Wardom SöyLeşiLer vantura

V€nüS
Forum Ustası

Wardom ile ne zaman ve nerde tanıstınız?

"wardom ile 17.haziran 2006 tarihinde bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım.halende buradayım:)"

Forumda en sevdiğiniz bölüm hangisi?

"wardom Spor bölümleri"

İlk üye olduğunuz zamanlarda aklınızda kalan şeyler nelerdir?

"bukadar büyük bir sitede "bakalım nelerle karşılacağım?"demiştim"

Wardom size ne kazandırdı?

"Bilgisayar bilgimi oldukça geliştirdi.dostluklar kazandırdı"

Wardomda olmazsa olmaz dediğiniz şey?

"üyeler"

Gelelim Size

İsim nedir, nerelisiniz? ( mahsuru yoksa yaş evlilik gibi detaylarla da aydınlatın bizi )

"Adım Aydın 07.05.1965. 43 yaşındayım Almanya Doğumluyum.almanca ve İngilizce bilirim.Almancayı anadilim gibi konuşup yazarım.evliyim biri 4.sınıfa,diğeride lisede okuyan 2 oğlum var."

İşiniz? İşinizi seviyor musunuz?

"22 yıllık trafik müşavirliğini bırakıp malum piyasa şartlarından dolayı yepyeni bir sektöre girdim.işimi şimdilik açıklamak istemiyorum.insanlar işlerini sevmeliki başarı gelsin."

Burcunuz nedir?

"Boğa Burcuyum ve özelliklerini taşıyorum."

Aşk hayatınız ne alemde?

"Eşimle mutluyum."

Eşinizle nerede, nasıl tanıştınız? Kaç yıldır evlisiniz?

"Eşimle bir tanıdık vasıtasıyla tanıştım.iyiki tanışmışım:)16 yıllık evliyim."

En belirgin özelliğiniz?

"Disiplini severim,sert olduğum söyleniyor.ama forumda yakından beni tanıyanlar öyle olmadığımı bilirler."

Hayatta hiç yapmam deyip de yaptığınız şeyler var mı?

"Evet var.Bir kampanya için sabahın köründe market önünde beklemiştim.Birdaha asla yapmayacağım bir olay"

Hiç birini aldattınız mı?

"Hayır,asla yapmadım"

Hep peşinden gittiğiniz bir hayat felsefeniz var mı?

"hayat birkereliğine verilmiş bir şanstır,bunu iyi kullanmak gerek"

Söylediğiniz ama pişman olduğunuz en büyük yalan ya da söz?

"Yok"

Küçüklüğünüzden aklınızda kalan bir olay var mı?

"2,5 yaşlarında Almanyada bir gölde boğularak ölüyormuşum.Rahmetli babam son anda farketmiş ve kurtarmış"

Hayatınızda sizi en çok üzen olay ne idi?

"Babamın gözlerimin önünde son nefesi verişi.bu durumu ölene kadar unutmam"

Hayatınızda sizi en mutlu eden olay ne idi?

"Eşimi istemeye gittiğimiz ve söz kesildiği an ve çocuklarımın doğumları.baba olmak anlatılmaz yaşanır:)"

Diğer insanlardan çok farklı bir yönünüz olduğunu düşünüyor musunuz?

"gayet normal bir insanım.bir farkım yok"

Hayatınızdan keşke dediğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız?

"Askerliğimin bitiminde annemin bana sunduğu çok iyi işler vardı.ama istemem dedim.:) şimdi pişman olmak işe yaramıyor:)"

En sevdiğiniz renk?

"mavi"

En sevdiğiniz şarkı?

"Jon Bonjovi- Blaze of Glory"

En sevdiğiniz film?

"Er Ryan'ı Kurtarmak,Papillon(Kelebek),"

Aileniz hakkında söylemek istediğiniz şeyler?

"ailem benim herşeyim"

En sevdiğiniz sözü bizimle paylaşır mısınız?

"Herşeyi denerim,ama yapabildiklerimi yaparım."

Kullanıcı adınız ne demek?

"Çok eski bir Meksika efsanesi kahramanı"

Bize kendini nasıl tanıtırsınız kendi sözcüklerinizle?

"Reel hayatta neysem,sanal düyada'da öyleyim"

İnsanları yeterince mutlu ettiğinize inanıyor musunuz ya da mutsuz ettiğiniz insanlar var mı?

"İnsanların tamamını mutlu etmek mümkün değildir.bir kısmı mutlu olurken,diğer kısmı ise mutlu olamaz."

Hayatınızdan memnun musunuz? Şu da olsa daha memnun olurum dediğiniz şeyler var mı?

"hayatımdan mutlu olmaktan başka bir çare yok.Keşke şu kriz olmasaydı daha iyi olurdu"

Başka neler var sizi mutlu eden?

"bazen küçük şeylerdende mutlu olabiliyorum."

Özel zevkleriniz ya da hobileriniz var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?

"Balık tutmak,Tavla oynamak,Playstation ve Futbol"

Takım tutuyorsanız hangi takımlısınız?

"Evet Bende takım tutuyorum.Ama asla fanatiklik veya holiganlık yapmam.1995-1996 sezonunda adıma düzenlenmiş centilmen taraftar belgem bile geldi tuttuğum takımın yönetiminden.:)takım adını açıklamasam?"

Sizce bir insan hayata nasıl bakmalı? Hayattan ne ummalı?

