V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?
"Abim sayesinde tanıştım, bilgisayarla ilgili ne olursa "uğraşamam wardom'dan bak derdi" sonra da üye oldum hala buralardayım..
Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?
"Off-topiç bir de işim düştükçe Bilgisayar."
İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?
"açtığım saçma sapan konular ve genellikle hep verilmiş olmaları yüzünden Dervish'in kilit vurup beni azarlaması "
Wardom size ne kazandırdı?
"gerçekten çok değer verdiğim abiler,ablalar,arkadaşlıklar.. bilgisayar ve forum bilgisi..
bir de.. gizli kahramanı mı..
Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?
"üyeler olmazsa olmaz ama içerisindeki bilgiler dökümanlar olmazsa üyeler de olmaz"

Gelelim Size
"gelelimm"
İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )
"İsmim Merve. Nereliyim?.. İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Kars'lıyım, Doğu'nun Paris'i memleketim oluyor yani..
yaşım konusunda çeşitli rivayetler var profilimde yazıyor yaşım,
evli değilim ama 5 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bi oğlum var. aklınızda bulunsun şimdiden helal süt içen, ben yaşlanınca bana bakacak bi kız arıyorum.
oğlum dediysem leylekler getirmedi yani kardeşim,doğduğu günden beri ben büyüttüğüm için küçük annesi oluyorum
İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?
"Olmayan işi nasıl seveyim.. ev kızıyım ve hiiiçç sevmiyorum
Burcunuz nedir?
"Başak "
Aşk hayatınız ne alemde?
"Ahh.. derin bir iç çektim soruya. AŞK.. benim için güzel alemlerde çünkü ben aşkımı dilediğim gibi yaşıyorum.. Ne demiş Nazım Hikmet "herkes kendinden sorumludur aşkta".. bekliyorum günlerdir sadece bekliyorum
Evli iseniz eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?
"Evli değilim, kısmetse birgün evlendiğimde cevaplarım,Nasıl tanıştık.. ben hatırladıkça yuh diyorum ya, o deli ben deli laf yarıştıracaktık sözde birbirimizle.. pek romantik değil tanışmamız, sonrası güzel ama
En belirgin özelliğiniz?
"Çevreme şööyle bir bakıyorum, arkadaşlar ailem falan genelde hep deli-dolu olmam ve annemin deyimiyle 5 metrelik dilimdir en belirgin özelliğim
Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?
"Olmaz mı,Başkaları için kendimi üzmeyecektim hiç, değmeyecek insanlar hayatıma asla girmeyecekti.. şimdi bakıyorum da başkaları için kendimi çok üzdüm, çok kırdım kendimi.. değmeyecek insanlarla çok uğraştım.. sonunda hep zararlı ben oldum ve benim zararımın kat kat fazlasını ödettim onlara ! "
Hiç birini aldattınız mı?
"Aldatmadım.. "

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?
"Hayatı olduğu gibi yaşamayı severim ille de bir felsefeye uydurmak için kasmam kendimi, olaylara göre felsefelerim kendini gösterir."
Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?
"İşte müthiş soru.. küçük aynama her baktığımda o gördüğüm kız.. o söyledi aslında ben değil..! sırf değmeyecek bir arkadaşımı korumak için 3. olmayacak dediği halde yalan söyledim "O"na.. ve sonra.. kendimi affettirmek için çok uğraştım güvenini komple yıktım, haklıydı bişey de diyememiştim.. ama affedildim sonra..
Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?
"Hangi birini anlatayım ki , olaylarım baş kahramanı hep abim
4 yaşımda, hayal meyal hatırlarım onu da Kırklareli'nde oturuyorduk babamın işi nedeniyle, abimle hep yan komşunun kiraz ağacına dalardık,
5 yaşımda, abimle kovalamaca oynarken abim çerme taktı ve abartısız başım kamyonun demirine gömüldü, aynı sene içinde yine abimin itmesi sonucu çenemi dağıttım hala izi duruyor,
6 yaşımda, gece çarşafı kafasına geçirmiş hayalet kılığında korkutmuştu 2-3 ay kendime gelemedim,
7 yaşımda, daha çiçeğim burnumda okula yeni başlamışım, 4 metrelik bi yükseklikten yine abimin yüzünden 21 vites bisikletle uçup kolumu kırdım
vs. vs.
Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?
"14 yaşımdan sonra başladı üzücü olaylar.. Lise sınavları, kazandığım okul, sonrası, aile sorunlarım..hepsi üst üste gelip berbat hale getirdi beni.. hala etkisindeyim üzmeye devam ediyor
Bir de.. abimin nöbetleri.. "
Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?
"Küçükken bir şekere de mutlu olurdum.. öyle çok geçmişe gitmeme gerek yok, affettiği gün.. o iki kelimeye uzun bir aradan söylediği gün, o ses tonu. oyy..
Başınıza gelen en komik olay ne idi bugüne dek?
"Ortaokuldayken müthiş bir kavga çıkarmıştım, okulda kız-erkek herkes birbirine girmişti . kavga ettiğim kızlardan biri bıçak çekmişti, hemen üstüne müdür disiplin falan okul yıkılıyor resmen, zaten bütün öğretmenlerle aram kötü zeki,çalışkan,afacan öğrenci modeliyim, herşeyi başlatan olayların sorumlusu olan ben, disiplin odasından ceza almadan çıkan tek kişi de ben

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?
"Çok çok farklı bir yönüm yok etten-kemikten bir insanım bende "
Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?
"Keşke, keşke zamanında ailevi sorunları o kadar dert etmeyip, bardağın dolu tarafını görseydim.."
En sevdiğiniz renk?
"Ailemin sen nasıl gençsin az cıvıl cıvıl ol demesine rağmen; SİYAH "
En sevdiğiniz şarkı?
"Genel de ruh halime göre değişir ama yine de bir favorim vardır..
Bana Bir Masal Anlat Baba (babamı çok sevdiğimden sanırım )
Videoyla Esra Abla'mızı (Blu3) hatırlamış olalım "
En sevdiğiniz film?
"Babam ve Oğlum.."
Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?
"Öyle çekirdek aile modeli değiliz, geniş koocaman bir aile :ve hepsini çok seviyorum bu koca ailenin tek genç kızıyım, havamdan geçilmez
Tabii kalbimin bir tanesi de vardır, BABAM herşeyim benim.."