Wardom SöyLeşiLer vantura

V€nüS
Forum Ustası
Saygılı ve sevgili değerli bir abimiz:)

Allah sevdikleriyle ve ailesiyle uzun sağlıklı bir ömür versin, söyleşiye katıldıgı için tekrar teşekkür ederim:p

sotlucky
Forum Ustası
Wardomda Tanıdığıma En Çok sevindiğim Kişilerden Biri Aydı Abi:)

Saygı Ve Selamlarımla... :)

yasba
Forum Ustası
Bu sıcak söyleşi için teşekkürler , kendisiyle tanışmasakta ihtiyarlar grubundayız :) ve aynı düşünceleri paylaşıyoruz .

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
vantura, foruma geldiğim ilk günlerde tanıdığım, ihtiyacım olan konularda gereken ilgi ve yardımı gösteren

yöneticilik anlayışı ve profesyonelliğinden ödün vermeyen, saygın bir arkadaşımızdır..

görevini yerine getirirken kimseyi diğerinden ayırd etmediğini biliyorum

forumun renkli simalarındandır..

söyleşi için teşekkürler.

CagLarHan
Forum Ustası
insanların genelde tanımadan yorm yaptığı biridir aydın abi'm
forumun baba ve abilerinden biri
iyi ki seni tanıdım abi
iyi ki en büyük ve en güzel ortak noktamız aynı :) ;)

misafir1009
Forum Ustası
Vantura; Aydın beyle tanışmamış pek hoş olmadı....

İlk günlerde baya acemilik çektim wardom'da, en çok konu linkini gizlemeden bastırdı bana,düşündüm ve burdaki yazılarıda okuduktan sonra bugün kendısinden belkide bir özür borçlu olduğumu hissettim.

Saygılar...

Not:Linkleri gizliyorum artık...

JoHN WaLKER
Forum Ustası
Forumda en sevdiğim,en saydığım kişilerden biri.Dürüst olmak gerekirse ilk günler bende Vantura'dan hoşlanmıyordum ama Wardom'u tanıdıkça insanları tanıdıkça Vantura'nın ne kadar düzgün ne kadar mükemmel bir insan olduğunu öğrendim.İyiki varsın Vantura:).

Fоx
Banned
Sürekli tartışsak bile paylaşımlarını genelde takip ederim bugün kupayı alırsanız ben bile sevinirim Aydın abi :)

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Aydın ustayı yakından tanımaya çok yaklaşmışım :) Lig sonunda Fenerbahçe şampiyon konu başlığını açarsa birlikte yemek yeme sözü var.İnşaallah gerçekleşir.