"Hayatın olumlu taraflarına bakmak gerek.ama aynı zamanda olumsuz taraflarıda unutmamak gerekir."

İnsanları yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Niyetlerini anlayabiliyor musunuz gerçekten?

"22 yıllık iş hayatım emniyetin içinde geçti.onlardan çok şeyler öğrendim.bu bana insanları kolayca tanımamda oldukça yardımcı oluyor."

Gelelim siyasete…

"gelelim:)"

Şu anda nasıl bir siyasi süreçteyiz peki Ne olacak bu ülkenin hali ?

"Kriz'in teğet geçtiği (!) bir ülkede yaşıyoruz.herkes kendini düşünüyor vatandaşı düşünen yok.kriz sadece ankaradaki 550 kişiyi teğet geçmişe benziyor"

Birazdan forumdan konuşalım..

Wardom üyelerine mesajlarınız?

"Beni sevenlere de sevmeyenlere de selam olsun"

Neden bir foruma vakit ayırmayı tercih ediyorsunuz? Wardom hakkındaki düşünceleriniz?

"günün büyük bölümü wardomdayım.yöneticisi olduğum bölümlerde daha iyi işler yapmak için.wardom herzaman 1 numara"

Forumda sizi en çok şaşırtan olay ne idi?

"Meşhur Almila olayı:)"

Forumda en mutlu olduğunuz anı bizimle paylaşır mısınız?

"Yönetime seçildiğim gün"

Wardomda bir şeyi değiştirmek isteseydiniz, bu ne olurdu?

"wardom böyle güzel"

Üyeler sizin için ne ifade ediyor tek kelimeyle kullanıcı adı vererek açıklar mısınız?

"Kullanıcı adı vermeye gerek yok.biz bir aileyiz ve aile içinde elbette kavga gürültü olur,ama bunlarda geçer."

- Yönetici düzenlemesi: :
Elvis
Forum Ustası
Forumun Abilerinden(Onu tanımadan sert biri demeyin) Söyleşi için İkinizede Teşekkürler :)

0x0001
Forum Ustası
forumun kalbur üstü üyelerinden biri Aydın abi. Güzel söyleşi olmuş. Teşekkürler..

ωαгзż
Banned
Sevdiğim ,saygı duyduğum abilerimin başlarında geliyor :) Sizi tanımak güzeldi abi :)

"Jon Bonjovi- Blaze of Glory"

bu şarkıyı bende seviyorum :) Güzel parça ,zaten bana aydın abimiz tavsite etti :)

sunrise
Forum Kalfası
wardom da saygı duyduğum bir insan. Daha henüz hiç seviyesiz bir tartışmasını görmedim.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Vantura Wardom un bana kazandırmış olduğu değerli ve saygın arkadaşlarımdan bir tanesi , bu söyleşi içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum daha detaylı tanıma imkanı verdiği için...saygılarımla.

TheVikinGs
Banned
Aydın abi seni tanımak güzeldi. Sadece Kurtlar Vadisi olayında konuşmuştuk sizinle.

Boğa burcu insanlar merhametli olurmuş :) babamda boğa burcu.

Forumda ve hayatınızda başarılar diliyorum.

xyxxyx
Forum Ustası
Aydın abiye hayatta başarılar, ailesiyle bir ömür huzurlu yıllar dilerim.

wardomun bir rengi bir parçası ve hep aynı çizgide. Memnun olduk tekrar..

Zafer
Forum Ustası
Oldukça sıcak ve samimi bir söyleşi olmuş.

Sevgili Vantura Aydın, forumda spor bölümüne olan katkılarıyla ön planda olan ancak diğer bölümlerde de bilgisini ve tecrübesini üyelerle paylaşan, yardımsever, saygıdeğer bir insan, değerli bir moderatör, kıymetli bir arkadaşımızdır.

Ben de bir Baba olarak, eşi ve çocukları ile beraber sağlıklı, mutlu bir aile hayatı dilerim. Yeni işinde başarılı olmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla Aydın

axi
Forum Kalfası
Sevdiğim Ve Saydığım İnsanlar dan Birisi.Forumun Olmazsa Olmazlarından :) Seni de Tanımış Olduk Aydın Abi.

Rasmus23
Forum Ustası
Clone hesap açanlar; Vantura'dan korkun :D

Güzel bir söyleşi olmuş. Vantura'yı daha da yakından tanımış olduk.

Bgk
Elit Üye
kendisi süper bir insandır en zor zamanımda bana yardımcı oldu çok teşşekür ederim benim için yaptıgı şeyler için benim için istedigim yere geldi bunu çok kimse yapmaz teşşekürler usta saygılar... teşşekürler...

En belirgin özelliğiniz?

"Disiplini severim,sert olduğum söyleniyor.ama forumda yakından beni tanıyanlar öyle olmadığımı bilirler."

katılıyorum :)

carlito08
En Agresif Üye
Biz bir aileyiz ve aile içinde elbette kavga gürültü olur,ama bunlarda geçer.;)

Aydın abimizi de yakından tanımış olduk, forum yavaş yavaş deşifre oluyor...:D

..:KING::..
Forum Ustası
prensipli biri sanırım
bikere kendisine bir konuda iltifat etmiştim
"ismimi kullanmak için izin aldınmı " demişti

neyse
tanıdığıma memnun oldum.. :)

teskr ediyoruz konu için