Wardoma Co Admin gerekiyor necdet35 HK görüş bildiriniz lütfen

Durum
Yanıtlara kapalı.
WaRDoktor
Elit Üye
Murattk'nın eksikliği aylardır hissedilmekte , sonuçta herkesin özel hayatı var , iş yoğunluğu var , herkes aktif şekilde katılamayabiliyor , keşke aramızda olsada böyle bir konu açma ihtiyacı duyulmasaydı ,

Necdet usta , yıllardır forumda gönüllü olarak görev almış , tecrübeli , yardımsever , adaletinden kimsenin kuşku duymayacağı pırlanta gibi bir insandır ,

Eğer böyle bir ihtiyaç duyuluyorsa forumdaki birçok üyenin isteğiyle , bu görevi layıkiyle yapabilecek ilk kişidir bana görede ,

Tabiki destekliyorum ve destekliyoruz :)

redyellow
Forum Ustası
necdet arkadaşımız son derece TARAFLI bir kişi, kişisel samimiyetine göre davrandığını, dolayısıyla adaletsiz olduğunu düşünüyorum.

ve ban duyurularında üye ile ALAY EDEN (HD TATİL KAZANDI vs. gibi) bir kişi!

bu sebeple de kişisel olarak co-adminliğini desteklemiyorum.

kulalı
Forum Kalfası
:D:D:D Keh keh keh.....

Zerre kadar yönetici vasfı olmayan piyondan Co-Admin mi olacak...

Pardon.... :rolleyes: m3hm3t'in Admin olduğunu unutmuşum...
necdet35 de o halde Co-Admin olur... :rolleyes:

denizkilic
Forum Ustası
necdet abi iyi bir insandır desteğimiz sürecektir tabiki..
umarız mehmet de wardomdaki yönetici eksikliğini görüp gerekli düzenlemeyi yapar..

edoram
Forum Ustası
Selamlar;

Necdet abi sevdiğimiz bir büyüğümüzdür kimseye acımaz :) yani Sezarın hakkını Sezera verir bu işi hakkıyla yapacağından zerre kadar şüphem yoktur, umarım ki bu yazdıklarımız yerine ulaşır. :)

Necdet abiye JAPON paylaşımına yoğunluk verirse kesinlikle Olsun :) :) :) :):) :) :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Düşüncelerinden dolayı tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ;) Düşünmeniz ve layık görmeniz yeter sağ olun var olun :)

Fakat bizim bir Co-Adminimiz var Murattk biz ona bir telefon kadar uzağız sadece ve co-adminlik bir durum oluştuğunda kendisi anında müdahale etmektedir ;)

Bu güne kadar şahsım olarak hiç bir göreve talip olmamışımdır fakat gerekli görüldüğünde görev bana verilmiştir ;)

Düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim ;)

Durum
Yanıtlara kapalı.