smoddur diye demiyorum :) super adam. eksik olma uygar.
wardom clon Daimi Üye 3 Aralık 2009 #62 Zamanında programlar bölümünü canlandırmakla beraber adeta bölümün can damarını teşkil eden, azimli dürüst ve saygı değer birisidir.
Zamanında programlar bölümünü canlandırmakla beraber adeta bölümün can damarını teşkil eden, azimli dürüst ve saygı değer birisidir.
ShareMan+ Forum Kalfası 18 Şubat 2011 #65 Uygar Özdemir Büyük İnsan , Büyük Paylaşımcı..Wardoma Kayıt Olduğum Günden Beri Wardoma Bağlayan Abime Teşekkür Ediyorum . Güzel Söyleşi Olmuş
Uygar Özdemir Büyük İnsan , Büyük Paylaşımcı..Wardoma Kayıt Olduğum Günden Beri Wardoma Bağlayan Abime Teşekkür Ediyorum . Güzel Söyleşi Olmuş
hasankardas Daimi Üye 2 Ocak 2012 #66 yıllardır bu forumda profilinde antalya yazıpta hiç tanışma fırsatım olmadığı değerli üstat saygılar sunarım Okumak güzeldi
yıllardır bu forumda profilinde antalya yazıpta hiç tanışma fırsatım olmadığı değerli üstat saygılar sunarım Okumak güzeldi
harabesin Daimi Üye 28 Temmuz 2013 #70 AdrenaLiN_ demiş ki: askerde uygar usta hala Hepsini görmek için tıklayın... bayadır kimse uğurlamıyor onu askere. Ben gideyim bari abimizi uğurlayayım
AdrenaLiN_ demiş ki: askerde uygar usta hala Hepsini görmek için tıklayın... bayadır kimse uğurlamıyor onu askere. Ben gideyim bari abimizi uğurlayayım