Wardomda Yazdıklarımız İlköğretim Kitabına Bile Giriyor

justim123
WarrioR
Wardom forumlarında Türkiye gündemine etki eden, gazete, internet gazetesi gibi mecralarda yayınlanan bir çok konu gördüm. Ama bugün rastladığım bir şeyle artık Wardom'un ulaştığı nokta ve Wardom'daki yazarların yazdıklarının eriştiği kitleyi göz ardı etmek mümkün değil. Bilgeadam'da derslerde okutulduğunu, özel seminerlerde adının geçtiğini,vs çok duydum :).

Yazdıklarımız ilköğretim kitaplarına bile kaynak olarak giriyor(Wardom'un gazetelerde,tv programlarında,dergilerde,vs yayınlanmasından bahsetmiyorum bile):
http://video.eba.gov.tr/ekitap_ftp/hayat-bilgisi/3/dersvecalisma/evrensel/hayat-bilgisi_3_dersvecalisma_evrensel_hayat_bilgisi_2._kitap_ow9pQ.pdf

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Hayat Bilgisi 3. Sınıf Ders Kitabı. Kaynakça'da Wardom.Org :).

Kokoin
Daimi Üye
Kardeş yanlış anlamada orası meb öğretmenlerine açık bir sistem. öğretmenin biri muhtemelen googlede ararken buraya girip indirmiş, sonra üyeliğiyle girip yüklemiş oraya. onun gibi farklı yüzlerce hayat bilgisi dersi bulabilirsin orda.
Kaldıki burdaki adamda o hayat bilgisi dersini kendi yazmadı, başka yerden (ç)alıp buraya yükleniyor. Bu abes bir durum değil her forumda böyle. eski illegal crack sitesininde linki var orda trteam' ın. Hayat bilgisiyle ne alakası var dicen, Hiçbir alakası yok. sen kendi sitene yükle o dersi belki senden indirip kaynağa senin siteni atabilirler.. Mantık aynı yani...

- Yönetici düzenlemesi: :
morko58
Forum Ustası
aslında bence fazla tartışmaya gerek yok
yinede insana bir nebzede olsa mutluluk veriyor öyle değilmi

- Yönetici düzenlemesi: :
justim123
WarrioR
gormemisim bu yaniti.

Wardomda yazilan bir cok ozgun bilgi var ve bunu rakamlamak cok zor.

Medya arsivi yapacagim wardoMa toplayip gorduklerimi.