Aslinda konusu acilan arkadasa bizlerde soru soralim dahada keyifli olur Venus senin siran geldinmi bak ben sana neler sorarim o zamangayet hoş olmuş, daha birçok soru sorulabilir aslında, değişik bi fikir olmuş teşekkürler LeyLL ve Zafer
Aslinda konusu acilan arkadasa bizlerde soru soralim dahada keyifli olur Venus senin siran geldinmi bak ben sana neler sorarim o zaman
EEee ne olcak pilavdan donenin kasigi kirilsin hazirla o zaman sorularinieheh ama sorarken elbet senin de sıran gelceğini düşünürsün heralde
şahsen bende katıla bilrim pek tanınmam ama beni tanıyanlar bilir elvislede söyleşi yapınnn derim güsel olur :chinese:arkaslar forumca sevilen herkez tarafından sayılan ve katılmak isteyen uylerle olacak.
Teşekkür ederim Peker; Elbette bu tür konuların açılması uzun zamandır birlikte olan arkadaşlarımızın birbirini daha yakından tanımasına vesile oluyor.Eline sağlık Leyll
Zaferi yakından tanımış olduk.
Bu başlık altında öğrenmek istediğiniz soruları veya hakkındaki düşüncelerinizi aktarabilirsiniz..
Diğer arkadaşlarımızla da zaman içerisinde bu tür söyleşiler yapılacaktır...
Zafer çok ortak noktamız varmış seninle..
Yaş kaçtı bu arada.
Zafer dedik pot kırmayalım,büyüksündür gerçi benden..
Saygılarımla.
Sevgili leyll; bu güzel dileklerin için bir kez daha teşekkür ediyorum.Katılımı için bende cok tesekkür ederim.
Forumda uslubunu koruyan üyelerden abimiz.
Konularıda ayrı güzel.
Ailenizle beraber huzurlu bir ömür dilerim..
Saygılar benden blackmode. darısı senin başına..
Zafer bey saygılar.
Teşekkürler crazy rock. Ben de seni seviyorum..zafer abi saygı duyduğum ve cok sevdiğim bi abim yakından tanımış oldum
Birbirimizi daha yakından tanımış olduk. Ben de mennun oldum..Guzel olmus tanistigimiza memnun olduk Zafer)
Rasmus23; umarım senide yakından tanıma imkanımız olur. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.+Zafer; merak ettiğim kişilerden biriydi. Bu vesileyle tanımış olduk. Bilgiler için emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
megabros arkadaşıma duygu ve düşünceleri için teşekkür ediyor ayrıca saygılarımı sunuyorum.Zafer kardeşimi forum çerçevesi içinde saygınlığı ile örnek olan birisi olarak tanırdım..Fakat başlık sayesinde düşüncelerini ve hayata bakış açısınıda görmüş oldum..Şimdi onun hakkında arkadaşlarımın ve benim eminim ki düşüncelerimiz daha farklı olacaktır..Bu uygulamayı destekliyorum yapılan hareketin doğru olduğunu düşünüyorum..
Saygılar..
Aslında hiçte fena olmaz. Şahsım hakkında sorularınız olursa yine bu konu başlığı altında cevaplarım arkadaşlar.Aslinda konusu acilan arkadasa bizlerde soru soralim dahada keyifli olur
O meşhur kuzen benim Bir sürü forum üyesinin mail adresini almıştım.. O zamana ait, bir tek Altunizade ile röportaj yapmıştım hepsini toplu olarak yayınlayacaktım ama o ara nasip olmadı öyle kaldıTee fi tarihinde forum üyesi kuzenimin havada kalan projesiydi. Birinin gerçekleştireceğini umuyordum, sana nasipmiş. Ellerine sağlık Leyll.