Wardoma Ne Oluyor

ReVeNGE
Banned
Bugun Sunuda Ogrendim Inanin Bana Burasi Sanki Evim Gibi Oldu Wardom.a Giremeyince Rahatsiz Oldum Icim Sikildi Ne Baska Bir Sayfaya Nede Nete Girme Hevesim Bile Kalmadi İyİ Kİ Varsin İyİ Kİ Bİzlere Aİtsİn Tesekkurler Wardom

drfish
Cool Çırak
peki wardomu bu kadar yoğun kılacak bi ilgi varken saldırı yapacağız dediğimiz saatte bişeyler yapabildik mi merakediyorum.
inşallah bu yoğunluğu lehimize kullanabilmişizdir...

:confused: :confused:

melihbakir
Banned
Size Yemin Ederim Ne Kadar Tanidigim Adam Varsa Hepsine Sordum Ve Sabahtan Beri Sadece Wardom AÇikti SÜreklİ Yenİle Dİyorum Gelecek Dİye
Birakamiyorum Artik

falcon69
Daimi Üye
saldırı olsa ne olacakki millet niye bukadar üstüne gidyosunuzki...wardomu gibi bir kaleyi kim yıkabilir..

drfish
Cool Çırak
çünkü wardomu seviyoruz önem veriyoruz ve kaybetmekten korkuyoruz.takmasak bukadar üstüne gitmezdik herhal

benim içim biz iyi bi saldırı yapmadan rahatlamayacak valla
haydi millet iş başına
:cool:

- Yönetici düzenlemesi: :
septagh
Banned
ben de bu gün saat 10:00 dan beri giremiyom tek ben değil latrel de giremiyo konuştukda saldırıyorlar galiba dedik...

drfish
Cool Çırak
gerçekten hepimiz sarsıldık,valla bikaç gün içinde tez teslim etmem gerekiyor ama inanın bugün tek kelime yazamadım wardomdaki sorun yüzünden morelim çok bozuldu.Ama bence buna fazla takılıp kendimize zarar vermeyelim
hadi şu polemikten kurtulalım artık,birlik olalım
vazifemizi yapalım.

ReVeNGE
Banned
Evet Bencede Hala Ot 79 Onlİne Goruyorum Ne Uzucu Su Durumda Bile Bir Araya Gelemiyor Guc Birligi Yapamiyoruz

fuku
Çırak
arkadaşlar ddos saldırıya uğradık herhalde baksanızza tamda o.t da tatbikat yapıulacağı zaman siteye bile giiremedik bence bu yoğunluktan değil karşı saldırıdan gibi geliyo.

böle bi durum varsaa eğer ortada tüm wardom üyeleri birlik olsun ve o.t destek versin yoksa daha bu şekilde daha çok salkdırıya uğrarız görüşündeyim. göze batmak ve 1 numara olmak her zaman için sorun yaratır... ve düşman sayısını arttırır.

tam o.t tatbikatı olacağı sırada böle bişeyin meydana gelmesi acaba aramızda casuslarda mı var sorusunu aklımıza getirmekte :mad:

YoUcAnCall911
Forum Kalfası
Karşı saldırı falan yok. Tatmin edici acıklama istemişsiniz, geçici çökme tamamen Wardom servis saglayıcısının hatasından kaynaklanmıştır, geregi yapılmış Wardom geçici bir kesintiden sonra hizmete girmiştir. Bilginize...

bedizci
Daimi Üye
Beyler Sakin Olun. Bir Server Hatasi Vardir. Hemen Panik Yapmayin. Bu Wardomu Ayakta Tutan Alin Teridir. Ve Bu Alinteri Akmaya Devam Ettigi Muddetce Wardoma Hic Bir Sey Olmaz. Kisacasi. "wardom Emin Ellerde"

BY_GeNcO
Daimi Üye
iyi yaff açılmış lan bugün hiç vakit geçmedi wardomun kapalı olmasından dolayı
yaşasın wardom...