüşlerinden dolayı ağzıma geleni söylesem de bacım var (kankam..), kitaplarım var okumaya başladığımda içlerinde kaybolduğum.. var işte ilk olarak bu üçlü geldi aklıma."

Örnek aldığınız bir kişi var mı?

"Tabii ki var: Babam.."

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Dantel yapmak falan diyormuşum şimdi :D kitap okumayı çok severim, müzik dinlemeyi, bilgisayara dalıp saatlerimi geçirmeyi, bir de atkı falan örmeyi severim sevdiğim insanlar için, en son bir hayvan şekliyle turuncu atkı yapmıştım. "

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Galatasaray demiş bir kere amcam öyle gidiyor , sorsalar Arda'dan başka futbolcusunu bilmem:D"

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"Hayata güzel taraflarıyla bakmalı.. üzülmenin de bir zamanı vardır hayatta mutlu olmanın da, acıyı da sevinci de taşıyabilecek güçte olmalı ,hayat genelde adaletsizdir, kendini herşeyin en iyisine layık görüp, en iyisini çekip almayı ummalı bana göre.. "

Sanal aleme bakış açınız nasıl?

"Kendini bilene sanal da bir alem ,günümüz de gerçekten gerekli olan en azından benim için eksikliği fazlasıyla duyulan bir yer, sanaldayım diye kendini kaybetmek çok yersiz ve saçma.. vardır öyle tipler adları,tipleri,kişilikleri çakmadır.. bu tiplere komple karşıyım :)"

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"Karşımdaki insan "L" dediğinde "tamam tamam anlaşıldı Çorum diyecek" gibisinde bir anlama yeteneğim yok , zamanla anlaşılır kimin ne mal olduğu :)"

Gelelim siyasete…

"Gelelim mi acaba? "

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Hiç bir fikrim yok.. herkes kendi aleminde, bal tutan parmak yalamıyor, bal kavanozunu kapağıyla mideye indiriyor artık.. siyaset bu değil, başa geldik ne kadar götürürsek kârdır düşüncesi var siyasetçilerde.. Yazık..!
Ve milletimiz bana dokunmayan yılan bin yaşasın görüşünde.. bu fikirler değişmedikçe oy sandığında elektrik tasarrufu sağlamak zor ;)"

Güncel olaylar hakkında yapmak istediğiniz bir yorumunuz var mı?

"Çoğu güncel olaya gülme krizlerine giriyorum ne oluyor len diye.. insanlar iyice çığrından çıktı.. tecavüzcülere mi bela okuyayım, milleti dolandıranlara mı, cinnet geçirenlere sebep olanlara mı bilmiyorum.."

Birazdan forumdan konuşalım..

"Konuşalım hay hay :)"

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Hmmm.. Herkes kendi aleminde forumda.. hepinize selam ederim,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum :D"

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz?

"Kaliteli olduğu için ,forum çok sanal alemde.. wardom benim ilk göz ağrım kopamıyorum bir türlü ve içerisindeki ortam vakit ayırmamın tercihinin en büyük nedeni.."

Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"Türkiye'de Hack adına adını duyurmayı başarmış, süper imajı olan bir forum "

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Hangi birini sayayım ,yakın zamandan bir tanesini söyleyeyim, Almila olayına inanılması beni çok şaşırtmıştı .."

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"Forumda mutlu olduğum ann.. sanırım ilk profil yorumum :eek:"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Değişikliğe gerek yok bence bu haliyle gayet iyi. "

Yönetimden memnun musunuz?

"Memnunum neden memnun olmayayım :) "

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Şimdi şu kısım da " amma gıcık kızmış" diyecekler olacak eminim,
Ben öyle hepinizi seviyorum diye kalıplaşmış cümleyi kullanmıyorum.
hepinizi seviyorum dediğimde bunun içinde melisa24 de giriyor almila da :D
ne yani bunları da sevecek değilim ya,
benim için değerli olan üyeler zaten kendilerini bilirler, sevdiğim saygı duyduğum üyeler elbette ki var.
kullanıcı adı verirdim tabii ki ama unuttuğum aklıma gelmeyen kişiler olur sonra ben üzülürüm, onlar kırılır.
300bin küsür bir yana, bir kişi bir yana demeden de edemem tabii :p :)

Herkese Saygı ve Sevgilerimle :)"

Makaveli
Forum Ustası
Ya betül bu röportaj gerçeği yansıtmıyor.:D

Bilmedikleriniz var öncelikle süpürgeli bi cadı merve birde bi pasaklı sormayın.:D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili sanal kızım Merve yi yakından tanıma imkanı veren sohbet için kendisine ve Betül hanıma teşekkür ederim...:)

Altunizade
Forum Ustası
Forumun zıpır mı zıpır tatlı mı tatlı kızı,

Ben onun mahmut abisiyim o benim merve kardeşim..

Forumun olmazsa olmazlarından, hayatta başarılar diliyorum :)

Peker
Forum ustası
Merve sevdiğim bir kardeşimdir..

Onu detaylı tanımaktan memnun olduk teşekkürler Betül...

Allah yolunu açık etsin,her daim mutlu ol kardeşim...

Saygılarımla.

SpeSific
Forum Ustası
Delidir ne yapsa yeridir :d gecenlerde baya işlettik kızı ama neyse :d

saygıyla selamlıyorum kızlar sizi ( betül , merve )

KaRDélén..
Cool Üye
İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Kars'lıyım, Doğu'nun Paris'i memleketim oluyor yani..

dogunun parısı dıyarbakır deılmıydı ))) basak burcları cok tıtız olur yaa pasaklı demeyın kıza.tanımam grcı ama asabı bıraz galıba:)) saka ska Allah bahtını acık etsın

yasba
Forum Ustası
Bir kardeşimizi daha yakından tanıma fırsatı bulmuş olduk , bu güzel söyleşi için teşekkürler , bende Karsta askerlik yapmıştım sayenizde Karsı yadetmiş oldum bir kez daha .

Erkekler anneye kızlarda babaya çok düşkün olur derler bakıyorumda Mervede babaya çok düşkün , demek denilenler doğruymuş .