Wardom söyleşiler {+Zafer}

ALmiLa_
Banned

wardom ile ne zaman nerde tanıstınız?

28 Ağustos 2007 tarihinde, tesadüfen tanıştım.

forumda en sevdiginiz bolum hangisi?

Başta Siyaset Bölümü olmak üzere; Genel, Unuttuklarınız/hatırlatmak İstediklerimiz, Biyografi, Belgeseller Bölümlerini seviyorum. Bu diğer bölümleri sevmediğim anlamına gelmesin.Diğer Bölümleri de takip ediyor, gerektiği zaman konulara yorumlarımla katılıyorum.

ilk uye oldugunuz zamanlarda aklınızda kalan seyler nelerdir?

Wardom; benim ilk üye olduğum ve ilk forum deneyimini yaşadığım bir site olmuştur. Dolayısıyle hep güzel şeyler aklımda kalmıştır ama hiç unutamadığım ve de zoruma giden en acı şey: kullanıcı ismimin başında ki + işareti dolayısı ile zamanında çok eleştirilmiş olmam beni en çok üzen hatıra olmuştur. Bunun yanısıra benden önceki üye arkadaşların hakkımda olumlu düşünceleri, iyi niyetleri, yardımları, hoşgörüleri beni bu forumda tutan en büyük etken olmuştur. Henüz Forum Kalfası olmadan Elit Üyeliğe layık görülmem ise beni en çok mutlu eden ve onurlandıran bir ödül olmuştur. Buradan forum yönetimine ve herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

en belirgin özelliginiz?

Fırsat buldukça forumdaki yazıları okumaya çalışıyorum. Bazı yazıları ve düşünceleri çok beğeniyor ve yararlanmaya çalışıyorum. Ancak, bazı yazıları ise üzülerek okuyorum.Ben; Milli ve manevi değerlerimize bağlı, ilkeli ve kararlı, mütevazı, ayrım ve ayrımcılık yapmayan, saygılı ve seviyeli olmak, Türkçemize önem vermek, eleştiriye açık, herkese değer vermek en belirgin özelliklerimdir.

en sevdiginiz renk?

Turkuaz

işiniz?

Ziraat Mühendisi

en sevdiginiz sarkı?

Dağlar dağlar / Barış Manço

en sevdiginiz flim?

Yeşil Dev

aileniz hakkında soylemek istediginiz seyler?

Evli ve 1 kız çocuk Babasıyım. Eşimi ve çocuğumu seviyorum. Onlara benim hayatım. Birbirimize sevgi, saygı, hoşgörüyle bağlıyız. Ailemle huzurluyum. Ailemle mutluyum.

wardom uyelerine mesajlarınız?

Forumumuz kuruluşundan beri mücadelesindeki üslubu ve seviyesiyle hep takdir edilmiştir. Bu sayede güvenilir ve kurumsallaşmış bir forum olarak kamuoyunda tanınmıştır. Herkes; görüş, düşünce ve önerilerini, paylaşımlarını yazmaları amacıyla burada. Söylemlerimizde ve açıklamalarımızda doğru bildiklerimizi yapalım. İdeolojik olmamaya özen gösterelim. Forumumuzun amaçları ve hedefleri bellidir. Misyonu ve vizyonu bellidir. Belirlenen ilkelerimizden, değerlerimizden, tutum ve davranışlarımızdan kaynaklanan bir forum kültürümüz oluşmuştur. Ve bu kültür, yılların mücadelesi, bilgi birikimi, deneyimi sonunda meydana gelmiştir. Biz üyelerin üzerine düşen bu forum kültürü çerçevesi içerisinde paylaşımlarda bulunmak olmalıdır. İkili tartışmalardan, saygısızlıktan, kırgınlıklardan uzak durmalı hoşgörü prensibi ile bir aile ortamı sıcaklığı ile paylaşımlarda bulunmalıyız.Eleştiri yapmalıyız. Ancak, eleştirilerimizde seviye ve üsluba dikkat etmeliyiz. Yapıcı olmalıyız. Suçlamalardan kaçınmalıyız.Ahde vefa konusunda da seviyeli olmak zorundayız. Hiç bir şeyi abartmamalıyız. herkese değer vermeliyiz. Bu vesile ile herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Katılımı için arkadasımıza teşekkür ederiz Yarın Ulubatlı...:)

Peker
Forum ustası
Eline sağlık Leyll

Zaferi yakından tanımış olduk.

Bu başlık altında öğrenmek istediğiniz soruları veya hakkındaki düşüncelerinizi aktarabilirsiniz..

Diğer arkadaşlarımızla da zaman içerisinde bu tür söyleşiler yapılacaktır...

Zafer çok ortak noktamız varmış seninle..:)

Yaş kaçtı bu arada.

Zafer dedik pot kırmayalım,büyüksündür gerçi benden..

Saygılarımla.

ALmiLa_
Banned
Katılımı için bende cok tesekkür ederim.

Forumda uslubunu koruyan üyelerden abimiz.

Konularıda ayrı güzel.

Ailenizle beraber huzurlu bir ömür dilerim..

MarcoS_
Forum Ustası
Tek bir başlık altında tüm üyelerle söyleyişiler yapılırsa güzel olur. Hem kişiler kendini güzel bir şekilde ifade eder hem de herkesi tanımış oluruz. Teşekkürler.

ALmiLa_
Banned
devamı olacak arkadaslar herkezin ayrı konusu olmasını daha uygun bulduk.

tanımak istedigimiz arkadaslarla tanışacagız hep:)

Rasmus23
Forum Ustası
+Zafer; merak ettiğim kişilerden biriydi. Bu vesileyle tanımış olduk. Bilgiler için emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. :)

megabros
Banned
Zafer kardeşimi forum çerçevesi içinde saygınlığı ile örnek olan birisi olarak tanırdım..Fakat başlık sayesinde düşüncelerini ve hayata bakış açısınıda görmüş oldum..Şimdi onun hakkında arkadaşlarımın ve benim eminim ki düşüncelerimiz daha farklı olacaktır..Bu uygulamayı destekliyorum yapılan hareketin doğru olduğunu düşünüyorum..

Saygılar..

Amele - 3
Banned
forum sapığı bir user vardı....şimdi senin bu söyleşi nden hareketle
yakında oda başlıklar açar...forum kıslarını tanıyalım hesabııı...
dur bakalım ne zamannn;)

:D:D:D:D:D::D:D....