Wardom SöyLeşiLer uygarozdemir

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"Ne ararken burayı bulduğumu hatırlamıyorum ama doğum günümün ertesinde üye olmuşum.. :)"

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"Programlar tabiki.. Uzun uğraşlar sonucu bölümü Türkiye çapında bir bölüme dönüştürdüğümüze inanıyorum.. O kadar konu çoğu forumun programlar bölümünde yoktur.. Ayrıca senin Genel bölümü konu sayısınıda geçicez V€nüS kısa bir süre sonra, eheh :)"

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"Spor bölümünde güzel tartışmalar olurdu, içine kendiminde dahil olduğum.. Hatta Galatasaraya 6s falan yazmışlığımda vardır :) Şimdiki aklım olsa yalnız ortalığı kızıştıran üyeleri yollatmazdım, arıyorum o günleri spor bölümü için..."

Wardom size ne kazandırdı?

"Sağlam arkadaşlıklar ve dostluklar diyebilirim.. Sosyal bir insan sayılmam, internet üzerinden daha kolay iletişim kurabiliyorum bu yüzden.."

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"1st class.. Çünkü o olmazsa büyük ihtimal site ayakta durmakta için bol reklamlar ile dolucaktır.."

Gelelim Size

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

"Uygar Özdemir.. Yaş 26 - Evli.."

Burcunuz nedir?

"Koç.."

Aşk hayatınız ne alemde?
Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?

"ICQ'dan tanıştık.. :) O beni buldu, msn e geçtik sonra, dahada sonra telefon numaraları verildi falan derken birde baktık çıkıyoruz.. İnsanın kafasına uygun vede güzel bir sevgili bulmasından daha güzel ne olabilir ki ;) 14 Şubat'da Nikah yapıp 14 Temmuzda evlendik, 1 yılı aşkın süredir evliyiz yani.."

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Bayaa bi düşündümde, yok sanırım :)"

Hiç birini aldattınız mı?

"Asla... Gurur duyduğum yönlerimdendir..."

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"Üzerinde durduğumda beni mutsuz edicek şeyleri siler geçerim.. En iyisidir..."

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"Yalan söylemem, söyleyenide sevmem.."

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"İki soru aşağıda cevabı :)"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"Yaşadığım ayrılıklar üzmüştür.."

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Hiç unutmam.. İlkokul 3'de annem bakkala yollamıştı beni, apartmandan çıktım, o sırada babam işten dönüyor, bahçeden içeri girmiş ve elinde kocaman bir paket.. İçinde bir Commodore 64 bilgisayar :)"

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"Makina Mühendisiyim.. Mesleğimi seviyorum fakat işimi sevmiyorum :) Daha iyi yerleri hakettiğimi düşünüyorum, bakalım, zamanla olucak inşallah.. ;)"

En belirgin özelliğiniz?

"İstikrarlı kişilk yapım.."

En sevdiğiniz renk?

"Siyah - Gri"

En sevdiğiniz şarkı?

"The Beatles - Girl"

En sevdiğiniz film?

"Ocean's Eleven - Twelve - Thirtheen"

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"Fedakar eş - Fedekar baba - Fedakar anne - Şirin kız kardeş :)"

V€nüS
Forum Ustası

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Bir Ülkenin Geleceği Mühendislerinin Becerisi İle Sınırlıdır."

Kullanıcı adınız ne demek?

"İsim Soyisim :)"

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Sevgi dolu, fedekar, sadık bir eş.. Pek arayıp sormasamda arkadaşlarının kalplerinde her zaman yerini hissettiren samimi bir dost.. Zeki bir mühendis :D"

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"Valla eşim mutlu, önemli olanda bu ;)"

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"Genel anlamda mutluyum ama Koşulları daha iyi bir işe hayır demem.. :)"

Başka neler var sizi mutlu eden?

"Eşim, yemekleri ve Wardom :)"

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Gitar çalarım, klasik müzik dinlerim.."

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Spor bölümü moduyuz ama olmadı şimdi bu soru :D Fenerbahçeliyim.."

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"Öncelikle her durumda hayatı paylaşabiliceği ve her açıdan huzuru bulabiliceği bir yuva, mesleki hedeflerine ulaşarak çalıştığı her andan zevk duyucağı bir iş.."

