Wardoma Co Admin gerekiyor necdet35 HK görüş bildiriniz lütfen

Durum
Yanıtlara kapalı.
denizkilic
Forum Ustası

Merhabalar..

Konuya şöyle başlamak istiyorum MuRaTTK çok sevdiğim arkadaşımız .
tahminimizce yoğunluğundan dolayı siteyle çok ilgilenemiyor.
Bu zamana kadar da hakkıyla çok iyi bir yönetim göstermiştir. Murat'ı sevmeyen insan yoktur herhalde forumda .
Co adminlik , sevilmenin haricinde adaletli bir duruş da istiyor Muratta bu da vardı tabi..

Benzer özellikleri taşıyan , daha az yıpranmış , bu görevi murat kadar iyi taşıyabilecek birkaç arkadaşımız yada büyüklerimiz var..
Birçok arkadaşımızla konuştuk , necdet35 Smod'umuzun bu görevi çok iyi yapacağını Muratın görevlerini de hafifleteceğini düşünerekten Kendisini Co admin olarak görmek istiyoruz .

MuRaTTK'ya da onursal üye yada wardomda tek kişiye verilmiş ve bir daha da aynısı asla verilmeyecek bir titlenin layık olduğu düşünüyoruz .

Kısacası necdet35 birçok arkadaşımızın Co Admin adayıdır.
başta m3hm3t ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımızca değerlendirilmesini rica ediyoruz..

Herkesten KONU İÇİNDE necdet35'in Co adminliği ile ilgili görüş bildirmesini rica ederim
.

- Yönetici düzenlemesi: :
PReSCoLD
Forum Ustası
Necdet abiyi wardom da hemen herkes tanır ve bilir :) Kendisine bu göre verilirse en iyi şekilde yapacağından adım gibi eminim :) Sonuna kadar destekliyorum.. :)

TroubleMaK3R
Forum Ustası
Dediklerine kesinlikle katılıyorum.

Necdet Abi'nin bu görevi layığıyla hatta layığından daha üstün başarıyla yerine getireceğinden hip şüphem yok.

Kendisi gayet adaletli , kimsenin hakkını yemeyen bir modluk üstüne süper modluk görevi yaptı artık co - admin olma zamanı gelmiştir.

Gerek online kalma süresi olsun , gerek paylaşımlarıyla ve wardom üyeleri tarafından fazlasıyla sevilmesinden dolayı bu isteğe kimsenin karşı çıkıcağını düşünmememekteyim.

Hayırlısı Olsun Necdet35'i Co Admin olarak görmek güzel olucak :)

ramo_21
Forum Ustası
sonuna kadar destek '!

kendisini sevmeyen yoktur wardomda..

sevilmeyenlerinde ve haketmeyenlerinde alınması çok güzel olur ..

-JoseJosef
Editor
Necdet abiyi ilk moderatörlüğünden beri bilirim. kişiliği ayrı bi güzellik o bi kenara foruma karşı olan özverisini ve geceli gündüzlü katkısını hepimiz iyi biliriz.

Murat abi dediğin gibi gerek işi gerek özel işleri yüzünden özellikle son 1 senedir foruma uğramaz oldu.

m3hm3t'in 1st ile ilgilenmesi, Murat abi'nin de işleri yüzünden forumla ilgilenmemesi forumu epey bi yıprattı.

Murat abi'nin bu durumunu anlayışla karşıladık. Forumu bi süre adminsiz götürdük. Murat abi için dediklerine katılıyorum abi.

Bi yaptırım yapmanın zamanı çoktan geldi ve necdet abi şu forumda co-adminlik için biçilmiş kaftan.

Tam bi şekilde destek. İnşallah olması gereken olur ve hak ettiği yerde olur :)

All4One
Forum Ustası
Sonuçta herkesin orta düşüncesi Necdet35 in adeletli olduğu ve sevildiği yönünde , kesinlikle desteklemeliyiz :) Zaten yeterince sorumluluğu dahilinde forumla ilgileniyor , bu sorumluluk artışına kendide razıysa düşünmeden yapılmalı derim.

isoFRM
Forum Ustası
Necdet abi şu şartlarda forumun düzelmesi için büyük bir atılım olabilir. Murattk'nın özel durumlarından ötürü girememesi forumu aksatmış durumda.

Şu forumda Murattk'dan sonra C.admin olması gereken biri var ise oda Necdet abidir.

Tam destek

AngelCold
Forum Kalfası
Arkadaşlarıma katılıyorum. Bir Co-Admin ihtiyacı var, Necdet35' in bu işi layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yoktur.

obey
Forum Kalfası
Necdet abiyi Wardom'u takip edipte bilmeyenimiz yoktur herhalde.
Her zaman karakterli kişiliği ve olaylara adaletli yaklaşımıyla gördük kendisini.
Şahsen ben biriyle seviyesiz hiç bir tartışmasına da rastlamadım.
Forumda aktifliği ve tavırlarıyla da moderatörlük görevini bu zamana kadar en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum.

Co Adminliğini destekliyorum,forumumuzun daha da iyi noktalara gelmesinde önemli bir adım olarak görüyorum. :)

S4n4LKoRs4N
Cool Üye
m3hm3t beye ulaşabilen yokki :) 7 - 8 aydır ne ses var ne soluk necdet arkadaşada sorduk beklememizi söyledi .. bekliyoruz ... ilgili bir arkadaş ö. mesajlara cevap veriyor ... co admin olması bencede iyi olur .

bezginn
Elit Üye
Kesinlikle kendisinden en ufak şüphem dahi yoktur. Bu görevide layığıyla yerine getirecektir.

astraq
Forum Ustası
Üyenin mesaj sayısına bakmaksızın 2-3 mesajı bulunan yeni bir üyeye bile yardım eli uzatacak kadar da yardımsever olduğunu unutmayalım..
Necdet abinin bıçağının iki yüzü de keskindir, adildir ve bence arkadaşların gönlünde taht kurmuştur..
Deniz kardeşim, ellerine sağlık..:clap::clap:
Sonuna kadar destekliyorum.. Umarım kendisi de kabul eder..

Durum
Yanıtlara kapalı.