Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum
ReVeNGE Banned 3 Haziran 2005 #1 Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum
blacksymbian602 Banned 3 Haziran 2005 #2 bede bişey olmuyor bilgisayrında sorun vardır veya biri trojanla girip engellemiştir
melihbakir Banned 3 Haziran 2005 #3 ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... DOSTUM TAMAM SAKIN OL. OLAN BIRSEY YOK WARDOMA KIMSE HICBIRSEY YAPAMAZ SEN KAFANI YORMA
ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... DOSTUM TAMAM SAKIN OL. OLAN BIRSEY YOK WARDOMA KIMSE HICBIRSEY YAPAMAZ SEN KAFANI YORMA
carlos Forum Kalfası 3 Haziran 2005 #4 beyler sakin pls hiçbirşey yok wardom yaşıyacak hayati tehlikeyi atlattı dior modlar
mikelanj42 Cool Üye 3 Haziran 2005 #5 Bugün bende giremedim bir ara Trajon yada başka birşey olamaz enazından kullandığım pc için Başka Birşey var ama
Bugün bende giremedim bir ara Trajon yada başka birşey olamaz enazından kullandığım pc için Başka Birşey var ama
dezzy Daimi Üye 3 Haziran 2005 #6 ewt ben de 3 saattir giremiyodum... şimdi girdim çok mutluyum bir de şu radyo irc olayı fln. gelmiş galiba ama radyoyu dinleyemiyorum...
ewt ben de 3 saattir giremiyodum... şimdi girdim çok mutluyum bir de şu radyo irc olayı fln. gelmiş galiba ama radyoyu dinleyemiyorum...
ruzgar Daimi Üye 3 Haziran 2005 #9 ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... aynen bende de sabhtan beri yok daha yeni girebildim o.t. bile çalışmıyor
ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... aynen bende de sabhtan beri yok daha yeni girebildim o.t. bile çalışmıyor
sOrUnLu Banned 3 Haziran 2005 #10 Bişey olduğu yok. Olur böyle vakalar. Mühim olan paylaşım, paylaşıma devam...
Lord_Dahaka Banned 3 Haziran 2005 #11 ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Evet abi bende giremiyordum
ReVeNGE demiş ki: Iki Gundur Wardom Da Sorun Var Galiba Tam 3 Saattİr Vardoma Giremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Evet abi bende giremiyordum
drfish Cool Çırak 3 Haziran 2005 #12 saatlerce giremedik wardoma. daha tatmin edici bi açıklama mod.lardan please
WARTOX Forum Kalfası 3 Haziran 2005 #13 ben diodum ya beyler bi sorun war ben hep giriodum ama bazı konuları 3-5 denemede anca açıodum bence sorun SERVER ın fazla yüklenmesinden olabilir geçici olarak çökmüş olabilir ??
ben diodum ya beyler bi sorun war ben hep giriodum ama bazı konuları 3-5 denemede anca açıodum bence sorun SERVER ın fazla yüklenmesinden olabilir geçici olarak çökmüş olabilir ??
sOrUnLu Banned 3 Haziran 2005 #14 Yoğunluktan giremediniz bizde giremedik tabi ki de. Ama 2 günlük bir problem yok bugün böyle oldu. Keyfinize bakın
Yoğunluktan giremediniz bizde giremedik tabi ki de. Ama 2 günlük bir problem yok bugün böyle oldu. Keyfinize bakın
SteaL Cool Üye 3 Haziran 2005 #18 cumartesı bıle böle olmuyodu...! tatmın edıcı bi açıklama beklıyoruz...!
wardoom Hızlı Çırak 3 Haziran 2005 #19 dün 3 saat giremedim bende wardooma iki tane makina var ag baglantısı ikisindende girdim acamadım daha bu sabah actım acılsın die dua ettim ..
dün 3 saat giremedim bende wardooma iki tane makina var ag baglantısı ikisindende girdim acamadım daha bu sabah actım acılsın die dua ettim ..