Wardom söyleşiler {+Zafer}

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
söyleşileri geliştirirseniz ve devam etme isteğiniz varsa,genel bölüm altına,üyelerle röportaj adı altında forum ekleyebilirim ;)

Zafer
Forum Ustası
söyleşileri geliştirirseniz ve devam etme isteğiniz varsa,genel bölüm altına,üyelerle röportaj adı altında forum ekleyebilirim ;)
Röportaj gerçekleri öznel yaşantılarla her zaman harmanlar düşüncesindeyim. Üyelerle röportajlar; karşılıklı sevgi, saygı gibi unsurları ön plana çıkarttığı gibi seviyeyi de arttıracaktır. Üyeleri rahatlatacaktır.

Dolayısiyle; "Üyelerle Röportaj" başlığı altında bir bölümün açılması foruma faydalı olacaktır kanaatindeyim.

=Atakan
Cool Üye
Bu abi Elit üye olduğuna göre modlarlada söyleşi yapılacakmı?

Yapılırsa iyi olur.

+zaferde güzel cevaplarda bulunmuş.

Mennun oldum.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bir ilave de ben yapayım Zafer hakkında..

bir ara RUBAB-I ŞİKESTE vari uzun yazılar yazıyordu, okuyana kadar telef oluyorduk..

artık işin özüne iniyor..

birgün karşılıklı kebap yemek ümidiyle...

Magenta
Forum Ustası
+Zafer abi gerçekten forumda sevdiğim saydığım kişilerdendir..söyleşi yapılması gerken ilk wuserlardan olması isabet olmuş:)teşekkürler konu için..abimizi daha yakından tanımış olduk.

Zafer
Forum Ustası
bir ilave de ben yapayım Zafer hakkında..

bir ara RUBAB-I ŞİKESTE vari uzun yazılar yazıyordu, okuyana kadar telef oluyorduk..

artık işin özüne iniyor..

birgün karşılıklı kebap yemek ümidiyle...
Hakikaten be Gıla;

Şimdi düşünüyorum da o zamanlar neden ikide bir klavye değiştirdiğimi daha iyi anlıyorum şimdi. :D

Birgün beraber kebap yemeye söz.

m0liver
Forum Ustası
Gerçekten güzel bir söyleşi olmuş.

Zafer'in yazılarını hiç sıkılmadan okurum. Uzun ve sıkıcı yazılardan değiller aksine sürükleyici bir tarzı var.

Ayrıca, Zafer kardeşimizi kişiliği bakımından da her zaman takdir etmişimdir.

başarılar, başarılar ve başarılar...

Zafer
Forum Ustası
Gerçekten güzel bir söyleşi olmuş.

Zafer'in yazılarını hiç sıkılmadan okurum. Uzun ve sıkıcı yazılardan değiller aksine sürükleyici bir tarzı var.

Ayrıca, Zafer kardeşimizi kişiliği bakımından da her zaman takdir etmişimdir.

başarılar, başarılar ve başarılar...
İyi dileklerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 3vr3n.

ALmiLa_
Banned
sevgili ZAFER ilk başlarda sorularımız kısaydı zamanla farklı şeylerde bulduk :) son eklenen sorularada cevaplamanı isterim müsait olursan:)

Er-Tunga
Cool Üye
Zafer Hoca'yı tanımaktan mennuniyet duydum. Sevgi ve selamlarımı sunuyor. İşerinde başarılar, Eşiyle ve kızıyla mutlu bir yaşam diliyorum. saygılarımla.

Alp-Er
Cool Üye
Forumda çok sık konularınızı gördüğüm için söyleşinizi okumak istedim.

Gerçekten seviyeli ve güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla.