Flood yapıyorsun arkadaşım.
swarthy90 Forum Ustası 1 Temmuz 2011 #23 Elvis demiş ki: Co Admin açığımız var sana uygunsa neden olmasın Hepsini görmek için tıklayın... sesli güldüm ve bütün ofis bana baktı
Elvis demiş ki: Co Admin açığımız var sana uygunsa neden olmasın Hepsini görmek için tıklayın... sesli güldüm ve bütün ofis bana baktı
WaRDoktor Elit Üye 1 Temmuz 2011 #24 Bu gidişle BAN yiyeceksin haberin yok , bırak çalışmayı burayı sıradan forum siteleriyle karıştırdın heralde...
Bu gidişle BAN yiyeceksin haberin yok , bırak çalışmayı burayı sıradan forum siteleriyle karıştırdın heralde...
TrLord_ Banned 1 Temmuz 2011 #28 actionhero demiş ki: daha çook erken Hepsini görmek için tıklayın... adam hızlı çıktı merak ettiğim bir şey var her mesajın sonunda " :taz: " olmak zorunda mı
actionhero demiş ki: daha çook erken Hepsini görmek için tıklayın... adam hızlı çıktı merak ettiğim bir şey var her mesajın sonunda " :taz: " olmak zorunda mı
FFF55 Daimi Üye 1 Temmuz 2011 #29 Hoşgeldin Akıl vermek gibi olmasın ama 7/24 pc başında durmaktansa, yaz tatilinde bir spora vs. git bence Pc başında durmak sana birşey kazandırmaz
Hoşgeldin Akıl vermek gibi olmasın ama 7/24 pc başında durmaktansa, yaz tatilinde bir spora vs. git bence Pc başında durmak sana birşey kazandırmaz
alico_hackers Banned 1 Temmuz 2011 #30 ReQuiemForAsaW demiş ki: bizim için çalış fakat kimse bilmesin,,aramızda kalsın saygılar Hepsini görmek için tıklayın... canımsın abi :taz:
ReQuiemForAsaW demiş ki: bizim için çalış fakat kimse bilmesin,,aramızda kalsın saygılar Hepsini görmek için tıklayın... canımsın abi :taz:
alico_hackers Banned 1 Temmuz 2011 #31 Önerileriniz icin tşkkr ederim Taz benim herşeyim oyüzden :taz:
Lazetic Forum Kalfası 1 Temmuz 2011 #32 kesın bu uşak taz hastası elıntı yaparak butun tsklerını oyle versen senın ıcın daha hayırlı olucak
uygarozdemir Forum Ustası 1 Temmuz 2011 #34 Yonetici alimlari icin belli basli kosullarimiz vardir. Sabit basliklarimizdan bunlara bir goz atin. Simdilik talebiniz olumsuz tabiki.
Yonetici alimlari icin belli basli kosullarimiz vardir. Sabit basliklarimizdan bunlara bir goz atin. Simdilik talebiniz olumsuz tabiki.