Wardom söyleşiler {+Zafer}

ayyash07
Forum Ustası
Tee fi tarihinde forum üyesi kuzenimin havada kalan projesiydi. Birinin gerçekleştireceğini umuyordum, sana nasipmiş. Ellerine sağlık Leyll. :)

yasba
Forum Ustası
Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık Leyl umarım uzun soluklu bir çalışma olur ve umarım hakettiği ilgiyi görür , Zafer dostu zaten tanıyorum ama içlerinde mutlaka tanımadığım insanlar çıkacaktır .

V€nüS
Forum Ustası
gayet hoş olmuş, daha birçok soru sorulabilir aslında, değişik bi fikir olmuş teşekkürler LeyLL ve Zafer :)

ALmiLa_
Banned
yakında eflin de geliyor:D

tabiki sorun arkadaslar ogrenmek istediginiz şeyleri :) konugumuzda cevap verirse daha eylenceli olur..

ALmiLa_
Banned
katılılmak isteyenlerle irtibata gececegim ama hali hazırda şuan 6 soyleşimiz var onları ekledikten sonra:)

Zafer
Forum Ustası
Wardom' dan kısa bir süreliğine, iş seyahati nedeniyle 4 gün ayrı kaldım. Dolayısiyle; konuya geçte olsa bir teşekkür mesajı yazmak istiyorum:

Sevgili leyl;

Forumda bir söyleşi konusu hazırlayacağını ifade ettiği zaman "Neden olmasın" demiştim. Oldukça samimi bir içerikle hazırlayacağın/hazırladığın bu konu aynı zamanda wardom ailesinin birbirini tanımasına da vesile olacağı inancımı taşımıştım. Uzun zamandır birlikte olduğum siz değerli arkadaşlarımla duygu ve düşüncelerimi paylaşmakla birlikte, sanal ortam dışında ki hayatımızdan da bahsetmemiz bu samimiyetin bir diğer göstergesi olmuştur. Bu vesile ile Başta Leyll olmak üzere şahsım hakkında olumlu düşüncelerini bu konu altında ifa eden arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Eline sağlık Leyll

Zaferi yakından tanımış olduk.

Bu başlık altında öğrenmek istediğiniz soruları veya hakkındaki düşüncelerinizi aktarabilirsiniz..

Diğer arkadaşlarımızla da zaman içerisinde bu tür söyleşiler yapılacaktır...

Zafer çok ortak noktamız varmış seninle..:)

Yaş kaçtı bu arada.

Zafer dedik pot kırmayalım,büyüksündür gerçi benden..

Saygılarımla.
Teşekkür ederim Peker; Elbette bu tür konuların açılması uzun zamandır birlikte olan arkadaşlarımızın birbirini daha yakından tanımasına vesile oluyor.

Burada insanların birbirinden öğrendiği/öğreneceği çok şey var. Bazılarımız yaş olarak küçük, bazılarımız yaş olarak büyük.Ama ortak paydamız oldunluk olmalı.

Ha bu arada, yaş yolun yarısı be Peker. Şöyle bir çevreme bakıyorumda: "Artık yaşlanıyorsun be Zafer" diyorum kendi kendi kendime.:)

Katılımı için bende cok tesekkür ederim.

Forumda uslubunu koruyan üyelerden abimiz.

Konularıda ayrı güzel.

Ailenizle beraber huzurlu bir ömür dilerim..
Sevgili leyll; bu güzel dileklerin için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Saygılar benden blackmode. darısı senin başına..:)

zafer abi saygı duyduğum ve cok sevdiğim bi abim yakından tanımış oldum:)
Teşekkürler crazy rock. Ben de seni seviyorum..

Guzel olmus tanistigimiza memnun olduk Zafer:))
Birbirimizi daha yakından tanımış olduk. Ben de mennun oldum..:)

+Zafer; merak ettiğim kişilerden biriydi. Bu vesileyle tanımış olduk. Bilgiler için emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. :)
Rasmus23; umarım senide yakından tanıma imkanımız olur. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

Zafer kardeşimi forum çerçevesi içinde saygınlığı ile örnek olan birisi olarak tanırdım..Fakat başlık sayesinde düşüncelerini ve hayata bakış açısınıda görmüş oldum..Şimdi onun hakkında arkadaşlarımın ve benim eminim ki düşüncelerimiz daha farklı olacaktır..Bu uygulamayı destekliyorum yapılan hareketin doğru olduğunu düşünüyorum..

Saygılar..
megabros arkadaşıma duygu ve düşünceleri için teşekkür ediyor ayrıca saygılarımı sunuyorum.

Aslinda konusu acilan arkadasa bizlerde soru soralim dahada keyifli olur
Aslında hiçte fena olmaz. Şahsım hakkında sorularınız olursa yine bu konu başlığı altında cevaplarım arkadaşlar.

"Wardom söyleşiler" Forumda farklı açılımı ve içeriği ile kaliyeli ve samimi bir konu olmuş. Bu tür konular forumda ki sıcak ve samimi ortama pozitif bir enerji verecektir. Birbirimizi daha yakından tanıma imkanu sunacak ve saygılı ve seviyeli paylaşımlar yapmamıza vesile olacaktır.

Sevgili leyll' i bu güzel projesinden dolayı tebrik ederim. Teşekkür eder, saygılar sunarım.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Çok güzel bir düşünce burada çoğu kişi sanal bir kişilik olarak duruyor belleğimizde :) hatta avatarına bakarak fikir sahibi olma bile söz konusu oysa kişileri kendi ağızlarından verecekleri bilgilerle tanımakta yarar var bence...Bu güzel konu için tebrik ederim ,,Bu arada Zafer kişiliği ve kalitesiyle kendini herkese ( bu konu olmadan evvelde ) kanıtlamış bir arkadaşım kendisini tekrar tebrik ediyorum...saygılarımla.

crimson
Forum Ustası
Tee fi tarihinde forum üyesi kuzenimin havada kalan projesiydi. Birinin gerçekleştireceğini umuyordum, sana nasipmiş. Ellerine sağlık Leyll. :)
O meşhur kuzen benim :cool: Bir sürü forum üyesinin mail adresini almıştım.. O zamana ait, bir tek Altunizade ile röportaj yapmıştım hepsini toplu olarak yayınlayacaktım ama o ara nasip olmadı öyle kaldı :p:D

|Selçuk|
Forum Kalfası
Leyll çok güzel bir düşünce olmuş. Bu arada +Zafer'e Zafer Abi diye hitap ederken neden yanılmadığımı daha iyi anladım. Röportajı yapan leyyll ve Duygularını samimimi olarak dile getiren Zafer abiye teşekkürler.

+Pozitif
Daimi Üye
Zafer hocamla çok güzel ve mükemmel bir söyleşi olmuş. Zafer Hocayı böylece daha yakından tanımış oldum. Sevdiğim ve saygı duyduğum bir büyüğümüzün burada duygularını dile getirmesi iyi olmuş.

select
Hızlı Çırak
Eline ve emeğine sağlık. Oldukça iyi bir çalışma olmuş. +Zafer' ide tanımış olduk böylece.