Röportaj gerçekleri öznel yaşantılarla her zaman harmanlar düşüncesindeyim. Üyelerle röportajlar; karşılıklı sevgi, saygı gibi unsurları ön plana çıkarttığı gibi seviyeyi de arttıracaktır. Üyeleri rahatlatacaktır.söyleşileri geliştirirseniz ve devam etme isteğiniz varsa,genel bölüm altına,üyelerle röportaj adı altında forum ekleyebilirim
Hakikaten be Gıla;bir ilave de ben yapayım Zafer hakkında..
bir ara RUBAB-I ŞİKESTE vari uzun yazılar yazıyordu, okuyana kadar telef oluyorduk..
artık işin özüne iniyor..
birgün karşılıklı kebap yemek ümidiyle...
saksağanın biri geldiBirgün beraber kebap yemeye söz.
Valla ben 6 sene uğraştım burada, keçi etinden başka birşey yedirememiştim o salata yiyene...saksağanın biri geldi
yemek niyetine ot yedirdim, bi de mutlu oldu
bilseydim çayıra götürürdüm keresteyi
Valla ben 6 sene uğraştım burada, keçi etinden başka birşey yedirememiştim o salata yiyene...
İyi dileklerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 3vr3n.Gerçekten güzel bir söyleşi olmuş.
Zafer'in yazılarını hiç sıkılmadan okurum. Uzun ve sıkıcı yazılardan değiller aksine sürükleyici bir tarzı var.
Ayrıca, Zafer kardeşimizi kişiliği bakımından da her zaman takdir etmişimdir.
başarılar, başarılar ve başarılar...
Elbette.. Madem ki röportaj veriyorum. Devam ederiz.sevgili ZAFER ilk başlarda sorularımız kısaydı zamanla farklı şeylerde bulduk son eklenen sorularada cevaplamanı isterim müsait olursan
Sevmeyenler ne olsun abi.zafer abiyi sevmeyen ölsün