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"%99"

Gelelim siyasete…

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Bu hükümetten bir cacık olmaz.. Beceriksiz, üstüne üstlük rejim aleyhtarı kişilerin ülkenin önemli noktalarını ele geçirmiş olmasından son derece rahatsızlık duyuyorum.. Sol görüşün karizmatik bir lider ile tek çatı altında birleşmesi gerekmektedir Akp hükümetinin gitmesi için.. Yoksa daha çook dururlar burada..."

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Seviyeli tartışın... Bol paylaşım yapın..."

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"İlk zamanlar ciddiye aldığım bir yer değildi burası.. Zamanla insanlar beni sevdikçe, ben insanları sevdikçe alıştım ve artık bunca sevenimin ve sevdiğimin olduğu bir yeri bırakmak hiç aklımdan geçmiyor.. Bu yüzden vakit ayırıyorum, 500.000. post özel yaparsam şaşırmayın :D:p"

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Şaşırtan değil ama çok üzen DArtagnan'ın ayrılmasıdır..."

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"Moderatör yazıldığım gün.. ;)"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"Warez e daha fazla yöneltirdim.. Adult, divx ve mp3 paylaşımlarına izin verirdim.. Din bölümü açardım.. Her telden kişiye hitap ederdi, tabi yasal zorluklarını bir kenara bırakarak yazıyorum bunları..."

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Paylaşımcı ve ağzı iyi laf yapan üyeleri daha çok seviyorum.. Forumda hükümet yanlısı olsun, muhalif olsun çok güzel konuşan üyeler var, düşündüklerini ahenkle ekrana dökenlere saygı duyuyorum..."

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Uygar Özdemir i daha yakından tanıma imkanı veren söyleşi için teşekkürler..Wardom denince ilk akla gelen isimlerden ..Saygın ve kaliteli arkadaşlarımızdan birtanesi , hayatın her alanında Wardom da olduğu kadar başarılı olduğuna emin olduğum bir insan kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum ...

Zafer
Forum Ustası
"Wardom Proğramlar Bölümü" Beyin merkezidir Uygar.

Bu samimi söyleşi dolayisiyle kendisini çok daha yakından tanıma imkanımız oldu. Eşi ile mutlu bir yaşam temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla...

dockhanger
Forum Ustası
uygarım özdemirim, esprilerimin kıymetini bilen ender insanlardan seviyorum bu adamı :D

Güzel söyleşi olmuş, ellerine sağlık bi tanem,

Uygar izmirde pizzacı sohbetlerini özledim lem :)

valla bende özledım bi ara yapmak lazım yıne yaaa uygarı seviyorum iyi bi insan realde gördum süperdi özledım o pizzacı muhabbetini bu arada yine olursa butun masraflar benden bak ona göree

0x0001
Forum Ustası
daha yakından tanımış olduk :)

Diğer moderatörlerimiz gibi kaliteli bir moderatör :)

blackmode
Forum Ustası

Daha iyi yerlere layık olduğunu düşünüyorsan gel İstanbul'a.:)

(Hafıza bira içirmiş adamım gelde senide bozalım.:D)

Cash
Forum Ustası
bu uygar çok utanmaz birde utanmadan söyleşi yapmış:)

bir kaç gün önce gördüm ben bunu başka forum da takılıyordu ( ben onu izliyordum yanlış anlamayın ) orada program falan veriyorlar uygar da hemen eline sağlık benim çok işime yaradı falan yazıyor 2 dakika sonra bakmışım programı buraya atmış:)

Uygar'i severim tanımış daha yakından tanımış olmakdan memnun oldum

her ikinize de teşekkürler.

wyruss
Forum Ustası
Uygar abinin çok kafasını şişirmişimdir sorularımla ama sağolsun hiç bıkmadan cevapladı bütün sorularımı :)

Seni tanımak güzel, Mutluluklar içinde yaşaman dileğiyle :)

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
uygar ilginç :) ama bir o kadar süper bir mod :)

spor bölümlerinde çok konu açıyor diye banlamıştım eheh ama smodluğunada gözümü kırpmadan onay verdim.Aynen spor bölümünden programlara yazmam gibi.

Yolun açık olsun harkulade bir insansın..

sidar2000
Forum Ustası
forumda ilk pm den konusup yardım aldıgım insan :) . cok calıskan bır
s-mod .

ayrıca uygar üstad bunu demeden gecemeyecem :D . su adult bolumunu acsak iyi olcak hazır sen s-mod olmusken acalım :D. cok dehset paylasım yapar . wardomun her karesini nette duyururuz :) . wabaza cok wuser var :D :)

- Yönetici düzenlemesi: :