wardomaster
Forum Kalfası
Güzel bir söyleşi olmuş
Sende taktın benim evde kalmama Cash hıhSamini bir söyleşi daha olmuş evde kalmaya devam![]()
Bende memnun oldum Şahin Abitanistigima memnun oldum ben de JOKER!![]()
Ha hay..Ya betül bu röportaj gerçeği yansıtmıyor.![]()
Bilmedikleriniz var öncelikle süpürgeli bi cadı merve birde bi pasaklı sormayın.![]()
Ben teşekkür ederim Necdet BabaSevgili sanal kızım Merve yi yakından tanıma imkanı veren sohbet için kendisine ve Betül hanıma teşekkür ederim...![]()
Sağol abicimmForumun zıpır mı zıpır tatlı mı tatlı kızı,
Ben onun mahmut abisiyim o benim merve kardeşim..
Forumun olmazsa olmazlarından, hayatta başarılar diliyorum![]()
Taktın sende çingenelere Aykut abi yaaAt arabasıyla kağıt toplayan Üsküdar çingenesi.![]()
Teşekkür ederim Peker Abi. her ne kadar pek bi muhabbetimiz olmasa da sende sevdiğim abilerimdensinMerve sevdiğim bir kardeşimdir..
Onu detaylı tanımaktan memnun olduk teşekkürler Betül...
Allah yolunu açık etsin,her daim mutlu ol kardeşim...
Saygılarımla.
işletimişmişmişmiş..mişDelidir ne yapsa yeridir :d gecenlerde baya işlettik kızı ama neyse :d
saygıyla selamlıyorum kızlar sizi ( betül , merve )
artık o kadar takıntım kalmadı ya converseden başka ayakkabı giyemez oldumconverse li çingene takıntın vardı senin o ayakkabılara dimi kıs![]()
Dünya bir yana babam bir yanaErkekler anneye kızlarda babaya çok düşkün olur derler bakıyorumda Mervede babaya çok düşkün , demek denilenler doğruymuş .
az mı duydum bunu be.. xD xD"Ailemin sen nasıl gençsin az cıvıl cıvıl ol demesine rağmen; SİYAH "
ilk defa böyle bişi duydumWardom size ne kazandırdı?
gizli kahramanı mı.."
[duymaya devaaamaz mı duydum bunu be.. xD xD
o ve özürTechnogirl seni tanımak güzeldi abin geçmiş şeyler için özür dilemiştir umarım![]()
aklın yolu birdir derler gurban olduğumcadıcık seni seni
bu arada ikimizin sasırdıgı olay aynıymıss![]()
bir de.. diye başlıyor o cümleilk defa böyle bişi duydum![]()
![]()
saygılar
ehh kimin abisi var psikopatlıkbi an mervenin abisi psikopatmış gibi bakıyordum sanırım nöbet felan yazdıklarına göre hastalığı olması gerekgeçmiş olsun kardeşimde nöbet geçiriyor arada
![]()
ellerine sağlık betül abla merve'yi daha yakından tanımış olduk .. ev temizleme süpürme felan bunları yazmamış![]()